• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur birşey yazın..

PPRENSES3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
289
0
66
İstanbul
ARKADAŞLARRR, CANLARIIMMM ADETİMİ 8 GÜN GEÇTİ.hala birşey yok.dün idrar testi yaptım negatifti.çok üzüldüm.yaşayan varmıı,nedeeeennnnn?

ARKADAŞLARRR, CANLARIIMMM ADETİMİ 8 GÜN GEÇTİ.hala birşey yok.dün idrar testi yaptım negatifti.çok üzüldüm.yaşayan varmıı,nedeeeennnnn?

her adet gecikmesi sonunda maalesef hamilelikle sonuçlanmıyor....benimde 1 hafta geçmişti doktora gittiğimde süt hormonu yüksek çıkmıştı ve bu yüzden adetim gecikmiş ...canım bir doktora git istersen ....belkide geç döllenmede olabilir testte çıkmıyordur

kafanın rahatlamasını istiyosan beta hcg baktır 1 hafta geçtiyse kesin sonuç verir..
Allah gönlüne göre versin cnm

BİLMEDİĞİM İÇİN SORUYORUM BELKİDE KOMİK OLACAK AMA, diyelimki bugün kan testi yaptım negatif.10 gün sonra pozitif olma ihtimali nekadar yada varmı.allahım ümit işteee...:(

Benimde bugün tam bir hafta oldu geçen ptesi olması gerekiyordu 3 defa test yaptım negatif en son ctesi akşamı eşimle gidip kan verdim.
Gece lab. aradım gebe olmadığımı öğrendim. Çok umutlanmıştım bayağı üüzldüm. Karnım çok ağrıyo şuan sanırım bugün adet olucam...:50:

canım bazen belli olmuyor bazı hanımlardan duyuyorum 2 aylık olana kadar ne doktorlar bildi nede testler pozitif çıktı falan diyenler var sen yine bir doktora git beta hcg yaptır negatif çıkarsa adetin neden geciktiğini araştır belki stresten belki başka bir sebebten gecikmiş olabilir ....fazla umutlanma sonra hayal kırıklığı olabiliyor benimde dedim ya 7 gün geçmişti ama hamile değildim süt hormonum yükseldiği için gecikme olmuş...inş.. hamilesindir iyi temenniler edelim iyi olsun....

siz kan testi yaptırın en iyisi, çünkü en kesin sonucu o verior hele ilk başlarındaysa... negatif çıkarsa sora pozitif çıkma durumu yok zaten doktor adet yapıcı ilaç verebilir negatif çıkarsa. benim 2 gün gecikmişti ve pozitif çıktı

Benim adet dongun 28 gun.adet olmam gereken gun gittim dr.a kan testi pozitif cikti.hatta cinsel birliktelikten 72 saat sonra bile tutmusssa pozitif cikar arkadaslar.

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz :-) arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk :-)

idrar testinde ne kadar kesinlik var ve nezamna doğru gösterir bilmiyorum ama ben adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptım pozitif çıktı doğruydu ama çok arkadaşlarımı yanılttı en garantisi kan tahlili boşuna meraklanmadan tahlil yaptır bence

bugün 14 gün oldu hala adet olmadım.akşam iş çıkışı kan testi yaptırıcam arkadaşlar,buradan yazarım..çok heyecanlıyım...

çok heyecanlı inşallah güzel haber alırsın:emir_bebek:

Arkadaşlar dün akşamki kan testi sonucum.lütfen yorum yaparmısınız.hamile olmadığım belli tabi.üzüldüm ama bu değerleri anlayamadım,bilen varsa lütfen yazsın...

Arkadaşlar dün akşamki kan testi sonucum.lütfen yorum yaparmısınız.hamile olmadığım belli tabi.üzüldüm ama bu değerleri anlayamadım,bilen varsa lütfen yazsın...

iyide sonuç 0,100 diyo yani 1-2 hafta aralığındasın..
ama bu sonuca göre hamilesin sen benmi yanlış anlıyorum :44:
doktora göstermedin mi ?

iyide sonuç 0,100 diyo yani 1-2 hafta aralığındasın..
ama bu sonuca göre hamilesin sen benmi yanlış anlıyorum :44:
doktora göstermedin mi ?

aaaay pardon cnm yaaa 0,100 müş o.. ben 100 olarak düşündüm,sorry..
evt negatif sonuç malesef :50:

Benim adet dongun 28 gun.adet olmam gereken gun gittim dr.a kan testi pozitif cikti.hatta cinsel birliktelikten 72 saat sonra bile tutmusssa pozitif cikar arkadaslar.

sanırım bu doğru değil. 10 ocakta kanda negatıf cıktı bende ama ayın 25 ınde hamıle olduğumu oğrendım. ayın 7 sı yada 8 ınd eyumurtlamışım sanırım. eee çıkmadı. demem okı adetlerınız benım gıbı duzensız gelıyosa 40-50 bazen 60 gunde hıç bellı olmuyo bu testlere
ben hamıle değilim dıye adacayı soğan nane ne bulduysam içmiştim adetım gelsın dıye hatta:26:

Back