Rüya Yorumları Ne mana bu ruya anlayan bakabilir mi???

Diloss1

🍒💐🪶🪽✨🫧
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
748
952
Ruyamda bende baska bir askeriyedeyim instagram hikayesini izliyorum. Yeni isindeki kizlar guya gercekte oyle birileri yok yani tipleri farkli foto atmis arabada özlenen gunler falan diye pespese. On koltukta baya hos bi kiz bakislarini yakaliyorum falan. Sonra ben kotu oluyorum. Benim burdan cikmam lazim falan diye aglaniyorum askeriyede. Benim ona gitmem ulasmam lazim burdan cikmam lazim falan diyorum.Anlayan var mi? Manasi nedir?

Son düzenleme:
Rüyamda bayadir eski sevgilimi görmemiştim. Acikcasi onu düşünmüyordum bu gece sasirdim. Askerde suan. Askere gitmeden oncede atanmisti.Ruyamda bende baska bir askeriyedeyim instagram hikayesini izliyorum. Yeni isindeki kizlar guya gercekte oyle birileri yok yani tipleri farkli foto atmis arabada özlenen gunler falan diye pespese. On koltukta baya hos bi kiz bakislarini yakaliyorum falan. Sonra ben kotu oluyorum. Benim burdan cikmam lazim falan diye aglaniyorum askeriyede. Benim ona gitmem ulasmam lazim burdan cikmam lazim falan diyorum.Anlayan var mi? Manasi nedir?
Öncelikle şunu söyliyim Böyle bu tarz rüyaları genelde nasıl yorduysam hepde aynısını yaşamışımdır Rüyalar Rahmani ve şeytani olarak ayrılır gördüğün rüyanın bir işaret oldugunu düşünmüyorum fakat sonuç olarak geçmişimizle herzaman bağlantılıyız bilinç altı bi rüya eski sevgilini düşünmesende ara ara aklına geliyordur,muhtemelen eski sevgilinin etrafında dönüp dolaşan onu kendi yanına çekmeye çalışan bi bayan var yeni bi başlangıç yapmış olabilir, senin isteklerin ve hayallerin var onların gerçekleşmesi için çabalıyorsun çünkü yardım istiyorsun. Eski sevgilinde olabilir bu başka biride olabilir biri hakkında bişeyler duyabilirsin ama iyiye yor haber içerikli bi rüya. Rabbim hayrıyla rızıklandırsın inşallah

Öncelikle şunu söyliyim Böyle bu tarz rüyaları genelde nasıl yorduysam hepde aynısını yaşamışımdır Rüyalar Rahmani ve şeytani olarak ayrılır gördüğün rüyanın bir işaret oldugunu düşünmüyorum fakat sonuç olarak geçmişimizle herzaman bağlantılıyız bilinç altı bi rüya eski sevgilini düşünmesende ara ara aklına geliyordur,muhtemelen eski sevgilinin etrafında dönüp dolaşan onu kendi yanına çekmeye çalışan bi bayan var yeni bi başlangıç yapmış olabilir, senin isteklerin ve hayallerin var onların gerçekleşmesi için çabalıyorsun çünkü yardım istiyorsun. Eski sevgilinde olabilir bu başka biride olabilir biri hakkında bişeyler duyabilirsin ama iyiye yor haber içerikli bi rüya. Rabbim hayrıyla rızıklandırsın inşallah
O mu yeni biriyle yeni bir baslangic yapmis olabilir diyorsunuz

Merhba bende çok değişik rüyalar gördüm anlayan var mı acaba rüyada saçimi kestiriyordum ,sonra da kedimin kayboldunu ve bı TV programında aradimi gördüm peş peşe bunlaarin anlamı ne olabilr😒😒☹️

X