Saç Rengi ve Saç Boyama ne olacak şimdi söylermisiniz bana...

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
ben yılbaşında koyu çikolata kahve olan saçlarımı açtırıp karfamel yaptırdım. hani yeni yıl yeni saç olsun diye. gün bana kuaför , oryalden dolayı saç rengi tam oturmadı bundan sonraki boyada saçın rengi iyice ortaya çıkacak. buraya kadar sorun yook. neyse bugün dip boyam geldiği için ve artık saç iyice aktığı için boyaya gittim. gözüm iyice alışmıştı karamele. etrafımdakiler de bu saç yakıştı sana. koyu çok sert gösteriyodu bu ii olmuş dediler. adama dedimki bu tonlarda olacak dimi yine dedim. o da tamam öyle olacak dedi.boyadan sonra bi şok geçirdim resmen. çünkü saçım çikolata kahve olmuştu. adama dedimki bu o renk değil. eminmisiniz aynı renk olduğuna. bana , oryalden dolayı ilk boyamada oturmayan renk oturdu o yüzden sana değişik geldi demezmi. bide akacak merak etme diyo. çıldırmamak elde değil. bu karamel diyo. göz var nizam var resmen çiko kahve oldum yine. şimdi sorum şu : madem yine koyulaşacaktım ben niye oryalle saçımı açtırdım? birde harbiden bu saç akar da eski bildiğimiz karamel olurmu?yoksa bu adam beni kandırıyomu. belkide elinde o boya yoktu ve başka bi ton denedi.ya da hata yaptı da çevir kazı yanmasın yapıyor...

yok öyle şey olmaz elinde kalmadı başka yaptı yada yanlışlık yaptı sanırım size uyguladığı koyu karamel olmuş ve gerçektende koyu karamel ç. kahve gibi duruyor bu forumda gördüm bende koyu karamel yapmış ama ç.kahveye çok benziyordu,umarım açılır yıkandıkça

canım elinde o ton kalmadığı için bir kaç rengi karıştırıp elde etmeye çalışmış ama becerememiş olabilir bunu kuaförlerin kendi araalrında paylaşım yaptığı sitede okumuştum müşterinin istediğini tutturmak için ellerinde yoksa hayal güçlerini kullanarak renk karışımı yapabniliyorlarmış ama koyu karamel yapmışta olabilir eğer koyu karamel yaptıysa 3,4yıkamaya biraz akar ve açılır ama eskisi olmaz çok mu koyulaştı resim ekleyebilir misin birde ben kuaförde saç boyatıp memnun kalmayanları anlşamıyorum canım madem istediğin gibi olmadı orada itiraz edip tekrar boyatman gerekmez mi o kadar para istemediğin saça verilir mi hiç kuaförde saç boyatmadım ama ben olsam bu değil benim istediğim der tekrar boyatırdım.umarım çok koyulaşmamıştır da açık karamel yapabilirsin bir kaç hafta sonra sarıya boya açık karamel gibi olur ben öyle yapmıştım

doğru söylüyorsun arkadaşım açıkçası benim de aklıma gelmedi değil itiraz etmek ama olan yine bana olacak diye korktum. bir ay önce oryalle açtırmışım. aynı gün içinde ikinci kez boyatma riskini göze alamadım. akmasını bekleyecem . bi de sürekli gittiğim kuaför yani. nerdeyse her hafta föne giderim ayda bir boyaya giderim.ama bundan sonra hakan beyin başının etini yemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

ya arkadaslar o kadar insanlarin asilmasi zor sorunlari var ki amaaa bende sacimiii kendime sorunn ediyorum napiyim buda benim karekterimmm SACLARIMMM sariydii ben degisiklik olsun diye cikolatasi kahveye boyadim VE COKKK COKKKK pismanimmm tekrarrr nasilll acik renk sac tonlarina kendimmm kuaföre girmeden dönebilirimmm artik dusunmekdenn basim catliycakkk LÜTFEN FIKRI OLAN SÖYLERSE SEVINIRIMMM

cnm bu kadınların en zor en büyük sorunu saç sanırm :)) sarı saçtan renk değişimi yapanlar pişmanlıktan ölüyorlar..bende sarı sarı dedim belimdeki saçlarım omzumda artık..resim göremedim ben ama emin ol zemin orielle açıldıysa 2.boya olsa bile akıyor kendimden biliyoruum illa sarı diyorsan saçın çikolata kahwe olmuş 2 ay sabret aksın biraz ewde deneme açamazsan saçından olursun 1-2 ay sabret sonra eğer akma hiç olmazsa önerilerde bulunalım ama sabret diyorum ben..yazık saçlarından olma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…