• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne olur birileri bana akıl versin!

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2009
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
17
0
36
İzmir
Saçlarım karamelle sarı arası bir renkte arkadaşlar.Bu rengi ben yaptım.Platin ve doğal sarı aldım ikisini karıştırdım haziranda falan boyadım tabi iyice açıldı rengi ama karamel ve sarı arası tuhaf bir renk diyebilirim.Bu renkten kurtulmak istiyorum diplerce geldi iyice yarısı koyu yarısı sarı iğrenç bir hal aldı saçlarım ve şimdi gölge veya röfle düşünüyorum.Benim röfle ve gölge hakkında bir bilgim yok yani nasıl yapsam diye düşünüyorum saç rengim açılır mı nasıl yapılabilir biraz sizlere danışayım dedim...

bence kuaföre git cnm...bi kere bi arkadaşımında öyle iki üç renk bişeydi,,,iyi bi kuaför bulduk,,,inanmadık o saçın öyle harika bi renge dönebildiğine..oda senin durumundaydı we röfle istiodu,,,çok para werdi ama,,o yönden kötü oldu biras..

Öyle canım pahalıya patlaycak baya.Kesin boyatcm ama ya olmazsa diye korkuyorum bugün kuaföre gittim sordum iyi bir kuaför diyebilirim tabanda bu saç rengin kalır dip boyanı yaparım daha sonra platin sarılar atarım dedi o şekilde röfle yapabilirim dedi..Ya ben anlamıyorum zaten kimine bakıyorum bigün saçı siyahken ertesi günü bi bakıyorum sapsarı geliyor ben kuaföre gidiyorum ancak kuaför beni bu renkten kurtaramıyor tabanda bu kalır diyor nereye gitsem senin saç rengin bu uzamasını bekle fln diyolr ben komple bi değişiklik istiyorum bu mümkün değil mi

Back