Ne oldu da dünya ünlüleri Urla'dan villa almaya başladı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Cengiz Semercioğlu
  • http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar...nluleri-urladan-villa-almaya-basladi_40011497
    Ne oldu da dünya ünlüleri Urla'dan villa almaya başladı

09.11.2015 Pazartesi
    Brad Pitt'le Angelina Jolie'nin dünyanın pek çok yerinde evleri vardır...Doğru mu yalan mı bilmiyoruz...

Dünyanın dört bir tarafındaki bu kadar eve o kadar çocukla hangi ara gidip kalıyorlar belli değil...Ben Malta’da, Tayland’ın Phi Phi Adaları’nda, Brad Pitt’le Angelina Jolie’ye ait olduğu iddia edilen evler gördüm...Yersen artık...Çiftin medyaya yansıyan bir tek Malta fotoğrafını hatırlamıyorum ama... Bunların çoğu turistik reklam hareketlerinden, emlakçı oyunlarından başka bir şey değildir...Bölgenin turistik değerini artırmak, emlak fiyatlarını yükseltmek için gelen turistlere dünyanın dört bir tarafında efsane gibi anlatılır Brangelina’nın evleri...Çiftin geçen hafta Urla’da deniz kıyısında 10 bin metrekarelik bir arazi içinde 7 yatak odalı, 2 oturma odalı bir villa aldığı haberleri çıktı.2.6 milyon dolar ödemişler bu yatırım için...Kafamızda hiçbir soru işareti kalmaması için satış sözleşmesinin 23 Ekim’de yapıldığı detayı bile vardı haberlerde...Hayırlı olsun, güle güle otursunlar deyip geçmeye hazırlanıyordum ki, İtalyan kökenli emlak firmasının Türkiye temsilcisi dün ikinci bombayı patlattı...Real Madrid’in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, İzmir’de 3,2 milyon euro’ya 7 odalı, 3 oturma odalı villa satın almış...12 bin metrekarelik arazi içindeki villa İzmir’i tepeden görüyormuş...Her iki ünlünün aldıkları araziler de sır gibi saklanıyor...Ne oldu da dünya ünlüleri İzmir’e Urla’ya akın etmeye başladılar aniden...İstikrarı ve tek parti iktidarını beklediler desem değil, seçim belirsizliğinde 1 Kasım’dan önce yaptılar bu yatırımlarını...Peki ne oldu da bizim sosyetenin mağaza talan etmesi gibi dünya ünlüleri İzmir’deki vilları kapmak için birbirini çiğnemeye başladı?Sakın bir emlakçı oyunuyla karşı karşıya olmayalım...

Başlatmasınlar oyunlarına. Urla valla billa çok çirkin bi yer. Bi kez gittim bi daha öldürseler gitmem. Felaket ötesi korkunç bi yer. İzmirin her yerinin kötü olduğu gibiburası da kötü. Gelmeyin la...

Ben de tam Urladan bir villa almak üzereydim, Ancelinayla akşamları dedikodu yapar, eşim ronaldoyla çift kale maç yapar diyordum.

Yalanmıymış, yalansa netleştirelim ona göre tapuya gidiciim..

Başlatmasınlar oyunlarına. Urla valla billa çok çirkin bi yer. Bi kez gittim bi daha öldürseler gitmem. Felaket ötesi korkunç bi yer. İzmirin her yerinin kötü olduğu gibiburası da kötü. Gelmeyin la...
Doğum günün kutlu olsun canım :nazar: nice senelere...

Bi an sasirmadim degil. :KK53: Hadi gormeyenleri kandirdin gorenleri ne yapcan. Izmirin her yeri demeyeydin belkim kandirirdin:KK48:

Bi an sasirmadim degil. :KK53: Hadi gormeyenleri kandirdin gorenleri ne yapcan. Izmirin her yeri demeyeydin belkim kandirirdin:KK48:

Görenler de kokuyor falan diyor yav. Kokuyor izmir cicim, köy gibi bi de daracık sokakları var. Belediye çöpleri toplamıyor. Urla bin beter, sokaklarına araba sığmaz o kadar dar, hep köy evleri falan var eski püskü. Ha bi de kokuyor. :KK53:

Alla alla gerçekten enteresan. Ben de aynen 1 kez gittim. Urla diye öve öve bitiremediler. Ne yemek yiyecek adam gibi bir yer var, ne kalacak adam gibi bir otel ne de denize girecek adam gibi bir plaj.
Hiç sanmıyorum ben de haberin doğru olduğunu.

X