- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- Konu Sahibi cukulukurabiye
Allahtan çok geç olmadan açtın gözlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hata yapıp düzeltse yine bir derece kabulüm ama düzeltmiyor hep aynı şeylere devam ediyor çok kararsızım zihnim çok bulanık :'(
evet ben onu gercekten sevdım ve ne kadar ınanırsınız bilmiyorum ama gercekten hıc hata yapmadım.. bu bana cok agır gelıyor ben o kadar emek verırken o kadar ugrasırken o duzeltmeye calısmak yerıne hatalarını yapmaya devam etti..Sen neden hata yapmıyorsun? Veya neden yapmadın? Değer verdiğin ve kaybetmekten korktuğun için değil mi? Bir hata yapılır kabul,ama tekrar tekrar aynı hata yapılıyorsa anla ki o işte ters giden bir şey var. Özür dilese ne olur dilemese ne olur. Her zaman duymak istediklerimizi söyleyip bir süre sonra yine aynı şeyi yapıyorlar.
Esasında yapman gereken şey belli, zaten bir süre görüşmeyelim diyerek bunu kabullenme yoluna girmişsin. Bu süre zarfında iyice düşün taşın, ona göre kararını verirsin canım.
Yol ver gitsin... Çekilecek dert değil, bu ne ya? Alkol, hakaret, hataları tekrar etmek, mutsuz olursun sen bununla...Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya giricem. Hep çok güzel gittigini iddia ettiğim, biran önce sözlenmek nişanlanmak istediğim ilişkim çok garip bir hal aldı. Meğer benim aşktan gözlerim kapanmış sanki.. yaptığı her şeyi affedip alttan almışım kendimi çok kapatmışım dış dünyaya.. ya da o kapattı.. ilişkimiz de sorunlar vardı hep ama dediğim gibi hep alttan almışım çok safmısım. . bu temmuzda 5. Yılmıza girecektik. Ama insana bir anda dank eder ya ben napiyorum bu ilişki ne durumda diye, işte tam o durumdayım yaklaşık bir aydır bunu düşünüyorum hep. Ya kızlar bilmiyorum artık o kadar yordu ki beni yaptıkları işin içinden çıkamıyorum. Sanki kalbim soğudu sanki artık tek başıma yürütmeye çalışmaktan vazgeçtim hayalimdeki kişi olmadı istediğim kişi değil sanırım.. kafam o kadar karışık ki nolur bir şeyler söyleyin.
iki gün önce hep kavga ettiğimiz hatayi yine yaptı yine saçma salak bir şekilde içti ve yine kendini bilmez şekilde konuştu ortalıkta gezdi. Ve o akşam hatasınin farkında değilmiş gibi askm yazdı bana. Ben zaten bir aydır düşünüyordum farkında varıyordum her şeyin. O yüzden daha önce hiç yapmadığım şekilde bir kaç gün gorusmeyelim ben yoruldum yapamıyorum dedim.. tek hatası bu değil belki bu hata her Ay mutlaka tekrarlaniyor ilgisiz davranıyor başka hatalar yapıyor ufacık şeyde hakaret ediyor ve artık bu ufak ufak gibi görünen sorunlar kar topu gibi karşıma geldi. 4 yılın tüm hataları bende şimdi doldu sanırım.
Hep söz veriyor ama yine yapıyor benim ona inancım yok artık.. hep başka şeyleri bahane ediyor işim yolunda değil falan filan.. mutsuzum hemde çok. . bana bir fikir verin bir yol gösterin lütfen
Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya giricem. Hep çok güzel gittigini iddia ettiğim, biran önce sözlenmek nişanlanmak istediğim ilişkim çok garip bir hal aldı. Meğer benim aşktan gözlerim kapanmış sanki.. yaptığı her şeyi affedip alttan almışım kendimi çok kapatmışım dış dünyaya.. ya da o kapattı.. ilişkimiz de sorunlar vardı hep ama dediğim gibi hep alttan almışım çok safmısım. . bu temmuzda 5. Yılmıza girecektik. Ama insana bir anda dank eder ya ben napiyorum bu ilişki ne durumda diye, işte tam o durumdayım yaklaşık bir aydır bunu düşünüyorum hep. Ya kızlar bilmiyorum artık o kadar yordu ki beni yaptıkları işin içinden çıkamıyorum. Sanki kalbim soğudu sanki artık tek başıma yürütmeye çalışmaktan vazgeçtim hayalimdeki kişi olmadı istediğim kişi değil sanırım.. kafam o kadar karışık ki nolur bir şeyler söyleyin.
