ne olur akıl verin

bffean

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
429
410
arkadaslar cok caresızım sızden akıl istiyorum ne yapacağımı sasırdım.nerden baslasam anlatmaya esim baska ilden is aldıkları için sehır dısına cıkması gerektıgını soyledı kendı arabamızla degıl.patronun arabasıyla gıtcez dedı ama arabayı bakıma bırakacagını motorundan ses geldıgını soyledı bende tamam dedim.ben bu surede yanı 5 gundur annemde kalıyorum.esim uc gun once arayıp ısının uzadıgını hatta akrabasının cıddı kaza gecırdıgını ve aılesınınde o ıle gelecegını soyledı.bende supelendım ve arabayı guya bıraktıgı servısı aradım arkadası cunku orası adam arabanın orda olmadıgını soyledı.bu sefer patronunu aradım patronu da hayır ben ısteyım esin ile baska ile gıtmedım dedı.kardesını bursaya goturdugunu soyledı.adamdakı rahatlıga bakarmısınız ben burda aılemle sabahlara kadar cocugu ıcın acıllerde sabahlıyoruz bebegım hasta oldugu ıcın o hala gel cocuk hasta dememe ragmen ısım uzadı yalanını uyduruyor.simdi bana akıl verin bana bu yalanı uyduran adam kim bilr neler yapar ilerde.belkide yaptı haberim yok.sizce bosanma davası acıyım mı.napıyın nasıl davranıyım akıl verin bana.

Oh rahata bak.
Biliyomu yakalandigini?
Soyledinmi?

tam anlayamadim, sana yalan söyleyip kardesini bursayami götürmüs?
öyleyse eger, senaryo gibi yalan uydurmasinin sebebi nedirki?

"Bu yalanı söyleyen kim bilir neler yapar" mı? Adam bunca gündür nerede bilmiyorsunuz bile, ortada yalandan fazlası var gibi görünüyor, yalana takılmayın yani.
Patron falan da direkt dökülmüş yalnız.

Son düzenleme:
Eşiniz iş için gitmemiş mi yani???

Bu olay yalandan daha fazlasini barindiriyor .bebeğini bile düşünmeyen bir adam herseye hazırlıklı olun derim .

Anlaşılan bu kadar yalanın arkasından hoş şeyler çıkmayacak , sabır diliyorum...

Vayyy bee adamdaki cesarete bak... yalanlar silsilesi
Güveniniz tamamen bitmiştir. Biz ne desek boş
Boşanmayacaksınız hiç yüzüne vurupta adamında huzunu bozmayın.. ne diyim..
Boşanacaksanız bunları ortaya döküp rezil edin... Adam resmen enayi yerine koyuyor sizleri

Hadi yalan soyluyosun da aileyi katinca ortaya cikmiycagini mi dusunuyosun. Hey allahim ya. Nereye gitti ne icin gitti napiyo kim bilir. Hele bu yalandan sonra. Bir bir yalanini yuzune vurmak lazim. Surunsun

Ne isler karistirdi kim bilir?
Ne kadar yanlis esine boyle bi yalan söylemesi
Bosanin gitsin

Adam şehir dışında işe gidiyorum diyerek kardeşini bursa'ya götürmüş ama aslında hiç işle alakalı bir durum yok muymuş?
Alt tarafı kardeşini şehir dışına götürecek diye bu yalanlar zinciri niye? Üstelik 5 gün yetmemiş bir de geziyi uzatmış, adamdaki keyfe bak.
Ben olsam, gizli saklı başka yerlerde kalan bir adam için "şimdi bana yalan söylüyorsa ilerde kim bilir daha neler yapar " diye düşünmek yerine " şu kayıp olduğu süre içinde kim bilir neler yaptı, nerelerde kaldı " diye düşünürdüm.

Ya ver mahkemeye orda kanıtlanır nasılsa hatta itiraf eder sen dava acınca

ne kardeşi ya adam düzmece şeyler söyleyip atlatmış sizi. ailesini arayıp kardeşini de sordaydiniz onlarda öyle bişey olmadığını anlayınca söylersiniz bana yalanlar söylüyor diye en azindan herkese rezil olsun sonrada bosanirsaniz haklı olarak sizi görürler .

kac gundur neler ceviriyor bilmyorum.patronuyla konuştum yine adama da yalanlar uydurmus.ben soyledim yalanını vurdum yuzune bıttı dedim adam sallamadı.hala bursada gelmeyede niyeti yok gibi.benim uzuldugum ortada bir cocuk var umurunda degil sorumluluk hep bende olacak para hesab yapmıyorum ama adam guya baba ona nasıl bir tavır da bulunmam lazım.
kandrıldıgımı zaten biliyorum bana senı kandırmıs uyutmus yorumları yapmayın dahada kötü oluyorum ben zaten biliyorum enayi durumuna düştgümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…