• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Ne kullanmalıyım ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Demha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
126
0
46
Balıkesir
Kızlar ya benim saçlarım düz kıvırcık yapıyorum yarım saate dümdüz oluyor . kuaförler kıvırcık yapmadan önce bişeyler sürüyor saça ya adını felan bilen varsa yazsaya bende bi denemek istiyorum :(

Kuaförlerin ne kullandığını bilmiyorum canım ama bence önceden bi 7\24 falan sürebilirsin. Şekil almasını kolaylaştırabilir. Daha uzun kalabilir. Benim de saçım hiç maşa tutmuyo :( Uçlarına yapıyorum ben Muhteşem Yüzyıldaki Hürremin saçlarını çok beğeniyorum :16: Ama eser birkaç dakikaya :(

Benim saçlarım da dümdüz,maşa fön hiçbişey tutmaz iner hemen,

Sadece bugidi ile sardığımda bir gün güzel lüle lüle duruyo,

Onu da sarmadan önce saç tutamına jçle ya da köpük sürerek sarıyorum o şekilde tutuyo,

Anca öyle yapabilirsin başka bi çözüm bilemiyorum...
:68:

canım ben de bilmiyorum kuaförlerin ne kullandığını fakat saç köpüğü tutuyo ben de faydalı oldu yani benim de saçım maşa tutmuyodu hiç.
ama bi de kullandığın maşanın derecesi de çok önemli yüksek ısı çok yıpratıyo ama genelde böle tutmayan saçlar için yüksek ısılı bi maşa ile daha iyi sonuçlar alınıyo. benim eski maşamla anca saç köpüğüyle tutan saç şimdi yeni maşamla duruyo

Back