Peaceaysu ♥30.07.2013 -♥ BarışAysu ♥♥♥ 23.02.2016♥ Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 2.420 515 4 Mart 2015 Konu Sahibi Peaceaysu #141 Yumoos .!.: Düşünecek vakti bol olur :) Genişletmek için tıkla... Evett aynen katılıyorum sana,birşeylerin farkına varır
Yumoos .!.: Düşünecek vakti bol olur :) Genişletmek için tıkla... Evett aynen katılıyorum sana,birşeylerin farkına varır
_Summer_ Kaderimin efendisiyim... Kayıtlı Üye 29 Eylül 2014 1.037 1.458 40 5 Mart 2015 Konu Sahibi Peaceaysu #142 Yani benimle çok mutlu olur bunalımdaysa çıkar gibi birşey yazmışsınız. Bu kadar mutlu adam neden ayrılmak istesin? Bence tuhaf bir ilişkiniz var-mış.
Yani benimle çok mutlu olur bunalımdaysa çıkar gibi birşey yazmışsınız. Bu kadar mutlu adam neden ayrılmak istesin? Bence tuhaf bir ilişkiniz var-mış.
Peaceaysu ♥30.07.2013 -♥ BarışAysu ♥♥♥ 23.02.2016♥ Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 2.420 515 7 Mart 2015 Konu Sahibi Peaceaysu #143 _Summer_ .!.: Yani benimle çok mutlu olur bunalımdaysa çıkar gibi birşey yazmışsınız. Bu kadar mutlu adam neden ayrılmak istesin? Bence tuhaf bir ilişkiniz var-mış. Genişletmek için tıkla... benimle gayet mutluydu,baska biriside yoktu.. biz birbirimizi hergun goremiyorduk oda orda iyi bir yasam surdurmuyordu o beni kizdikcak sozler soyledi bende kizdim karsilik verdim cevaplarla oyle yani uzulduk .. tuhaf degildi bence birbirimizi seviyorduk
_Summer_ .!.: Yani benimle çok mutlu olur bunalımdaysa çıkar gibi birşey yazmışsınız. Bu kadar mutlu adam neden ayrılmak istesin? Bence tuhaf bir ilişkiniz var-mış. Genişletmek için tıkla... benimle gayet mutluydu,baska biriside yoktu.. biz birbirimizi hergun goremiyorduk oda orda iyi bir yasam surdurmuyordu o beni kizdikcak sozler soyledi bende kizdim karsilik verdim cevaplarla oyle yani uzulduk .. tuhaf degildi bence birbirimizi seviyorduk