- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- Konu Sahibi StayStrong
Onu demeyin bunu demeyin ama baslıga yazıyorsun nolur birsey diyin..
"Ok canımss" mı diyim ne diyim ??
"Ok canımss" mı diyim ne diyim ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size katılıyorum ama söyle de bir durum var erkekler de gurur yapabiliyor bin kere kovulan birisi ne kadar sevse de gelmeyebilirÖyle bir unutursun ki.. Burada sorsam hayatının aşkı tarafından kim terk edildi diye bin kişi ben der sanırım. Herkes yaşadı bunları herkes 'ben dahil' ölüyorum Allahım nefes alamıyorum bir daha sevemem diye gezdik, ama sadece biten ilişkiden hatalarından ders alarak önüne bakanlarımız kazançlı çıktı. Bak kaç kişi yazdı şimdi baskasıyla evliyim sevmek sevilmek ne demek şimdi anladım diye. Sende anlıcaksın, sadece ilk ilişkin ilk terkedilişin ve alışkanlığın vermiş olduğu yılları unutmak daha zor olucak ama olucak. Israr etmen sadece kendinden götürür . Seni seven adamı bin kere kovsan gelir, istemeyenede bin kere yalvarsan yalvardığın için dönmez.
Kovulan? Görmedim ben onu? Ama insan ayrılırken bile kendine yakışanı yapmalı. 7 yıllık sevgiline belki dönerim filan demeler ki bunun anlamı ben bi gezip geleyip daha iyisi yoksa sen cepte dur demek değil mi?Size katılıyorum ama söyle de bir durum var erkekler de gurur yapabiliyor bin kere kovulan birisi ne kadar sevse de gelmeyebilir
Alinmasi gereken ders: hic bir insana dunyamizi uzerine kuracak kadar guvenmeliyim. Yikik dunyayla bas basa kaliriz.Daha önce konu açmıştım buraya ailem sevgilimi istemiyor falan diye bakan görür sevgilim beni bıraktı öyle kötüyüm ki günlerdir bunun olacağını hiç düşünmezdim hayat boyu ben ona 7 yılımı verdim yeri geldi aileme sırt çevirdim ben ondan başkasıyla evlenmem dedim.İnanır mısınız her şey düzeliyordu ailem kabullenmeye başlamıştı hatta tanışalım edelim lafları bile döndü ama ben ortada kaldım hala inanamıyorum öyle kötüyüm ki yıllardır süren bir şeydi öyle alışmış öyle bağlanmıştım ki bide 2.5 yıl öncesi var yani ben 2.5 yıl platonik sevmiştim ilk sevgilimdi beni nasıl bıraktı anlayamıyorum yediremiyorum her şeyi silmiş gibi ben onsuz duramıyorum sesini duymadan uyuyamazdım şimdi böyle kala kaldım mesaj yazma diyor yazmadan yapamıyorum öyle alışmışım ki ona her gün resimlerine bakıp duruyorum unutursun demeyin lütfen boşa 20 gün oldu ben ölüyorum o kadar kilo verdim ki canım hiç bir şey istemiyor gelipte hayırlısı böyleymişte demeyin ne olur katlanamıyorum yediremiyorum.gururumu hiç edip yalvardım yakardım ağladım ama nafile bana benim ısrarlarımdan bezdiğini o yüzden ayrıldığını söyledi.Aralarda da konuşunca sen hiç değişmiceksin bu ısrarların bitmicek lanet olsun falan dedi.Bana acık kapı bırakmış ilerde ne olur belli olmazmış kaderde ne yazarsa o olurmuş belki ilerde evlenirmişiz bilmem ney.Ne doğru ne yanlış artık idrak edemiyorum nefes almaya takatim yok ne olur yardım edin böyle nasıl yaşarım ben.Kimim kimsem yok ne arkadaşım ne bir şey ben onu dünyamın merkezi yapmıştım arkadaşım eşim sevgilim her şeyim oydu.Şimdi dünyam yıkıldı yanında hayallerim.Ben öğrenciyim yeri geldi aç gezdim çeyiz aldım onla bir evimiz olacak bu tabakları,bardakları onla kullanacağım diye günlerdir ağlıyorum yapacak hiç bir şeyim yok.
açık kapı bırakıyorum belli olmaz; demesi zaten başlı başına aşağılama. Bunun anlamı şu: Gezeceğim, tozacağım, sen yedekte dur, bekle, daha iyisini bulamazsam geri dönerim. Offfff ki ne offfff. Ypmayın kendinize bunu yahu
Bazıların öyle yorumlar yapmış ki inanın yapılan yorumlara ağladım neden bukadar gaddarca davranıyorsunuz anlam veremiyorum ben küçükken yalnız büyüyen bir çocuktum annem babam çalışırdı beni dedem baktı ve dedem tam erkek çocuk seven bir insan kardeşimle sürekli beni kayırdı ben hep dayak yerdim ve kardeşimede sürekli döv onu o kız denirdi ailemden doğru düzgün sevgi bile göremedim ben ilk sevgiyi aşkı önemsenmeyi onla gördüm ona bağladım keşke yerimde olabilip görseydiniz ailem de kesinlikle onun ailesini tanımıyordu ve onlar kapalı olduğu için senide kapatacaklar diyerek istemediler ailen bişey görmüşte istememiş ayağı yapmayın ALLAH aşkına.Ne çektiğimi ben bilirim hayatımın en büyük hayal kırıklığı bütün hayallerimin çöküşü.Çeyiz meselesine gelincede bizim burada evlenme yaşı gelen kızlar zaten önceden çeyiz dizerler ben koca meraklısı değilim tabiki evlenmek isterim sevdiğimle bunun içinde tabiki çeyizler alacağım neden böyle yorumlar yaptığınızı anlayamıyorum cidden bende insan evladıyım bende insanım ve duygularım var buraya konu açtım ki içim biraz ferahlasın diye ama öyle şeyler yazmışsınız ki okadar kırıldım ki.Ben onu uzaktan sevdim kavuştuğumdada dünyanın en mutlusuydum okuduğum okul la yaşadığı yer çok uzaktı hep uzaktan sevdik birbirmizi ben hep ona kavuşacağım anı düşündüm tabi beni bu dünyada tek mutlu eden oydu keşke içimde olup anlayabilseydiniz böyle şeyler yazmadınız yinede sağ olun vakit harcayıp yazmışsınız