jeya Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2013 2.663 3.828 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi jeya #1 4 gün önce adet oldum ama sadece 2 pecete kadar ve aynı gün bitti 2 çocugum var dün evde test yaptım yok böyle olan varmı
4 gün önce adet oldum ama sadece 2 pecete kadar ve aynı gün bitti 2 çocugum var dün evde test yaptım yok böyle olan varmı
elifeva herşey nasip Kayıtlı Üye 11 Kasım 2014 7.333 4.568 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi jeya #2 jeya .!.: 4 gün önce adet oldum ama sadece 2 pecete kadar ve aynı gün bitti 2 çocugum var dün evde test yaptım yok böyle olan varmı Genişletmek için tıkla... canım kan tahlılı yaptırmadan cıkmaz hemen ama bazen kadınların duzenı degısıyo suan ablamda senın gıbı 2 aydır adetı bı tuhaf kanamaya donmeden kahve leke gıbı doktora gıttık gebelık yok hormonal sanırım ama sen yınede kanda baktır bı
jeya .!.: 4 gün önce adet oldum ama sadece 2 pecete kadar ve aynı gün bitti 2 çocugum var dün evde test yaptım yok böyle olan varmı Genişletmek için tıkla... canım kan tahlılı yaptırmadan cıkmaz hemen ama bazen kadınların duzenı degısıyo suan ablamda senın gıbı 2 aydır adetı bı tuhaf kanamaya donmeden kahve leke gıbı doktora gıttık gebelık yok hormonal sanırım ama sen yınede kanda baktır bı
jeya Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2013 2.663 3.828 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi jeya #3 Tsk ederim cuma günü gitcem insallah hormonaldir
elifeva herşey nasip Kayıtlı Üye 11 Kasım 2014 7.333 4.568 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi jeya #4 jeya .!.: Tsk ederim cuma günü gitcem insallah hormonaldir Genişletmek için tıkla... ınsallah canım Allah gonlune gore versın
jeya .!.: Tsk ederim cuma günü gitcem insallah hormonaldir Genişletmek için tıkla... ınsallah canım Allah gonlune gore versın
jeya Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2013 2.663 3.828 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi jeya #5 elifeva .!.: ınsallah canım Allah gonlune gore versın Genişletmek için tıkla... Amiin canım.hepimizin.insallah sende sağlıcakla bebeğini kucağına al
elifeva .!.: ınsallah canım Allah gonlune gore versın Genişletmek için tıkla... Amiin canım.hepimizin.insallah sende sağlıcakla bebeğini kucağına al
elifeva herşey nasip Kayıtlı Üye 11 Kasım 2014 7.333 4.568 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi jeya #6 jeya .!.: Amiin canım.hepimizin.insallah sende sağlıcakla bebeğini kucağına al Genişletmek için tıkla... amin canım cok saol
jeya .!.: Amiin canım.hepimizin.insallah sende sağlıcakla bebeğini kucağına al Genişletmek için tıkla... amin canım cok saol
hadi cnm Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 181 48 10 Mayıs 2015 Konu Sahibi jeya #7 Gebelik lekelenmesi olabilirmi?