- 31 Ağustos 2022
- 47
- 20
- 18
- 32
- Konu Sahibi bella mira
Kızlar merhaba, bugün adet gecikmemin 8.günü 3 gündür çok çok az kahverengi lekelenmelerim oluyor bugün test yaptım negatif 4 günlük gecikmede de yapmıştım yine negatifti ama adet olmayınca yenilemek istedim hiç bir şey değişmemiş kasık ağrım ve alt karın ağrım yumurtlama dönemimden beri var lekelenme de gün boyu değil günde bir defa iç çamaşırımı hafif kirletecek kadar sonra hiç bir şey yok ne yapacağım konusunda hiç
Bir fikrim yok ama bıktım artık yani bir şey yoksa neden bu kadar gecikir kaldı ki o kadar bitkisel kürler kullanıyorum onlara rağmen böyle gecikmesi bizi çok ciddi heveslendirdi ama bugün ki bu sonuçtan sonra yine hüsranları yaşadık ve gerçekten bıktım artık benimle aynı durumu yaşayan oldu mu? Benim merak ettiğim tamamen bu
Bir fikrim yok ama bıktım artık yani bir şey yoksa neden bu kadar gecikir kaldı ki o kadar bitkisel kürler kullanıyorum onlara rağmen böyle gecikmesi bizi çok ciddi heveslendirdi ama bugün ki bu sonuçtan sonra yine hüsranları yaşadık ve gerçekten bıktım artık benimle aynı durumu yaşayan oldu mu? Benim merak ettiğim tamamen bu