Ne konuşacağımı şaşırdım??

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.975
248
Selam kızlar
benim bir konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var
Şİmdi konuya dönüyim
Sevgilim 1 mayıs izine geldi süpriz yapıp biz perşembe günü buluştuk güzeldi günümüz cumarteside buluştuk o zaten mükemmeldi:))pazar günü bni b.evlere çağırdı fakat bn gidemedim
dün bana senin yanına gelebilirim dedi hava da aslında biraz tuhaf bi kapo bi açıo dedi bnde tamam dedi o sırada arkadaşındaydı bn işyerinden çıktım gelmedi tabi bu morelim bozuldu canım sıkılıo dediğimde sebebini sordu bnde yanımda sen yoksun dedim oda gelicekitm ama senin zamanın kısıtlı dedi bende bunun üzerine senin yanında saat 11-12 ye kadar duramam bn macera peşinde deilim eğer öle kız istiosan git başka bi kız bul onunla konuş dedim oda ikide bir bunu söleyip duruosun dedi istemiosan açıkça konuş dedi sen işte böle yapmaya dewam et dedi ne olur böle yaparsam dediğimde oda heran herşey olabilir dedi bende ii dedim
şimdi kızlar ben mi herşeyi abartıyorum yoksa o bana karşı bir tuhaf nasıl davran malıyım ne yapmalıyım çokda seviyorum
bişeyler söleyin yardım edin bana ya
şimdiden teşekkürler

çocuk sana gelecektim ama senin zamanın kısıtlı deyşnce sen neden ben öyle 11-12ye kadar yanında duramam ben macera peşinde deilim eğer öle kız istiosan git başka bi kız bul onunla konuş demen garip.

çocuk geyet düşünceli olarak senin zamanının kısıtlı olduğunu zaten 11-12ye kadar duramayacağını bildiği için zaten gelmedim derken sen neden böyle bir çıkış yapıyorsun. ve ayrıca niye ardından hemen git başka kız bul diye öneride bulunuyorsun :) bu kadar kolay mı senin için bırakmak?

çocukta zaten bu şekilde düşünüyor demekki benim kadar sevmiyor bu kadar kolay başka kıza git demesi.. sen hiç bir erkeğin ağzından duydunmu sevgilisine başka erkeğe git dediğini? senin için belki çok kolay söylenen bir laf ama seven bir erkek için çok ağır bir laftır bunu duymak.

sen öyle deyince haliyle böyle söylemeye devam edersen haklı çıkarsın demeye getiriyor ki çok normal, bir şeyi 40kere söylersen olur derler haklılık payı da vardır. ayıptır, yapma etme

Canım haklısın doğru sölüosun ama işte o anki tavrımla yazdım
oda zaten bana söledi hiç sewmediğim şeyleri sölüorsun bana dikkatini çekerim dedi

çıkışına inan bir anlam veremedim?
zamanın kısıtlı diye erkek arkadasın gelmiyor ve sen ona git başka kız bul diyorsun?neden böyle bir şey deme gereği duyduğunu anlayamadım ben?alakayı anlayamadım?
enterasan ve kusura bakma ama anlamsız bir çıkış olmus...

çıkışına inan bir anlam veremedim?
Zamanın kısıtlı diye erkek arkadasın gelmiyor ve sen ona git başka kız bul diyorsun?neden böyle bir şey deme gereği duyduğunu anlayamadım ben?alakayı anlayamadım?
Enterasan ve kusura bakma ama anlamsız bir çıkış olmus...

ya canım o anki sinirimle yazdım sonuçta 10 gün sonra felan askere gidicek ve 1 -2 saatliğine bile olsa görüşelim istiordum bn
bn mi abartıor muyum nasıl konuşmaluıyım ne yapmalıyım günaydın msjı atdım cvp yazmad hala:KK43:(

Ne alemsin canım yaaa...
O kadar gereksiz ve alakasız bir çıkış yapmışsın ki kim olsa kızar.
Yani ne alaka, adam sana süre az diyor, sen o zaman git vakti olan kızlarla gez diyorsun...
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.
ıncir çekirdeğini bile doldurmayacak şeyler bunlar.

