Ne olur bir şey söyleyin

Onu demeyin bunu demeyin ama baslıga yazıyorsun nolur birsey diyin..
"Ok canımss" mı diyim ne diyim ??

• Beğen
Reactions: anu
Öyle bir unutursun ki.. Burada sorsam hayatının aşkı tarafından kim terk edildi diye bin kişi ben der sanırım. Herkes yaşadı bunları herkes 'ben dahil' ölüyorum Allahım nefes alamıyorum bir daha sevemem diye gezdik, ama sadece biten ilişkiden hatalarından ders alarak önüne bakanlarımız kazançlı çıktı. Bak kaç kişi yazdı şimdi baskasıyla evliyim sevmek sevilmek ne demek şimdi anladım diye. Sende anlıcaksın, sadece ilk ilişkin ilk terkedilişin ve alışkanlığın vermiş olduğu yılları unutmak daha zor olucak ama olucak. Israr etmen sadece kendinden götürür . Seni seven adamı bin kere kovsan gelir, istemeyenede bin kere yalvarsan yalvardığın için dönmez.

Arkadaslar ben buraya yenu uye oldum cok buyuk bir derdm var bana akil verir misinz konu nereye acilir nereye yazilir bilemedm ama kisaca soyle bahsedm zevk suyu meselesnden korkuyorm :KK43:

çalışıyorsanız izin alın ve güzel bir tatile gidin bolca kitap alın yanınıza beyninizi ve kalbinizi dinlendirin kendinize eziyet etmekten vazgeçin hayat o kadar güzel ki azıcık tadını çıkarmaya çalışın
olmadı gidin bir psikologa yardım alın

Ya adam bunalmış, bi de kaçan kovalanır. Sen de ona saydır, sen de onun yaptıklarını yap. Bak nasıl tıpış tıpış gelecek. Arama sorma. Ararsa da açma. Bırak bi sensizliği anlasın. Dönecek ama serbest bırakırsan işte. Erkeklerin doğası bu, salcan çayıra dolanacak geri gelecek. Ha tabi bütün hatunlar da böyle erkeği kabul etmez. Sen edeceksen et.

Öyle bir unutursun ki.. Burada sorsam hayatının aşkı tarafından kim terk edildi diye bin kişi ben der sanırım. Herkes yaşadı bunları herkes 'ben dahil' ölüyorum Allahım nefes alamıyorum bir daha sevemem diye gezdik, ama sadece biten ilişkiden hatalarından ders alarak önüne bakanlarımız kazançlı çıktı. Bak kaç kişi yazdı şimdi baskasıyla evliyim sevmek sevilmek ne demek şimdi anladım diye. Sende anlıcaksın, sadece ilk ilişkin ilk terkedilişin ve alışkanlığın vermiş olduğu yılları unutmak daha zor olucak ama olucak. Israr etmen sadece kendinden götürür . Seni seven adamı bin kere kovsan gelir, istemeyenede bin kere yalvarsan yalvardığın için dönmez.
Size katılıyorum ama söyle de bir durum var erkekler de gurur yapabiliyor bin kere kovulan birisi ne kadar sevse de gelmeyebilir

Eğer geri dönsün istiyorsan umrunda değilmiş gibi davran geri dönerse senindir,, dönmezse o arada hayata biraz daha adapte olmuş olursun bu kadar basit.. Ama onu tamamen nasıl kaybederim diyorsan aynen böyle peşinden koşup yalvarıp yakarmaya devam et.. Kim ister kolay olanı, onun olanı ,cepte olanı kim ister bırak onsuzda yasayabildiğini görsün yoksa kaybeden sen olursun... Bu arada açık kapı bırakmasının nedeni olurda dönersem orda bekle yeni bir hayat kurma sen esirsin anlamında..

