Ne olur bir şey söyleyin

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
Daha önce konu açmıştım buraya ailem sevgilimi istemiyor falan diye bakan görür sevgilim beni bıraktı öyle kötüyüm ki günlerdir bunun olacağını hiç düşünmezdim hayat boyu ben ona 7 yılımı verdim yeri geldi aileme sırt çevirdim ben ondan başkasıyla evlenmem dedim.İnanır mısınız her şey düzeliyordu ailem kabullenmeye başlamıştı hatta tanışalım edelim lafları bile döndü ama ben ortada kaldım hala inanamıyorum öyle kötüyüm ki yıllardır süren bir şeydi öyle alışmış öyle bağlanmıştım ki bide 2.5 yıl öncesi var yani ben 2.5 yıl platonik sevmiştim ilk sevgilimdi beni nasıl bıraktı anlayamıyorum yediremiyorum her şeyi silmiş gibi ben onsuz duramıyorum sesini duymadan uyuyamazdım şimdi böyle kala kaldım mesaj yazma diyor yazmadan yapamıyorum öyle alışmışım ki ona her gün resimlerine bakıp duruyorum unutursun demeyin lütfen boşa 20 gün oldu ben ölüyorum o kadar kilo verdim ki canım hiç bir şey istemiyor gelipte hayırlısı böyleymişte demeyin ne olur katlanamıyorum yediremiyorum.gururumu hiç edip yalvardım yakardım ağladım ama nafile bana benim ısrarlarımdan bezdiğini o yüzden ayrıldığını söyledi.Aralarda da konuşunca sen hiç değişmiceksin bu ısrarların bitmicek lanet olsun falan dedi.Bana acık kapı bırakmış ilerde ne olur belli olmazmış kaderde ne yazarsa o olurmuş belki ilerde evlenirmişiz bilmem ney.Ne doğru ne yanlış artık idrak edemiyorum nefes almaya takatim yok ne olur yardım edin böyle nasıl yaşarım ben.Kimim kimsem yok ne arkadaşım ne bir şey ben onu dünyamın merkezi yapmıştım arkadaşım eşim sevgilim her şeyim oydu.Şimdi dünyam yıkıldı yanında hayallerim.Ben öğrenciyim yeri geldi aç gezdim çeyiz aldım onla bir evimiz olacak bu tabakları,bardakları onla kullanacağım diye günlerdir ağlıyorum yapacak hiç bir şeyim yok.

neymiş efenim 10 yılımızı da versek doğumumuzdan ölümümüze kadar desteğini asla üzerimizden çekmeyen ailemize k*çı kırık bi erkek yüzünden sırt çevirmeyecekmişiz
unutmaya çalışıp yolunuza bakın,ailenizide bir daha arkanıza almayın

unutursun demeyin lütfen boşa 20 gün oldu ben ölüyorum o kadar kilo verdim ki canım hiç bir şey istemiyor gelipte hayırlısı böyleymişte demeyin ne olur katlanamıyorum yediremiyorum.
Ne dememiz gerektiginide söyleseydin keşke. Adam neden bittigini söylemiş zaten. Belliki bunaltmissin. Rahat bırak biraz nefes alsın. Seviyorsa döner.

unutamıyorum işte bana açık kapı bırakınca dahada ümitleniyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum böyle yaşamak çok zor

önce bi sakin ol canim ya..önce kendine kizmaktan vazgeç ve gurursuz davranma.şahsiyetini ayaklar altina alma.giden gitsin sen onsuz da var olabilirsin

zaman herseyin ilacıdır unutma

unutamıyorum işte bana açık kapı bırakınca dahada ümitleniyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum böyle yaşamak çok zor
açık kapı bırakmasının tek sebebi her yalnız kaldığında gidecek bir kapısının olması
sevse gitmez
unutursun deme demişsin ama unutacaksın emin ol geçecek bu acın

Belki ileride olmadığı için şukredersin. Düşünsene başta ailen istememiş şimdi de o seni bırakmış demekki sana bi işaret bütün bu olanlar çok zorlama bence...

