• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur çok acil yardım edin

Scrt2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
16
1
1
20
Ben 13 yaşındayım ergenliğe gireli 5 6 ay oluyor ve bu aralar sınavlardan dolayi çok streslendigim için çok yoğun bir regl geçiriyorum.ilk günü her oturup kalktığımda pıhtı atıyor ve ped degistiriyordum.2.günü 1 e göre biraz daha az olsada yinede pihtiliydi ve yogundu.bugün 3.günüydü çok yoğun geçmedi ama hep aksamlari inanılmaz yoğun geçiyor çok pihtili ve kanlı oluyor ped degistirmek için sürekli kalkmak zorunda kalıyorum nolur yardım edin bir çözümü yok mu bunun?

Ben 13 yaşındayım ergenliğe gireli 5 6 ay oluyor ve bu aralar sınavlardan dolayi çok streslendigim için çok yoğun bir regl geçiriyorum.ilk günü her oturup kalktığımda pıhtı atıyor ve ped degistiriyordum.2.günü 1 e göre biraz daha az olsada yinede pihtiliydi ve yogundu.bugün 3.günüydü çok yoğun geçmedi ama hep aksamlari inanılmaz yoğun geçiyor çok pihtili ve kanlı oluyor ped degistirmek için sürekli kalkmak zorunda kalıyorum nolur yardım edin bir çözümü yok mu bunun?

Doktora gitmek çözüm olabilir. Bir sıkıntı var mı baktır.

Çok teşekkürler ama siz hiç gece böyle bir durum yaşadınız mi annem çok streslisin dedi ve gerçekten de öyleyim
Stresin de tetikledigini soyluyorlar

Çok teşekkürler ama siz hiç gece böyle bir durum yaşadınız mi annem çok streslisin dedi ve gerçekten de öyleyim
Stresin de tetikledigini soyluyorlar

Stres yapar mı bilmiyorum ama pıhtı çoğu insanda gelir diye biliyorum. Benim de oluyor ama rahatsız edecek kadar değil. Senin yoğun dediğin sana göre mi yoğun yoksa gerçekten mi yoğun bilemeyiz. En iyisi kadın Doğuma gidip tahlil yaptırman. İçin rahat eder. Birde onu stres yapma.

Çok teşekkür ederim

Ilk 2 sene böyle şeyler normaldir. Hatta regl uzunluğu 15 güne kadar çıkabilir. Ben hatırlıyorum kendimden. Oluyordu. Sabret sık sık ped değiştir. Hormonların düzene girdikçe adetin de düzene girecektir

Çok teşekkür ederim.Gerçekten bıktım artık pıhtıyla uyanmaktan...

daha yeni düzenin oturacak bana normal geldi
9 gün sürüyordu ya öfff ne eziyet

Back