Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLARRR, CANLARIIMMM ADETİMİ 8 GÜN GEÇTİ.hala birşey yok.dün idrar testi yaptım negatifti.çok üzüldüm.yaşayan varmıı,nedeeeennnnn?
ARKADAŞLARRR, CANLARIIMMM ADETİMİ 8 GÜN GEÇTİ.hala birşey yok.dün idrar testi yaptım negatifti.çok üzüldüm.yaşayan varmıı,nedeeeennnnn?
kafanın rahatlamasını istiyosan beta hcg baktır 1 hafta geçtiyse kesin sonuç verir..
Allah gönlüne göre versin cnm
bugün 14 gün oldu hala adet olmadım.akşam iş çıkışı kan testi yaptırıcam arkadaşlar,buradan yazarım..çok heyecanlıyım...
bugün 14 gün oldu hala adet olmadım.akşam iş çıkışı kan testi yaptırıcam arkadaşlar,buradan yazarım..çok heyecanlıyım...
Arkadaşlar dün akşamki kan testi sonucum.lütfen yorum yaparmısınız.hamile olmadığım belli tabi.üzüldüm ama bu değerleri anlayamadım,bilen varsa lütfen yazsın...
iyide sonuç 0,100 diyo yani 1-2 hafta aralığındasın..
ama bu sonuca göre hamilesin sen benmi yanlış anlıyorum :44:
doktora göstermedin mi ?
Benim adet dongun 28 gun.adet olmam gereken gun gittim dr.a kan testi pozitif cikti.hatta cinsel birliktelikten 72 saat sonra bile tutmusssa pozitif cikar arkadaslar.
[sıze=3]iyide sonuç 0,100 diyo yani 1-2 hafta aralığındasın..
Ama bu sonuca göre hamilesin sen benmi yanlış anlıyorum :44:
Doktora göstermedin mi ?[/sıze]