- Konu Sahibi elmalikurabiye
Herkese merhaba.Benim sorunum erkek arkadaşımla konuşacak konu bulamama.Yanındayken aklıma hiçbişey gelmiyor,sanki aklım duruyor.Telefonla da konuşamıyorum,sanki dilimi yutuyorum. :) 2-3 saat aralıksız telefonda konuşan sevgililere imreniyorum.Şimdiye kadar hiç bir erkek arkadaşımla 5 dakikadan uzun konuşmamışızdır. Bu her ilişkimde böyle.Şimdiye kadar o kadar çok erkek arkadaşım oldu ki,bunun nedeni de benim konuşmaman.Çok kısa sürüyor böyle olunca ilişkilerim,sonra yenisi yine aynı durum,bir başkası yine aynı durum...Gerçekten ilişkimi çok uzun süre daha devam ettirmek istediğim erkekler oldu ama hallerini gördükçe ben ayrılmaya karar verdim.İlişkiyi sürdürüp,utangaç ya da sonradan açılan tiplerden olduğumu düşünüyorlardı,ama ben biliyorum,olmuyor,ayrılmak zorunda kaldım boş bahanelerle hepsinden..2 tanesi pek sabırlı değildi herhalde,konuşmamamdan dolayı benden ayrıldılar,birşey paylaşamıyoruz diye :)Erkekler baştan hoşlanıp beğenip geliyorlar,ama sonra dut yemiş bülbül olduğumu görünce onlar da sıkılıyor bir zaman sonra.Liseden beri bu sorun var...
Özgüven eksikliği mi bilmiyorum sadece biraz utangacımdır ama açıldım mı kanım kaynadı mı bir ortama kimse tutamaz.Bazen yeni tanıştığım kişiler karşısında sessiz kalır,onları biraz gözlemler öyle açarım kendimi.Ortama insanlara göre değişiyor yani ruh halim.Ailem tarafından gayet açık serbest özgür yetiştirildim.Erkek arkadaşlıklarımda hiç sorun yok ama sorun hoşlandığım biri sevgili olunca ben lal oluyorum.Deliricem,kimseyle bişeye başlamak istemiyorum artık,çok yoruldum.Bazen evde düşünüyorum şurdan konu açarım bunu sorarım ama yok,hafızam da dilim de kendini resetliyor Umarım cevap yazan birileri olur,ne yapmalıyım bilmiyorum
Özgüven eksikliği mi bilmiyorum sadece biraz utangacımdır ama açıldım mı kanım kaynadı mı bir ortama kimse tutamaz.Bazen yeni tanıştığım kişiler karşısında sessiz kalır,onları biraz gözlemler öyle açarım kendimi.Ortama insanlara göre değişiyor yani ruh halim.Ailem tarafından gayet açık serbest özgür yetiştirildim.Erkek arkadaşlıklarımda hiç sorun yok ama sorun hoşlandığım biri sevgili olunca ben lal oluyorum.Deliricem,kimseyle bişeye başlamak istemiyorum artık,çok yoruldum.Bazen evde düşünüyorum şurdan konu açarım bunu sorarım ama yok,hafızam da dilim de kendini resetliyor Umarım cevap yazan birileri olur,ne yapmalıyım bilmiyorum