ne olur akıl verin

kac gundur neler ceviriyor bilmyorum.patronuyla konuştum yine adama da yalanlar uydurmus.ben soyledim yalanını vurdum yuzune bıttı dedim adam sallamadı.hala bursada gelmeyede niyeti yok gibi.benim uzuldugum ortada bir cocuk var umurunda degil sorumluluk hep bende olacak para hesab yapmıyorum ama adam guya baba ona nasıl bir tavır da bulunmam lazım.
kandrıldıgımı zaten biliyorum bana senı kandırmıs uyutmus yorumları yapmayın dahada kötü oluyorum ben zaten biliyorum enayi durumuna düştgümü.

ne zaman geleceğini söylüyor eşiniz, keşke çok zor ama öfkenize yenilmeyip geldikten sonra nasıldı işler vs diye sorup sonrasında ben aslında biliyorum patronunla gitmediğini vs. diye anlatsaydınız şimdi eşinize yalan söyleyecek fırsat doğdu yine , sizi inandıracak yalanlar üretecek.

çocuğunuz var evet ortada ama yalancı bir babayla mı büyümesini istersiniz bunu düşünerek karar verin bence.

Eşinizin ailesini arayıp kardeşini falan isteyin telefona.kardesiyle gidip gitmediğinden emin olun. Daha sonra facebook falan kullaniyorsa o hesaplarını inceleyin mutlaka bir açık çıkacaktır. uzaktayken yalanını sakın yüzüne vurmayın.size söyleyecek olduğu yalanları planlaması için zaman kazanmış olur. Eğer uzak degilseniz çocuğunuzu ailenize bırakıp bursa ya bile gidebilirsiniz günübirlik. Telefon açıp süpriz yaptım nerdesin gel al beni de diyebilirsiniz. He eğer aldatma yada başka birşey altından çıktığında boşanmayacaksaniz hiç araştırmayın derim

Keske telefonda soylemeseydiniz yalanini bildiğinizi. Oradayken düşünüp yeni bahaneler üretecek. Bence ailesini arayip sorun kardesi orada miymis. Eger kardesi de oradaysa anlatin her seyi ailesine. Ki kardesiyle gitmis olmasi bile soyledigi yalani affettirmez. Cocugunu ve sizi umursamayan bir adama acimayin derim.

Geldikten sonra hesap sormaliydiniz. O simdi kardesiyle falan organize olup, isimiz vardi,yok kardesim icin gitmem gerekiyodu, sana soylesem kizardin falan filan milyon tane kilif bulacak. Yanlis yapmissiniz.

Belli adam bu kadar rahatsa B, C planlari vardir... Bosanin diyemem. Ama artik esinize hic guvenemeyeceksini bu bir gercek. En dogru karari siz vereceksiniz...

X