ya canım o anki sinirimle yazdım sonuçta 10 gün sonra felan askere gidicek ve 1 -2 saatliğine bile olsa görüşelim istiordum bn
bn mi abartıor muyum nasıl konuşmaluıyım ne yapmalıyım günaydın msjı atdım cvp yazmad hala:KK43:(

E bacım o zaman o sana süre kısıtlı dediğinde "git başka kızlarla gez" demeyeceksin "olsun 1-2 saat de olsa seni görmek istiyorum" diyeceksin...di mi? Demezsen böyle beklersin işte mesaj gelecek mi, arayacak mı...

ne alemsin canım yaaa...
O kadar gereksiz ve alakasız bir çıkış yapmışsın ki kim olsa kızar.
Yani ne alaka, adam sana süre az diyor, sen o zaman git vakti olan kızlarla gez diyorsun...
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.
Incir çekirdeğini bile doldurmayacak şeyler bunlar.

şimdi gerçekten gereksiz yere yazzdığımı sizler sayesinde anladım
off ya çenemi tutamamki zaten bn

Bişey olmaz olur öyle arada, dert etme çok. Gönlünü hoş edersin unutulur gider, bu tip çıkışları adet haline getirmediğin sürece sorun yok bence.

Bişey olmaz olur öyle arada, dert etme çok. Gönlünü hoş edersin unutulur gider, bu tip çıkışları adet haline getirmediğin sürece sorun yok bence.

inşallah unutulur canım dün baya kızdıydı bana ya
ama bundan sonra böle bişey sölemixceğimi söleücem ona

bence itmeyın sevgilinizi git o kızlara falan dıye..
gidiyolar üzülen kadınlar oluyo..
tamam kızgınsınız ama daha farklı belirtin:)

konuyu neden iki ayrı yere actın ki :)
neyse monapisa ya tamamen katılıyorum..madem amacın vakit gecirmekti bu sekilde söylemen gerekir..hayatımda bir kere bile(ne kadar kızarsam kızayım) git başka kızlara demedim sevdiğim adama..denir mı hiç öyle laf?:KK66: bana dese tavırın âlâsını yaparım :))))

ne gereksiz bir tavır yapmışsın öyle, 11-12 ye kadar senle olamam git başka kızlara macera aramıyorumda ne demek :S çok saçma sen öyle dersen sevgilinde bunu ciddi ciddi düşünebilir yani.. kızmamak lazım..

Ayrıca 11'e 12'ye kadar gezen kızlar macera peşinde mi yani, aşkolsun... ben bu durumda Indiana Jones oluyorum kanlı canlı :roflol: te allam yaa...

Tutamam dememelisin.
Tutmalısın...
Tutmayı öğrenmelisin.
Çünkü bazen her şey geçer tüm yaralar geçer dil yarası kalır.
Aranıza soğukluk sokma, ona anlayışlı olmaya çalış.
Alttan alma tabii neysen o ol, ama istemiyorsan güle güle de deme.
Bu çok kırıcı bir söz.
:umursamaz:
Durduk yere tabir-i caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma...
bayanssulusmile

Tutamam dememelisin.
Tutmalısın...
Tutmayı öğrenmelisin.
Çünkü bazen her şey geçer tüm yaralar geçer dil yarası kalır.
Aranıza soğukluk sokma, ona anlayışlı olmaya çalış.
Alttan alma tabii neysen o ol, ama istemiyorsan güle güle de deme.
Bu çok kırıcı bir söz.
:umursamaz:
Durduk yere tabir-i caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma...
bayanssulusmile

haklısın tutmalıyım
ama çk sinirli bir yapıya sahibim malesef sinirlenince gözüm bişeyi görmüor ya
şu anlık ii aramız ama bilmiorum ya bn içimi huzursuz hissediorum:KK43:(

çok gereksiz bişey yazmışşınız devamlı böyle şeyler söylerseniz sizden soğumasına neden olursunuz ilişkinizde ondan duymak istemediğiniz şeyleri sizde ona söylemeyin bence

X