• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduysa iş yerinde yaşadığım rahatsızlıktan sonra oldu...

nayko_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
654
114
123
Kocaeli
Kurban bayramından önceki haftaydı,arkadaşlar moladaydı yalnızdım mağazada.Tuvaletim geldi,sıkıştım ama öyle böyle değil adım atsam şar diye kaçıracağım sanki o derece.Resmen oturduğum yerde zıplıyorum.Arkadaşı aradım ben çok kötüyüm gelin diye.Geldiler kalkamıyorum yerimden altına yapıcam sanki.Gitsene diyorlar kalkamıyorum bile yerimden.Wc de uzak gitmem imkansız.Sonra arkadaşlar depoya poşet açtılar koşarak gidip oraya yaptım ve 2 saat ordan çıkamadım aynı his devam ediyor.Buarada eşimi aradım geldi doktora gittim.Doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi.İlaç verdi.İlaçları kullandım ama aynı his arada olmaya devam etti.
Anladım ki durum psikolojik.Ne zaman o gün yaşadıklarım aklıma gelse aynı oluyorum,idrara sıkışıyorum.Ya gene sıkışırsam ne yaparım diye düşüne düşüne kafamda büyüttüm.Sonra bu durumla birlikte ataklar yaşamaya başladım,evden çıkamamaya,arabaya binememeye başladım.ÇıkSam da her seferinde atak geçirdim.
Geçen hafta psikoloğa gittim ve yolda giderken en şiddetli atağımı geçirdim.Kadının odasına ağlayarak girdim.Test falan yaptı.Baya yüksek çıktı sonuç.Psikiyatriye yönlendirdi,pazartesi gideceğim.Bakalım ordan ne sonuç çıkacak.Bir an önce kurtulmak istiyorum bu durumdan.Çocuklarımı alıp tekrar dışarı çıkmak istiyorum :(

Merak etmeyin...ilaçla terapiyle kendinizi biraz biraz korkularınıza karşı zorlamayla ve en önemlisi zamanla geçicek...çok geçmiş olsun..

Merak etmeyin...ilaçla terapiyle kendinizi biraz biraz korkularınıza karşı zorlamayla ve en önemlisi zamanla geçicek...çok geçmiş olsun..
Çok sağolun inanıyorum geçecek,geçmeli!Çünkü ben bu saçma sapan sebepten dolayı hayatı kaçırıyorum.2 çocuğum var ve onlarla dışarda vakit geçiremiyorum artık.Parka istiyorlar,sinemaya istiyorlar,çıkıp dolaşmak istiyorlar ve ben bahaneler bulup eşimle yolluyorum Okulun ilk günü oğlumun yanında bile olamadım.Acilen toparlanmam lazım.

Bu sabah gittim doktora ilaçlarımı aldım ve ilk dozları içtim.15 gün sonra kontrole gideceğim.

Sikisma hissi berbat bir sey cok iyi anliyorum, benim nadirdir ay tuvaletim var birazdan gideyim demem. Tuvaletim gelirse gitmek zorundayim gitmezsem ya da bos tuvalet bulamazsam sikinti... Ama benim sonradan olan bir sey degil hep vardi, okuldan gelirken de yetisemezmisim, bahcedeki kulubenin orada bi yere yapar misim. Hatirlamiyorum tabii, komsumuz soylemisti. Ama zamanla alisiyorsun geciyor, siz de psikiyatriye gittikten sonra biraz daha rahatlarsiniz eminim.

Sikisma hissi berbat bir sey cok iyi anliyorum, benim nadirdir ay tuvaletim var birazdan gideyim demem. Tuvaletim gelirse gitmek zorundayim gitmezsem ya da bos tuvalet bulamazsam sikinti... Ama benim sonradan olan bir sey degil hep vardi, okuldan gelirken de yetisemezmisim, bahcedeki kulubenin orada bi yere yapar misim. Hatirlamiyorum tabii, komsumuz soylemisti. Ama zamanla alisiyorsun geciyor, siz de psikiyatriye gittikten sonra biraz daha rahatlarsiniz eminim.
Ayy bende şuan öyleyim işte.Dışarı çıkacağım zaman binbir türlü hesap yapıyorum,mahalledeki markete bile gidecek olsam yok şurdan gideyim petrol var onun wc sine girerim,yok cami var ordan gideyim onun wcsine girerim.Sürekli böyleyim.Arabaya binmedim hiç bayramdan beri.İlaçlara başladım işte bugün inşallah rahatlayacağım.

En fazla altıma yaparım ne olacak ki diye düşün
cidden ne olur ki ??? Hiç bişey..etraf mağza dolu alırsın bi eşofman altı oldu bitti...

En fazla altıma yaparım ne olacak ki diye düşün
cidden ne olur ki ??? Hiç bişey..etraf mağza dolu alırsın bi eşofman altı oldu bitti...
Normalde vurdumduymaz bir insanımdır inanın dediğiniz gibi düşünürüm ama elimde olmuyor o an atak geliyor maalesef :KK42:
Yakın zamanda üzücü bir olay yaşadın mı diye sordu doktor.Oğluma tip 1 diyabet tanısı kondu ona çok üzüldüm doğal olarak.Bunla ilişkili olabilir yaşadıklarınız dedi.

Back