Ne olabilir acaba

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar bişey sormak istyrum dün adet olmam gerekiyordu oldum 1-2 damla kanama geldi oda afedersiniz peçeteye geldi 2. Gün bugun yani pedi hiç doldurmamış bile çok az bi kanama var ama bildiğimiz kırmızı ama çok az ve tuvalete çıkınca kanama oluyo bi türlü sökülemiyorum hamile olunur mu böyle ben Yerleşme kanaması kahverengi olur diye biliyorum

Olunabilir canim.benim oyle oldu.ama sonrasinda cok az da olsa kahverengi geldi.test yap bence ustune gorme gibi bisey oluyo bu.senin de oyle olabilir.istiyorsan eger insallah hamilesindir..

Göreceğin varsa malesef zaten göreceksin, ne kadar zamandır deniyorsun? Evde testin yoksa klasik kk testlerinden dene karbonat filan :KK45: ay ben çatlardım heralde
Canim o karbonat falan hep bahane.meraktan yapmistim ama hamile oldugumu bilmiyodum.hatta dusunmuyodum bile.karbonat testine gore hamile degildim ama normalde hamileymisim.

Korkuyorum negatifi görürüm diye
Canim gorebilirsin de negatifi.eger yeni kaldiysan ve yerlesme kanamasiysa buyuk bi ihtimal negatif gorursun.ya hassas testlerden alcaksin 1 gunluk bile olsa gosterenlerden ya da kan testi yaptircaksin.

Back