- Konu Sahibi 33Melegim33
netten baktim cok marka var kullanipta memnun kaldığınız onereceginiz hangi matka ovulasyon testi lutfen okumakla kalmayip cevap yazin ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitti gidiyordan aldm ben arkadaş tavsyesiyle ama öneriyorum dyemem kötüleyemem de nerdeyse hepsi aynı ya:44:
hangisini almistin cnmm
laboquick 10 tane falan ovi test 6 da hamilelik testi 20 ye aldm canm
[/Bak simdi kafam karisti kac kisiden laboquick duyunca onu isterim diyodum allah allah napcam simdi neden memnun kalmadin ki tatlım :
Gitti gidiyor dan alıyorum ben Laboguic Marka iyi sonuç veriyor
Gitti gidiyor dan alıyorum ben Laboguic Marka iyi sonuç veriyor
[/
yooo benm adetlerm dzensiz sanrm ondan bi sorun yaşadım yoksa arkadaşm kullandı memnundu
Anladm cnm ama icinde daha fazla olanlar var onlardan alıp hergun yapmayi deneseydin..
valla ben uyguna kaçmaya çalıştımmmm
bende aynı markayı ovulasyon netten 45 tl ye 40 adet ovulasyon testi iyi gibi kullanıyorum. çizgi şimdiye kadar silk çıktı bakalım ne zman pozitifi yakalayacamanladim cnm.. 30ovulasyon+5gebelik testi+kargo=30lira. gittigidiyor da doktora gidince muayenesine daha fazla veriliyor bide o muayene islemi iyyyy bu daha iyi simdilik benim düşüncem böyle. ..
bende aynı markayı ovulasyon netten 45 tl ye 40 adet ovulasyon testi iyi gibi kullanıyorum. çizgi şimdiye kadar silk çıktı bakalım ne zman pozitifi yakalayacam
inşallah yüm isteyenlerle birlkte canım. teşekkür ederim iyi dileğin içininsallah bu ay istedigin cizgiyi gorur bebisino yakalarsin tatlım. .
Bende laboguick kullanıyorum dün akşam çift çizgiyi gördüm sabah ilişki olmuştu bu sabahta ilişki oldu test hafif siliklesmeye başladı yarın sabah ta ilişki olacak sizce nasıl inşallah bu ay olur :-(
anladim cnm.. 30ovulasyon+5gebelik testi+kargo=30lira. gittigidiyor da doktora gidince muayenesine daha fazla veriliyor bide o muayene islemi iyyyy bu daha iyi simdilik benim düşüncem böyle. ..
Bende ayni bu paketten dun siparis verdim bugun kargoya verilmis insallah isimize yarar ilk defa kullanicam bende.
slmm ins.cnm benjm