• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak bu düzensizlik!

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Sayın Bayanlar...
Konuyu Kadın Doğuma açtım ama ordan kimse duymuyor beni.
Bir derdim var.
4 aydır Doğum kontrol hapı kullanıyorum. ilk ay yasmin kullandım çok sorunlu geçti doktor değiştirdi miranova verdi.
3 aydır bunu kullanıyorum fakat ilk ay düzenliydi herşey normaldi ikinci ay hap bitmesine 1 gün kala adet gördüm. Kan geldi.
Bu ayda ilaç bitmesine 4 gün kala kan geldi ve bugun 9. gün halen devam ediyor ilk gün ki gibi. ben ilacı içmeye devam ettim. c.tesi bitmişti. bu pazar tekrar başlayacağım. Bu tür sorun yaşayan var mı? kontrole gittinizmi? 10 gün sürüp bitmezse ztn kontrole gideceğim fakat korkuyorum bu bir sorun mu diye. herkes vücut alışıyo diyor ama 3 ay oldu neyin alışması bu. ilaç kullandığım günler hep elim ayağım şişiyor ztn 3 ayda 3 kilo aldım.
Bu tür bişey yaşayan oldu ve oluyorsa sizdeki etkileri nasıldı anlatır mısınız?

bana kist eritmek için vermişti bi sorun yaşamadım
ama ismi bu değildi zaten hastaneden ücretsiz vermişlerdi
bi git doktora 9 gün çok yoğun gelmesi normal değil
hani lekelenme desen neysede

Kilo herkeste değişiklik gösterir
Prospektüste de yazar kiloda değişiklik olabilir
Verebilirsinde alabilirsinde
Kanamalarda dkh ile değişebiliyo
6. Ayda düzene girer

bana kist eritmek için vermişti bi sorun yaşamadım
ama ismi bu değildi zaten hastaneden ücretsiz vermişlerdi
bi git doktora 9 gün çok yoğun gelmesi normal değil
hani lekelenme desen neysede

Aynen lekenlenme olsa neyse ilk ay öyleydi bu ay böyyle son bi senedir ztn düzensiz adetim.
E bu sefer eşimin karşısındada kötü oluyrm 9 gün adet mi sürer canım

Kilo herkeste değişiklik gösterir
Prospektüste de yazar kiloda değişiklik olabilir
Verebilirsinde alabilirsinde
Kanamalarda dkh ile değişebiliyo
6. Ayda düzene girer

3 ayda düzene girer dedi doktor ama yüzümdeki sivilcenmeler kilo yan etkileri oldu
yasminde başım çok ağrıdı midem çok bulandı.
kızken kist oluşuyordu bende ama 3 ay var 3 yoktu sürekli gidiyordum kontrole

3 ayda düzene girer dedi doktor ama yüzümdeki sivilcenmeler kilo yan etkileri oldu
yasminde başım çok ağrıdı midem çok bulandı.
kızken kist oluşuyordu bende ama 3 ay var 3 yoktu sürekli gidiyordum kontrole

Canım ben 3,5 yıldır diane35 kullanıyorum ilk 4-5 ay vücudumda şişkinlik sertlik oldu sonra olmadı
Pcos için kullanıyorum ona bi faydası olmadı ama enazından adetlerim sunide olsa düzene girdi
Diane cilt için çok iyi zaten onun için üretilmiş tavsiye ederim doktoruna danış

Canım ben 3,5 yıldır diane35 kullanıyorum ilk 4-5 ay vücudumda şişkinlik sertlik oldu sonra olmadı
Pcos için kullanıyorum ona bi faydası olmadı ama enazından adetlerim sunide olsa düzene girdi
Diane cilt için çok iyi zaten onun için üretilmiş tavsiye ederim doktoruna danış

bende migren var diye bunu verdi doktor piyasanın en hafifiymş
3 ay sonra yan etkiler azalır dedi
şöyleki tüylerim çıkmıyo diyemibilirm eskiye nazaran çok çok azaldı şu dört ay içinde ama ztn cildimyağlı sivilcelerim regl dönemimde çkıyordu. oda olabilir. yrn da bitmezse ve c.tesi devam ederse gidicme doktora.

2 yıla yakındır ginera kullanıyorum
Hiç şaşmadı regl günüm
24 günde bir :KK28:

ben daha geçen ay başladım bu ay ki adetim ilacı bırakınca 3. gün oldu 4 gün sürdü tam adet bittiği gün ilaca başladım
diğer ay nolur bilemem
her ay adetd önemi 3-4 sivilce çıkardı bu sefer 1 tane çıktı
ve 1 kilo verdim ben

2 yıla yakındır ginera kullanıyorum
Hiç şaşmadı regl günüm
24 günde bir :KK28:

herkeste farklı etki yapıyo işte benim ztn son 1 senedir şaşıyor herşeyim

ben daha geçen ay başladım bu ay ki adetim ilacı bırakınca 3. gün oldu 4 gün sürdü tam adet bittiği gün ilaca başladım
diğer ay nolur bilemem
her ay adetd önemi 3-4 sivilce çıkardı bu sefer 1 tane çıktı
ve 1 kilo verdim ben

Zaten prospektüste yazıyor kilo kaybıda olabilir alınadabilir.
ama ilaç dönemimde şişiyorm ben ilacı o 7 gün bıraktığımda herşey normal. vücudun su tutabilir dedi doktor demekki bana olan yan etkisi o. mecbur kullanıcam çzümü yok bugun 10. gün bakalım gece son.

Back