Pudra, Fondöten, Kapatıcılar ne olduğunu bilmiyorum??

sene

tatlı patitom...
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
800
0
43
fondoten pudra ya da direk yüze canlılık versin diye kullanılan bir ürün var bazıları allık yerine kullanıyor ya da tüm yüze kullanılabiliyor. pudra gibi sedefli bir yapısı var cilt ışıl ışıl oluyor.makyaj bitiminde birkaç dokunuş yetiyor. umarım anlatabilmişimdir. bu ürünü kullanan birileri varsa yardımcı olabilirmi adı markası fiyatı

pardon fondoten ya da pudra sonrası sürülüyor demek istemiştim

sana süpper bir tavsiye...kesinlikle şu an kullandığm ürünü tarif etmişsin.markası '' bourjois''gold bronzing powder 54 numara.internettende araştırabilirsin veya sadece boyner mağazalarında satılan bir ürün.fiyatı 35-40 tl civarı.kalitesine göre bence çok uygun.duruşu harika.ve galibada baya uzun süre kullanıcam.1 ay oldu çok kullandım taş pudra olduğu için ne azalma yaptı ne seyrelme.

ufak kitap gibi bir ambalajı var üzerinde çikolata resmi var.kokusuda öyle.kesinlikle tavsiye ederimmm...

beliss sağol ilgin için baktım pudra diye geçiyor benim istediğim makyaj bitiminde allık üzerine ya da yüzüne uyguluyorsun toz şeklinde ince bir yapısı var kalın süngeri var bilmece gibi oldu ama arkadaşta görmüştüm sormayı unutmuşum ve şu anda ulaşamıyorum ana

.......................................................:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…