iki gün önce hep kavga ettiğimiz hatayi yine yaptı yine saçma salak bir şekilde içti ve yine kendini bilmez şekilde konuştu ortalıkta gezdi. Ve o akşam hatasınin farkında değilmiş gibi askm yazdı bana. Ben zaten bir aydır düşünüyordum farkında varıyordum her şeyin. O yüzden daha önce hiç yapmadığım şekilde bir kaç gün gorusmeyelim ben yoruldum yapamıyorum dedim.. tek hatası bu değil belki bu hata her Ay mutlaka tekrarlaniyor ilgisiz davranıyor başka hatalar yapıyor ufacık şeyde hakaret ediyor ve artık bu ufak ufak gibi görünen sorunlar kar topu gibi karşıma geldi. 4 yılın tüm hataları bende şimdi doldu sanırım.
Hep söz veriyor ama yine yapıyor benim ona inancım yok artık.. hep başka şeyleri bahane ediyor işim yolunda değil falan filan.. mutsuzum hemde çok. . bana bir fikir verin bir yol gösterin lütfen
Aynı ben ve sevgilim.. Daha bugun kavga ettik. Ne olacak sonumuz bilmiyorummMerhaba arkadaşlar. Direkt konuya giricem. Hep çok güzel gittigini iddia ettiğim, biran önce sözlenmek nişanlanmak istediğim ilişkim çok garip bir hal aldı. Meğer benim aşktan gözlerim kapanmış sanki.. yaptığı her şeyi affedip alttan almışım kendimi çok kapatmışım dış dünyaya.. ya da o kapattı.. ilişkimiz de sorunlar vardı hep ama dediğim gibi hep alttan almışım çok safmısım. . bu temmuzda 5. Yılmıza girecektik. Ama insana bir anda dank eder ya ben napiyorum bu ilişki ne durumda diye, işte tam o durumdayım yaklaşık bir aydır bunu düşünüyorum hep. Ya kızlar bilmiyorum artık o kadar yordu ki beni yaptıkları işin içinden çıkamıyorum. Sanki kalbim soğudu sanki artık tek başıma yürütmeye çalışmaktan vazgeçtim hayalimdeki kişi olmadı istediğim kişi değil sanırım.. kafam o kadar karışık ki nolur bir şeyler söyleyin.
bende hiç bilmiyorum ama hiç umudum yok..Aynı ben ve sevgilim.. Daha bugun kavga ettik. Ne olacak sonumuz bilmiyorumm
merhaba kızlar. yaklaşık 1 ay önce tamamen bitirdim bu ilişkiyi.. Ve hayatımın en doğru kararını verdiğimi düşünüyorum şuan.. Bir güncelleme yapayım dedim :)Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya giricem. Hep çok güzel gittigini iddia ettiğim, biran önce sözlenmek nişanlanmak istediğim ilişkim çok garip bir hal aldı. Meğer benim aşktan gözlerim kapanmış sanki.. yaptığı her şeyi affedip alttan almışım kendimi çok kapatmışım dış dünyaya.. ya da o kapattı.. ilişkimiz de sorunlar vardı hep ama dediğim gibi hep alttan almışım çok safmısım. . bu temmuzda 5. Yılmıza girecektik. Ama insana bir anda dank eder ya ben napiyorum bu ilişki ne durumda diye, işte tam o durumdayım yaklaşık bir aydır bunu düşünüyorum hep. Ya kızlar bilmiyorum artık o kadar yordu ki beni yaptıkları işin içinden çıkamıyorum. Sanki kalbim soğudu sanki artık tek başıma yürütmeye çalışmaktan vazgeçtim hayalimdeki kişi olmadı istediğim kişi değil sanırım.. kafam o kadar karışık ki nolur bir şeyler söyleyin.