• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oldu kızlar,benım soruma cevabı olan yokmu aranızda?-'ılıskıde agrılar'

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
Merhaba kizlar.bir kac gun once bir soru sormusdum.Ama cevap yazan olmadi.sorumu tekrarliyorum:
Ben uc aylik evliyim.iliskide agrilar hiss ediyorum.doktor vajinamin cok hassas oldugunu soyledi.kizalrin bazilarinda boyle durum oluyormus.kendiliginde 1-2.5 yila duzelebilir dedi.maz yazdi.o biraz yardim ediyordu.ama simdi hamileyim.o maz hamileler icin yasak.doktor emeliyyatla duzelebilicegini soyledi.ama istemiyorum.hamile oldugum icin bence artik mumkunde digil.aranizda bununla nasil bas edecegimi bilen varmi?varsa lutfen yazin.:çok üzgünüm:

maz dedigin ne anlamadım? ağrı kesici mi? bir de her ilişkide ağrın oluyo mu yoksa sadece bazı durumlarda mı? dr ameliyat dediyse bence olay senin vagina yolunun cok dar olmasından kaynaklanıyo olabilir ..zaten dogumdan sonra bence hersey duzelecektir. karamsar olma tatlım.

her ilişkide mi hissediyorsun?
benim bi arkadaşımda aynı sorundan amelliyat oldu..çook dar olduğu için ilişkide çok ağrı oluyordu.ama şimdi düzeldi....

hayir vagina yolum dar diyil.dr.dediki vaginam yani orani kaplayan deri kati cok hassas.onun icin agri cekiyorummus.ameliyyatla o derini goturuyorlarmis.agri olmuyormus.ama ben vajina yolumun sonunda ,yani cok iceride daha guclu agri hiss ediyorum.yandirici bir hiss oluyor oramda.ameliyyatla gecermis.ben ameliyyat etdirmiycem,cunki hamileyim.ben azeriyim.maz turkce ne demek bilmiyorum malesef.yani nasil anlatsam,dis macunu kabinda oluyor,krem gibi.onu surtunce orani keylestiriyor biraz.malesef her iliskide agrim oluyor evet.

hayir vagina yolum dar diyil.dr.dediki vaginam yani orani kaplayan deri kati cok hassas.onun icin agri cekiyorummus.ameliyyatla o derini goturuyorlarmis.agri olmuyormus.ama ben vajina yolumun sonunda ,yani cok iceride daha guclu agri hiss ediyorum.yandirici bir hiss oluyor oramda.ameliyyatla gecermis.ben ameliyyat etdirmiycem,cunki hamileyim.ben azeriyim.maz turkce ne demek bilmiyorum malesef.yani nasil anlatsam,dis macunu kabinda oluyor,krem gibi.onu surtunce orani keylestiriyor biraz.malesef her iliskide agrim oluyor evet.

canım bendede aynı sorum vardı şu anda 3 yıllık evliyim.kendiliğinden geçti.yine arada oluyor bazen ama o senin istekli olup olmamanla alakalı sanırım.

NINIK:
merhaba canim.ben istemiyorum diye bir sey yok ki.tam aksi,ben istiyorum.ama agriyor.bu benle alakali bir sey diyil.olsaydi zaten doktor soylerdi.sen 3 yil istemedinde,3 yil sonrami istedin?doktorda kendiliginde gececek dedi.sen nasil yasadin 3 yil boyunca?hic bir sey kullanmadinmi?

canım bende ilişki sırasında özellikle sağ tarafımda bi ağrı hıssedıyodum epey.doktora gittim elle muayene etti enfeksiyon dedı ılaç verdı gecmedi tekrar gıttım ultrason verdı bu sefer ve ultrasonda kist göründü yani anlıycan ağrımın nedenı kistmiş sen ultrasona gırdınmı eğer gırmedıysen mutlaka gır bı baktır canım sevgiler..

canım bende ilişki sırasında özellikle sağ tarafımda bi ağrı hıssedıyodum epey.doktora gittim elle muayene etti enfeksiyon dedı ılaç verdı gecmedi tekrar gıttım ultrason verdı bu sefer ve ultrasonda kist göründü yani anlıycan ağrımın nedenı kistmiş sen ultrasona gırdınmı eğer gırmedıysen mutlaka gır bı baktır canım sevgiler..

ben doktora gitdim.eliyle muayene etmeye baslarken,yani tam elini iceri salmaya basladiginda agrilarim oldu,doktora soyledim.oda dediki sende 20% kizlarda rastlanan bir sorun var,vajinan cok hassas.yani,anliycagin kist filan demedi.ben vajinamin yalniz disa yakin taraflarinda diyil,hemde en iceridede agrilar duyuyorum,hatta o bunan daha cok agriyor.doktor hamile olmamisdan once demisdiki emeliyyat ede biliriz.ama simdi hamileyim.bilmiyorum ne yapayim agri cekmemek icin.boyle agrilar bizi iliskiden sogutuyor.:çok üzgünüm:

bendede hem ıcerde em dısta oluyor agrı bendede bısey cıkmadı 7 yıldır oluyor cok nadır olmadıgı oluyor bırde basınc oluyor bede hava yapıyor

bendede hem ıcerde em dısta oluyor agrı bendede bısey cıkmadı 7 yıldır oluyor cok nadır olmadıgı oluyor bırde basınc oluyor bede hava yapıyor
merhaba canim.sen doktora gitdinmi?bana doktor en fazla 2.5 yila gecer soylemisdi.ama sende artik 7-ci yil oluyor.belki ayri bir sorunun var?birde agrilarin ola-ola nasil iliski yapiyorsun,yani bir sey kullanmiyormusun?

aynı agrı bende de cok oldu cnm 2 yıllık evliyim yeni yeni geciyo daha ama benimki kastıgım icindi psikolojik yani gecer ilerde

böyle bir ağrı zaman zamn bende yaşıyorum ama benim birşey olucak diye korkumdan kendimi hazırlayamıyorm bazen :S:)

cok sukur bende bole bı sorun hıc olmadı ama keske olsaydı:)

canim boyle bir seyi hic saka olarakda isteme.hic iyi bir sey diyil.en azindan istediyin kadar kocanla iliski yapamiyorsun.her yakinlasmak istediyinde yine agrim olucak diye her iki taraf dusununce bazen hic baslamasakmi diyoruz.ama iyisi o ki,ben umudumu kirmiyorum,iy olucak her sey.ben hamileyim,iki aylik,bu beni cok sakitlesdiriyor.:emir_bebek:

Back
X