Ailesi kapalı olan bir erkek karısını da kapatmaya çalışıyor genelde, herkes için geçerli demiyorum. Benim 17 yaşındaki su perisi gibi kuzenimi zorla kapattı kocası. Ayrıca çeyiz her zaman düzülür, önemli olan insanın kendine yaptığı yatırımdır. Baba sevgilisi eksik kadınlar şefkati sevgilide arar ama yanlış. Bunu da bilen erkekler böyle iter kakar terkeder, bu zihniyeti değiştirmediğiniz sürece bu kadere mahkumsunuz.

yazildiysa ilerde evleniriz falan inanma sırf ellerinde tutmak için yapıyolar bizim gibi saflar beklesin diye 4senelik iliskim vardi hergun birikteydik gorusmedigimiz gunlerin toplami 1ayi gecmemistir herşeyi birlikte yaptık her yere birlikte gittik sonuc bitti ve o nisanlandi bile onsuz yapamam diye bisey yok sadece onsuzluga alisman icin zamana ihtiyacin var onun icin kirdigin ailenle vakit gecir onla yasadiklarin yerine ailenle yeni anilar ekle hayatina inan ki ise yariyo.tecrubeyle sabit.

Size katılıyorum ama söyle de bir durum var erkekler de gurur yapabiliyor bin kere kovulan birisi ne kadar sevse de gelmeyebilir
Kovulan? Görmedim ben onu? Ama insan ayrılırken bile kendine yakışanı yapmalı. 7 yıllık sevgiline belki dönerim filan demeler ki bunun anlamı ben bi gezip geleyip daha iyisi yoksa sen cepte dur demek değil mi?

Daha önce konu açmıştım buraya ailem sevgilimi istemiyor falan diye bakan görür sevgilim beni bıraktı öyle kötüyüm ki günlerdir bunun olacağını hiç düşünmezdim hayat boyu ben ona 7 yılımı verdim yeri geldi aileme sırt çevirdim ben ondan başkasıyla evlenmem dedim.İnanır mısınız her şey düzeliyordu ailem kabullenmeye başlamıştı hatta tanışalım edelim lafları bile döndü ama ben ortada kaldım hala inanamıyorum öyle kötüyüm ki yıllardır süren bir şeydi öyle alışmış öyle bağlanmıştım ki bide 2.5 yıl öncesi var yani ben 2.5 yıl platonik sevmiştim ilk sevgilimdi beni nasıl bıraktı anlayamıyorum yediremiyorum her şeyi silmiş gibi ben onsuz duramıyorum sesini duymadan uyuyamazdım şimdi böyle kala kaldım mesaj yazma diyor yazmadan yapamıyorum öyle alışmışım ki ona her gün resimlerine bakıp duruyorum unutursun demeyin lütfen boşa 20 gün oldu ben ölüyorum o kadar kilo verdim ki canım hiç bir şey istemiyor gelipte hayırlısı böyleymişte demeyin ne olur katlanamıyorum yediremiyorum.gururumu hiç edip yalvardım yakardım ağladım ama nafile bana benim ısrarlarımdan bezdiğini o yüzden ayrıldığını söyledi.Aralarda da konuşunca sen hiç değişmiceksin bu ısrarların bitmicek lanet olsun falan dedi.Bana acık kapı bırakmış ilerde ne olur belli olmazmış kaderde ne yazarsa o olurmuş belki ilerde evlenirmişiz bilmem ney.Ne doğru ne yanlış artık idrak edemiyorum nefes almaya takatim yok ne olur yardım edin böyle nasıl yaşarım ben.Kimim kimsem yok ne arkadaşım ne bir şey ben onu dünyamın merkezi yapmıştım arkadaşım eşim sevgilim her şeyim oydu.Şimdi dünyam yıkıldı yanında hayallerim.Ben öğrenciyim yeri geldi aç gezdim çeyiz aldım onla bir evimiz olacak bu tabakları,bardakları onla kullanacağım diye günlerdir ağlıyorum yapacak hiç bir şeyim yok.
Alinmasi gereken ders: hic bir insana dunyamizi uzerine kuracak kadar guvenmeliyim. Yikik dunyayla bas basa kaliriz.

