- Konu Sahibi deniz ve mehtap
ben yılbaşında koyu çikolata kahve olan saçlarımı açtırıp karfamel yaptırdım. hani yeni yıl yeni saç olsun diye. gün bana kuaför , oryalden dolayı saç rengi tam oturmadı bundan sonraki boyada saçın rengi iyice ortaya çıkacak. buraya kadar sorun yook. neyse bugün dip boyam geldiği için ve artık saç iyice aktığı için boyaya gittim. gözüm iyice alışmıştı karamele. etrafımdakiler de bu saç yakıştı sana. koyu çok sert gösteriyodu bu ii olmuş dediler. adama dedimki bu tonlarda olacak dimi yine dedim. o da tamam öyle olacak dedi.boyadan sonra bi şok geçirdim resmen. çünkü saçım çikolata kahve olmuştu. adama dedimki bu o renk değil. eminmisiniz aynı renk olduğuna. bana , oryalden dolayı ilk boyamada oturmayan renk oturdu o yüzden sana değişik geldi demezmi. bide akacak merak etme diyo. çıldırmamak elde değil. bu karamel diyo. göz var nizam var resmen çiko kahve oldum yine. şimdi sorum şu : madem yine koyulaşacaktım ben niye oryalle saçımı açtırdım? birde harbiden bu saç akar da eski bildiğimiz karamel olurmu?yoksa bu adam beni kandırıyomu. belkide elinde o boya yoktu ve başka bi ton denedi.ya da hata yaptı da çevir kazı yanmasın yapıyor...