Unutursun demeyelim
Hayirlisi boyleymis demeyelim
Ne diyelim peki abla?
Saf misin sen adamin pesinde kosturuyorsun?
Aileni karsina aldigina degdi mi?
Bir de ogrenciyken kalkmis ceyiz almissin baska derdin yok muydu?yuksek lisans icin dil egitimi icin para biriktir desek yapmazdin degil mi?koca olunca akan sular durur anca
Sinirlendim valla ya kizlarimiz ne hallerde

Ailenizi ikna etmişsiniz..
Yalvarmışsınız da sevgilinize..
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok..
Önünüze bakmanız doğru olan.. Bunu yapmak istemiyorsanız, gururunuzu unutup yalvarmaya devam edin..

demekki neymiş bazen aileleri dinlemek gerekirmiş ve kimseyi hayatının merkezi yapmamak gerekir, aile insanı bırakmaz ama el oğlu-el kızı öyle bir güzel bırakır ki, senin adına üzüldüm canım, ne denirki bu durumda, keşke sana döneceği zaman affetmesen dicem ama affediceksin,senin için hayırlısı neyse o olsun

Nasil bir baglanmadir bu saplanti olmus bu adam sende. Ben de esimi çok seviyorum, severek evlendik ama senin yazdiklarini okuyunca hislerinin ask degil sevgi degil saplanti olmus gibi geldi. Allah sabir versin valla ne diyelim

Her seyin bir zamani oldugunu unutup ogrenciyken evlilik hayalleri pesinde kosup ceyiz duzerseniz,elin adamini sanki onunla dogmussunuz gibi hayatinizin merkezine oturtursaniz boyle buyuk hayal kirikliklari yasarsiniz. Baskasiyla bir hayalin pesinden kosacaginiza once kendi hayallerinizin pesinde kosup ayaklarinizi yere saglam bassaydiniz, once birey olarak var olsaydiniz keske.. bari bundan sonra ben varim diyin.

Seviyorsa tekrar döner..tek sen vermemişsin yıllarını o da vermiş birlikte hayaller kurmuşsunuz hiç bi insan bir anda silip atamaz.bence sen hiç birşey yapma ki yapacağını yapmışsın yalvarmışsın ağlamışsın sonuç aynı.o yüzden sende dik dur seviyorsa dediğim gibi yapamaz belli bi zaman sonra o da.

Siz ısrarla arayıp mesaj attıkça daha çok uzaklastirirsiniz kendinizden..suan siz onu kaybettiniz evet ama bi de ona ne kaybettirdigini hissettirmeniz lazım uzak durarak. .hayatinizin merkezi olmasi dogrudur ya da yanlıştır sizin tercihiniz yaşadıklarınızı yargilayacak değilim ancak uzak durmaniz her koşulda şart.

Oyle bi adami nasil sevdin canim sen tabi insan baglaninca ayrilmasida zor oluyor ilk başlarda cok zor gecer günlerin bak soyle yap kendine bi takvim tut ve gunleri saymaya basla ondan bahsetme telefonundan uzak durmaya calis dusunme demiuorum ama boyle atlatgin her gune bir gülücükler koy bir ay sonunda cok iyi olacagindan eminim

canım benim şimdi öyle gelir hiç geçmez zannedersin ama geçer gider sen bile anlamazsın. şunu diyebilirim ben eski sevgilimden ayrıldığımda 1 sene boyunca inan abartmıyorum ağlayarak geçirdim. ama aramadım sormadım onu acımı içimde yaşadım öyle kolay silinmiyor bilirim. ama aradan seneler geçti o evlendi ben evlendim ve kocama deli gibi aşığım. o zamanlar ayrıldığında benden başka biriyle evlendiğini duyarsam yaşayamam demişti. aynı açık kapıyı bende de bırakmıştı. ama benden önce evlendi.
emin ol her acı bir gün bitiyo. yıllar geçiyo ve sadece mazide acı bir yara olarak kalıyo.
sende acını yaşa ama kendin için ona asla geri dönme..

Onsuzda yaşayabildiğin an, sana geri dönecek! Tecrübeyle sabittir. Şu durumda çok zor, hatta imkansız gibi duruyor, yapabilirsen ne ala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…