4 yıl çağrı merkezinde satış yaptım. burdan kalan bi sinir sanırım bu. peygamber sabrı var valla. başkası olsa döverek öldürürdü heralde :)Esiniz de peygamber sabri varmış sizle hayat inanılmaz zor olmalı. Bir an önce doktorun verdiği ilaçları kullanın sınirleriniz harap olmus
Eşinizin sabrına imrendim, hoş ben kendi eşimin sabrına da imreniyorum. Bence ilaçlarınızı düzenli bir şekilde kullanmaya başlayın yoksa bunun sonu gelmez ve artarak çoğalır. Kendimden biliyorum bende bir dönem hakikaten böyleydim.
bu durumu bildiğiniz halde kocanıza hala kötü davranıyorsanız sadece sizi psikolog paklar bence geç olmadan tekrar gidin ve ilaçlarınızı düzenli kullanın4 yıl çağrı merkezinde satış yaptım. burdan kalan bi sinir sanırım bu. peygamber sabrı var valla. başkası olsa döverek öldürürdü heralde :)
ilaç mı kullandınız ?
çok kötü hissettiriyo insana gerçekten. düşününce ne kadar saçma halbukiEvet ve OKB teşhisi kondu ama ilaçlarla baya yol katettim. "Yatak örtüsünü ütüleyip sermişimdir gelir çat diye üzerine atar kendini kızarım." Şu cümlenizi okuyunca tebessüm ettim, o dönemler bende de vardı böyle takıntılar ve bu yüzden çok çabuk sinirlenip söyleniyordum. Hatta bir gün eşim geldi hop yatağın üstüne uzandı bana sende gelsene yanıma aşkım dedi (adam romantik ama ben) ya kalk oradan daha yeni kıyayıp ütüledim ben o örtüyü mahvettin diye sinirlenip söylenmeye başlayınca adam usulca kalktı içeriye gitti. Sonradan da çok pişman oluyordum ama o anlık o tepkileri maalesef ki veriyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?