ne okuyacağım yardım ederseniz çok sevinirim

busecikbuse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
92
24
Merhaba arkadaşlar ben mühendislik okuyorum aslında bölümümü çok çok seviyorum ve kendim seçtim ama ben tıp eğitimi de görmek istiyorum bu sene 1. sınıfım okulumu dondurmam sizce hem tıp hem mühendislik nasıl okurum tıp kazanabilirmiyim ünivesitede okurken?yardımcı olursanız çok sevinirim kazandıktan sonrada dondurabilirmiyim?yani böyle örnekler varsa çevrenizde söylermisiniz

canım seninki biraz herşeyden istemek olmuş. ne istediğine iyice karar verdikten sonra tabiki tıp okuyabilirsin. ama seni hali hazırda okumakta olduğun bölümden soğutup buna yönlendiren etken ne ise bunu aşıp aşamayacağına kara vermelisin bence. daha sonra da okulunu dondurup tekrar hazırlanabilirsin ama bu zor olacaktır çünkü bir okulda eğitim görüyor olduğun için yerleştirme puanına okul puanı destek vermeyecektir.

Ne okuyacağım demek ne iş yapacağım demek yani sana kısa ve öz bir önerim olsun. Bu hayatta ne iş yapmaktan zevk alacaksan onu oku çünkü ailenin veya sevdiklerinin istediği bölümü okuduğunda hem okul bitmeyecek hemde çalışma hayatında keşke diyeceksin.

X