Ne olduğunu yada ne olacağını bilmiyorum ama çocuğumun olmaması konusunda endişeliyim :(

1010_s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
18
8
1
Merhabalar yaklaşık 3 buçuk senedir doğum kontrol hapları ve kadın hastalıkları ilaçları kullanıyorum 18 yaşındayım durmadan düzensiz adet sorunu yaşıyorum bu düzensizlik 6 aya kadar çıkmıştı ilk kadın doğum doktorum bana tarlusal ilacını vermişti 6 ay onu kullandım ağrılarım arttı başka bi doktoru tercih ettim ve sol yumurtamda 6 buçuk santimlik kist olduğu belirlendi progestan adlı bi ilaç kulanmaya başladım kistim eridi 2 ay sonra 4 buçuk santimlik bi kistim olduğu belirlendi sonra özel bi doktora ihtiyaç duyup özele gittim alanında çok iyi birisi oda kistimi eritti her ay kontrollerime gittim bi ay bir yumurtam diğerdinden daha küçük çıktı diğer ay ilaçla düzeldi hep bi korku içindeyim sonra horman tahlili için devlet hastanesine gittim ordaki doktorda kontrol etmek istedi ultrosona aldı hormanda bi sorunlarım olmadığını ama ilaçsız ve doktor gözetimi olmadan hamile kalamayacağımı söyledi özel doktoruma anlattığımda ise böyle bişey olmadığını ve sağlıklı bi hamilelik yaşayacağımı söyledi ne olacak bilmiyorum ve çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…