Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesine olru yardım edin bebeğimi biberona nasıl alıştırcam
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 aylık işe başlayabilirim anne sütü emiyor bitek ama mama veremiyorum kaşıkla olmuyor emzik de zor almıştı o da bakkal emziği şu kauçuk yumuşak olanlardan silikonları hala almıyor ucu böyle yumuşak olan biberon var mıki ne yapmalıyım
4 aylık işe başlayabilirim anne sütü emiyor bitek ama mama veremiyorum kaşıkla olmuyor emzik de zor almıştı o da bakkal emziği şu kauçuk yumuşak olanlardan silikonları hala almıyor ucu böyle yumuşak olan biberon var mıki ne yapmalıyım
Chicco'nun doğal cam biberonu var. Ucuna ister kauşuk ister silikon uç takabiliyorsun. Ben dokusu daha yumuşak olduğu için kauçuk uç kullanıyorum. Yalnız beni bırakmasın diye, tek delikli yenidoğan ucu kullanıyorum hala.