Kurban bayramından önceki haftaydı,arkadaşlar moladaydı yalnızdım mağazada.Tuvaletim geldi,sıkıştım ama öyle böyle değil adım atsam şar diye kaçıracağım sanki o derece.Resmen oturduğum yerde zıplıyorum.Arkadaşı aradım ben çok kötüyüm gelin diye.Geldiler kalkamıyorum yerimden altına yapıcam sanki.Gitsene diyorlar kalkamıyorum bile yerimden.Wc de uzak gitmem imkansız.Sonra arkadaşlar depoya poşet açtılar koşarak gidip oraya yaptım ve 2 saat ordan çıkamadım aynı his devam ediyor.Buarada eşimi aradım geldi doktora gittim.Doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi.İlaç verdi.İlaçları kullandım ama aynı his arada olmaya devam etti.
Anladım ki durum psikolojik.Ne zaman o gün yaşadıklarım aklıma gelse aynı oluyorum,idrara sıkışıyorum.Ya gene sıkışırsam ne yaparım diye düşüne düşüne kafamda büyüttüm.Sonra bu durumla birlikte ataklar yaşamaya başladım,evden çıkamamaya,arabaya binememeye başladım.ÇıkSam da her seferinde atak geçirdim.
Geçen hafta psikoloğa gittim ve yolda giderken en şiddetli atağımı geçirdim.Kadının odasına ağlayarak girdim.Test falan yaptı.Baya yüksek çıktı sonuç.Psikiyatriye yönlendirdi,pazartesi gideceğim.Bakalım ordan ne sonuç çıkacak.Bir an önce kurtulmak istiyorum bu durumdan.Çocuklarımı alıp tekrar dışarı çıkmak istiyorum
Anladım ki durum psikolojik.Ne zaman o gün yaşadıklarım aklıma gelse aynı oluyorum,idrara sıkışıyorum.Ya gene sıkışırsam ne yaparım diye düşüne düşüne kafamda büyüttüm.Sonra bu durumla birlikte ataklar yaşamaya başladım,evden çıkamamaya,arabaya binememeye başladım.ÇıkSam da her seferinde atak geçirdim.
Geçen hafta psikoloğa gittim ve yolda giderken en şiddetli atağımı geçirdim.Kadının odasına ağlayarak girdim.Test falan yaptı.Baya yüksek çıktı sonuç.Psikiyatriye yönlendirdi,pazartesi gideceğim.Bakalım ordan ne sonuç çıkacak.Bir an önce kurtulmak istiyorum bu durumdan.Çocuklarımı alıp tekrar dışarı çıkmak istiyorum