Çok sağolun inanıyorum geçecek,geçmeli!Çünkü ben bu saçma sapan sebepten dolayı hayatı kaçırıyorum.2 çocuğum var ve onlarla dışarda vakit geçiremiyorum artık.Parka istiyorlar,sinemaya istiyorlar,çıkıp dolaşmak istiyorlar ve ben bahaneler bulup eşimle yolluyorum Okulun ilk günü oğlumun yanında bile olamadım.Acilen toparlanmam lazım.Merak etmeyin...ilaçla terapiyle kendinizi biraz biraz korkularınıza karşı zorlamayla ve en önemlisi zamanla geçicek...çok geçmiş olsun..
Ayy bende şuan öyleyim işte.Dışarı çıkacağım zaman binbir türlü hesap yapıyorum,mahalledeki markete bile gidecek olsam yok şurdan gideyim petrol var onun wc sine girerim,yok cami var ordan gideyim onun wcsine girerim.Sürekli böyleyim.Arabaya binmedim hiç bayramdan beri.İlaçlara başladım işte bugün inşallah rahatlayacağım.Sikisma hissi berbat bir sey cok iyi anliyorum, benim nadirdir ay tuvaletim var birazdan gideyim demem. Tuvaletim gelirse gitmek zorundayim gitmezsem ya da bos tuvalet bulamazsam sikinti... Ama benim sonradan olan bir sey degil hep vardi, okuldan gelirken de yetisemezmisim, bahcedeki kulubenin orada bi yere yapar misim. Hatirlamiyorum tabii, komsumuz soylemisti. Ama zamanla alisiyorsun geciyor, siz de psikiyatriye gittikten sonra biraz daha rahatlarsiniz eminim.
Normalde vurdumduymaz bir insanımdır inanın dediğiniz gibi düşünürüm ama elimde olmuyor o an atak geliyor maalesefEn fazla altıma yaparım ne olacak ki diye düşün
cidden ne olur ki ??? Hiç bişey..etraf mağza dolu alırsın bi eşofman altı oldu bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?