açık kapı bırakıyorum belli olmaz; demesi zaten başlı başına aşağılama. Bunun anlamı şu: Gezeceğim, tozacağım, sen yedekte dur, bekle, daha iyisini bulamazsam geri dönerim. Offfff ki ne offfff. Ypmayın kendinize bunu yahu

aynen öyle ne yazık ki...
tipik "kör sen burada dur, sağ oldu oldu, omadı kör kapının ardında"
biz kadınlar bu hale getiriyoruz bunları.
ağam, paşa, kralım, aslanım
sonuç bu...

Bazıların öyle yorumlar yapmış ki inanın yapılan yorumlara ağladım neden bukadar gaddarca davranıyorsunuz anlam veremiyorum ben küçükken yalnız büyüyen bir çocuktum annem babam çalışırdı beni dedem baktı ve dedem tam erkek çocuk seven bir insan kardeşimle sürekli beni kayırdı ben hep dayak yerdim ve kardeşimede sürekli döv onu o kız denirdi ailemden doğru düzgün sevgi bile göremedim ben ilk sevgiyi aşkı önemsenmeyi onla gördüm ona bağladım keşke yerimde olabilip görseydiniz ailem de kesinlikle onun ailesini tanımıyordu ve onlar kapalı olduğu için senide kapatacaklar diyerek istemediler ailen bişey görmüşte istememiş ayağı yapmayın ALLAH aşkına.Ne çektiğimi ben bilirim hayatımın en büyük hayal kırıklığı bütün hayallerimin çöküşü.Çeyiz meselesine gelincede bizim burada evlenme yaşı gelen kızlar zaten önceden çeyiz dizerler ben koca meraklısı değilim tabiki evlenmek isterim sevdiğimle bunun içinde tabiki çeyizler alacağım neden böyle yorumlar yaptığınızı anlayamıyorum cidden bende insan evladıyım bende insanım ve duygularım var buraya konu açtım ki içim biraz ferahlasın diye ama öyle şeyler yazmışsınız ki okadar kırıldım ki.Ben onu uzaktan sevdim kavuştuğumdada dünyanın en mutlusuydum okuduğum okul la yaşadığı yer çok uzaktı hep uzaktan sevdik birbirmizi ben hep ona kavuşacağım anı düşündüm tabi beni bu dünyada tek mutlu eden oydu keşke içimde olup anlayabilseydiniz böyle şeyler yazmadınız yinede sağ olun vakit harcayıp yazmışsınız

yorumlarda ağlanacak en ufak bir şey yok.
aslında olmanız gereken kişi, yapmanız gereken şeyler yazılmış.
yazılanların amacı
uyanık ol
kendine gel
bu, bu, bu hata
şu, şu, şu seni kurtarır

asıl kırılmanız gereken kişi size bunları yaşatan ve sizin ısrarla sevdik de sevdik dediğiniz insan.

aradığınız şey "yalvar arkadaşım, ayaklarına kapan, o zaman sana döner" tarzı bir cümleyse bunu duymanız mümkün değil.

hiç mi değer vermiyorsun kendine hiç mi ya bu kadar da olmamalı bir silkelen bir kendine gel kendin için birşeyler yapmaya başla çevrende kimse yok mu hiçbirşey için geç değil bir çevre edin kendinle oyalan zaman geçir dışarı çıkmamazlık yapma odana kapanma çık gez dolaş eğlen bunları yaptıktan sonra zamanla ne kadar ferahladığını aslında senden başka hiçbirşeyin çok da değerli olmadığını anlayacaksın önce kendi kıymetini bil kendine değer ver gerisi zamanla mutlaka hallolur tabi bunun için gerçekten istemen ve birşeyler için adım atman gerek:KK66:

X