- Konu Sahibi delimelek2170
-
hayir vagina yolum dar diyil.dr.dediki vaginam yani orani kaplayan deri kati cok hassas.onun icin agri cekiyorummus.ameliyyatla o derini goturuyorlarmis.agri olmuyormus.ama ben vajina yolumun sonunda ,yani cok iceride daha guclu agri hiss ediyorum.yandirici bir hiss oluyor oramda.ameliyyatla gecermis.ben ameliyyat etdirmiycem,cunki hamileyim.ben azeriyim.maz turkce ne demek bilmiyorum malesef.yani nasil anlatsam,dis macunu kabinda oluyor,krem gibi.onu surtunce orani keylestiriyor biraz.malesef her iliskide agrim oluyor evet.
canım bende ilişki sırasında özellikle sağ tarafımda bi ağrı hıssedıyodum epey.doktora gittim elle muayene etti enfeksiyon dedı ılaç verdı gecmedi tekrar gıttım ultrason verdı bu sefer ve ultrasonda kist göründü yani anlıycan ağrımın nedenı kistmiş sen ultrasona gırdınmı eğer gırmedıysen mutlaka gır bı baktır canım sevgiler..
merhaba canim.sen doktora gitdinmi?bana doktor en fazla 2.5 yila gecer soylemisdi.ama sende artik 7-ci yil oluyor.belki ayri bir sorunun var?birde agrilarin ola-ola nasil iliski yapiyorsun,yani bir sey kullanmiyormusun?bendede hem ıcerde em dısta oluyor agrı bendede bısey cıkmadı 7 yıldır oluyor cok nadır olmadıgı oluyor bırde basınc oluyor bede hava yapıyor
cok sukur bende bole bı sorun hıc olmadı ama keske olsaydı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?