Daha önce konu açmıştım buraya ailem sevgilimi istemiyor falan diye bakan görür sevgilim beni bıraktı öyle kötüyüm ki günlerdir bunun olacağını hiç düşünmezdim hayat boyu ben ona 7 yılımı verdim yeri geldi aileme sırt çevirdim ben ondan başkasıyla evlenmem dedim.İnanır mısınız her şey düzeliyordu ailem kabullenmeye başlamıştı hatta tanışalım edelim lafları bile döndü ama ben ortada kaldım hala inanamıyorum öyle kötüyüm ki yıllardır süren bir şeydi öyle alışmış öyle bağlanmıştım ki bide 2.5 yıl öncesi var yani ben 2.5 yıl platonik sevmiştim ilk sevgilimdi beni nasıl bıraktı anlayamıyorum yediremiyorum her şeyi silmiş gibi ben onsuz duramıyorum sesini duymadan uyuyamazdım şimdi böyle kala kaldım mesaj yazma diyor yazmadan yapamıyorum öyle alışmışım ki ona her gün resimlerine bakıp duruyorum unutursun demeyin lütfen boşa 20 gün oldu ben ölüyorum o kadar kilo verdim ki canım hiç bir şey istemiyor gelipte hayırlısı böyleymişte demeyin ne olur katlanamıyorum yediremiyorum.gururumu hiç edip yalvardım yakardım ağladım ama nafile bana benim ısrarlarımdan bezdiğini o yüzden ayrıldığını söyledi.Aralarda da konuşunca sen hiç değişmiceksin bu ısrarların bitmicek lanet olsun falan dedi.Bana acık kapı bırakmış ilerde ne olur belli olmazmış kaderde ne yazarsa o olurmuş belki ilerde evlenirmişiz bilmem ney.Ne doğru ne yanlış artık idrak edemiyorum nefes almaya takatim yok ne olur yardım edin böyle nasıl yaşarım ben.Kimim kimsem yok ne arkadaşım ne bir şey ben onu dünyamın merkezi yapmıştım arkadaşım eşim sevgilim her şeyim oydu.Şimdi dünyam yıkıldı yanında hayallerim.Ben öğrenciyim yeri geldi aç gezdim çeyiz aldım onla bir evimiz olacak bu tabakları,bardakları onla kullanacağım diye günlerdir ağlıyorum yapacak hiç bir şeyim yok.
şu kadın milletinin yıllarımı verdim olayı beni bitirecek.
birlikte yıllar geçirdiniz evet, karşı taraf 7 yıl geride kalmadı ama o da 7 yıl harcadı.
bittiyse bitmiştir her ne yaparsanız yapın kendinizden soğutmaktan başka bir işe yaramaz, gurursuz olursunuz yüzsüz olursunuz ve inanın değmez.
açık kapı bırakması eski sevgilinizin şeref yoksunu olduğuna, sizin bu aralığa bakıp ah çekmeniz de maalesef bu konuda zayıf olduğunuza en iyi kanıtlardır.
o kim yahu sizin hayatınıza kapı açacak da kapı aralayacak da, az ötede oynasın.
öyle bir susun ki sap gibi kalsın.
niye bu yalvarmalar hiç anlamıyorum.
dilenci gibi yalvararak alacağınız kırıntıyla mı yetineceksiniz beyefendi bir başkasını bulana kadar.
canınıza yazık yahu.
yanlış şurada başlıyor "
ben onu dünyamın merkezi yapmıştım" bu düşünceyle yola çıkıp ilişki bitince de çökmek çok normal.
kimse bu kadar öenmli olmamalı.
ek olarak, aşağı yukarı hepimiz geçtik o yollardan. 20 günde değil ama biraz daha zaman geçince acınız hafifleyecek emin olun.
ve lütfen yalvarmayı bırakın artık benim bile gücüme gidiyor.