pufpuff Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧 Pro Üye 21 Aralık 2012 10.875 5.412 448 37 5 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PPRENSES3 #21 Sibelim84 .!.: sanırım bu doğru değil. 10 ocakta kanda negatıf cıktı bende ama ayın 25 ınde hamıle olduğumu oğrendım. ayın 7 sı yada 8 ınd eyumurtlamışım sanırım. eee çıkmadı. demem okı adetlerınız benım gıbı duzensız gelıyosa 40-50 bazen 60 gunde hıç bellı olmuyo bu testlere ben hamıle değilim dıye adacayı soğan nane ne bulduysam içmiştim adetım gelsın dıye hatta:26: Genişletmek için tıkla... evet bu çok doğru.. bende çok okudum,şahit oldum böyle şeylere.. geç döllenme olayı baya gündemde bişey,belki öylede olabilir..
Sibelim84 .!.: sanırım bu doğru değil. 10 ocakta kanda negatıf cıktı bende ama ayın 25 ınde hamıle olduğumu oğrendım. ayın 7 sı yada 8 ınd eyumurtlamışım sanırım. eee çıkmadı. demem okı adetlerınız benım gıbı duzensız gelıyosa 40-50 bazen 60 gunde hıç bellı olmuyo bu testlere ben hamıle değilim dıye adacayı soğan nane ne bulduysam içmiştim adetım gelsın dıye hatta:26: Genişletmek için tıkla... evet bu çok doğru.. bende çok okudum,şahit oldum böyle şeylere.. geç döllenme olayı baya gündemde bişey,belki öylede olabilir..
pufpuff Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧 Pro Üye 21 Aralık 2012 10.875 5.412 448 37 5 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PPRENSES3 #22 PPRENSES3 .!.: nasıl yani, ama negati diyoo, ayyy ne olur çok heyecanlandım şimdiii Genişletmek için tıkla... yok cnm yaaa heyecan yapma ben yanlış algılamışım bi an kusura bakma,heyecanlandırdım senide 0,100 yaaa ben 100 diye algıladım bi an
PPRENSES3 .!.: nasıl yani, ama negati diyoo, ayyy ne olur çok heyecanlandım şimdiii Genişletmek için tıkla... yok cnm yaaa heyecan yapma ben yanlış algılamışım bi an kusura bakma,heyecanlandırdım senide 0,100 yaaa ben 100 diye algıladım bi an