ne olur bakın!!!!!!!

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
7
39
kızlar temmuzda aşılama olmuştum tutmadı adetim geçen ay gününde geldi.ama bu ay üstünden 14 gün geçti daha gelmedi.acaba gonal f iğneleri kist yapmış olabilir mi?bu iğneler sonucu adeti geciken var mı?gebelik testi de yapmadım boşuna ümitlenmeyeyim diye.çünkü hiç bir gebelik belirtisi yok.böyle olan varsa lütfen yazsın çok canım sıkkın.adetim gelince laparoskopi olucam çok stresliyim birde.

canlarım birde kist oluşunca ne gibi belirtiler veriyor?yazarsanız sevinirim.

canim asilamadan sonra kendiliginden hamile kalan o kadar cok insan varki...
bence vakit kaybetmeden bir test al yap!!

Hadi Bakalim Cani Inşallah Hamişsindir.yap Bi Testte Sevindir Bizi Allahin Izniyle.

oyle oluyor.benimde ilk deneme de tutmadi adetim olmadi.bir sonraki ay 12 gun gec oldu.bende 12. gun test yaptim negatifti.1 saat sonra adet oldum.ama sen yinede bir test yap.insallah olur.

bugün 16 gün oldu ve hala gelmedi.biliyorum gebe değilim bu yüzden de test yapmıyorum çünkü hiçbir belirti yok.neden geç geldi senin ki bir sebebi varmıymış?kist yada başka şey.

canım gebe değilim adetim 25 gün sonra geldi.ve salı günü laparoskopi olucam.bakalım hayırlısı.

ben adetimin geciktiği bir ay ama 15-20 gün gecikti o zaman korunuyoruz arkadaşıma anlatıyorum arkadaşım dediki elif hamile olmayasın yok kızım dedim öle birşey olsa hesapladım 1.5 aylık olması lazım anlaşılmazmı dedim bana dediki sibel can 5 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu bende dedim yuh.. E yuh ama... Şaka bir yana sen genede test yaptır ümitsizlenceğine belki sevineceğimiz birşey çıkar bak bazı bebişler 5 ay izini belli etmeden büyüyo...

tüh bak sonucu görmeden yazdım yine bize haber ver gülen laparoskopiden sonra inşallah iyi geçer hayırlısı...

Laparoskopi hemen adet bitimindemi yapılıyormuş?
Ayın 30unda yaptıracaktın sanırım.Sonucunu bekliyoruz.Geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin umarım.

gülen bende aşılama yaptırdım ama adet gunum 2 gun geçtı test yapmadım yarın yapacagım kasıklarında zaman zaman agrı goguslerınde de adet olana kadar hassasıyet devam ett mı?

Beş ay mı ee yuh yani cidden.Hemde koskoca sibel olur iş değil.Nerde bizde öle sürprizzzz nerdeee... olsa keşke.Belirtiler sahte zaten beni kızdırdılar,Kandırıldım belirtiler iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…