arkadaslar cok caresızım sızden akıl istiyorum ne yapacağımı sasırdım.nerden baslasam anlatmaya esim baska ilden is aldıkları için sehır dısına cıkması gerektıgını soyledı kendı arabamızla degıl.patronun arabasıyla gıtcez dedı ama arabayı bakıma bırakacagını motorundan ses geldıgını soyledı bende tamam dedim.ben bu surede yanı 5 gundur annemde kalıyorum.esim uc gun once arayıp ısının uzadıgını hatta akrabasının cıddı kaza gecırdıgını ve aılesınınde o ıle gelecegını soyledı.bende supelendım ve arabayı guya bıraktıgı servısı aradım arkadası cunku orası adam arabanın orda olmadıgını soyledı.bu sefer patronunu aradım patronu da hayır ben ısteyım esin ile baska ile gıtmedım dedı.kardesını bursaya goturdugunu soyledı.adamdakı rahatlıga bakarmısınız ben burda aılemle sabahlara kadar cocugu ıcın acıllerde sabahlıyoruz bebegım hasta oldugu ıcın o hala gel cocuk hasta dememe ragmen ısım uzadı yalanını uyduruyor.simdi bana akıl verin bana bu yalanı uyduran adam kim bilr neler yapar ilerde.belkide yaptı haberim yok.sizce bosanma davası acıyım mı.napıyın nasıl davranıyım akıl verin bana.