- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
-
- Konu Sahibi cukulukurabiye
suan ne ayrılmaya cesaretim var ne de onla olmaya cunku oyle dıs dunyadan koptum ki benim butun hayatım o olmustu ayrılırsam cok buyuk bır bosluga duscem.. bir yandan mutsuzum onunla artık konusmak bile istemiyor canım kafam cok karısık cok..Ne guzel Allah in sevgili kuluymussun ki evlenmeden acilmis gozlerin. Tam ayrinti bilmiyorum ama icmesi bile bitirmek icin yeterli bence. Allah yardimcin olsun. Umarim en dogru karari verirsin.
alamıyorumKendini kaybedecek kadar iciyor, sana hakaret ediyor, verilen sozler tutulmuyor.
4 yildir tablo bu diyorsun. Bir omur ayni tabloyu seyretme riskini alabilir misin?
bu sekilde cok mutsuzum ona o kadar kızıyorum ki benı bu hale getirdiği için ama bu onun eseri beni bu hale o getirdi duygularımı düşüncelerimi o , bu hale getirdiKafan karıştığına,ilişkiyi sorguladigina göre yeterince sevmiyosun. Zaten sevilecek yani da yokmus...
Zamanla herşey yoluna girecektir. Kendini uzmebu sekilde cok mutsuzum ona o kadar kızıyorum ki benı bu hale getirdiği için ama bu onun eseri beni bu hale o getirdi duygularımı düşüncelerimi o , bu hale getirdi
ben dogrumu dusunuyorum dıye anlamaya calısıyorum ve haklısınız sanırım.. karmakarısıgımBence sen zaten ayrılmak istiyorsun burada bizi ve kendini ikna etmek istiyorsun, cesaret bulmaya çalışıyorsun. Evlenmeden farketmen çok iyi olmuş, sevgin azaldıysa o iş zaten yürümez. Ayrıl bence bi an önce
ben dogrumu dusunuyorum dıye anlamaya calısıyorum ve haklısınız sanırım.. karmakarısıgım
tam da hissettiklerimi dile getirmişsiniz.. dusundugum zaman benı delıler gıbı seven bir adam yok karsımda bunu soylese de hareketleriyle hissettirmiyor bunu banaKarmakarışık olabilirsin,bu normal. Şuan telaşlısın,ateşler basıyor,gerçekten ayrılmak mı istiyorum,nasıl söyliycem,ne tepki alıcam,acaba onu üzer miyim gibi düşünceler geçiyordur aklından;kendimden biliyorum.ama sakın ayrılamıycam ben galiba diye düşünüp sevmediğin bi adamla evlilik yoluna yürüme. Çünkü buraya böyle bir topic açtıysan ayrılmanın en doğrusu olucağının kendinde farkında olduğunu unutma.
Boşuna çabaladım galiba benEvlensende bu böyle gider arama sorma ilgilenme ters surekli
Evet hata yapıp düzeltse yine bir derece kabulüm ama düzeltmiyor hep aynı şeylere devam ediyor çok kararsızım zihnim çok bulanık :'(Zurnanın zırt dediği yerdesin canım. Hatalı davranışlarından dolayı seni kendinden soğutmuş ve aşk bitmiş. Haksız da sayılmazsın hani