- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onsuz neden mutlu olmayacksın ki .. belliki artık birşeylerin kopması gelmiş ve sana bunu anlatıyor istemedigini söylüyor e istedigin mutluluk böyle bir mutluluk mu?hayatta bazen istedigimiz düşündügüz planladıgımız gibi olmuyor .?şuan üzgünsün ama zamanla geniş düşüneceksin .. bırak zamana
Üzülme.
Uğruna ağladığın adam kendine yeni bir sevgili yapmış. Seni duygusal yönden vuruyor.
Umursama.
Beni aradııı ve napıyosun dedi bende test çözmeye çalışıyorum sen dedim ,bende evdeyim dedi.. (Annesi benim bulunduğum ilde biyere teslim edilmesi gereken bi kağıt vermişti ) kağıdı verdinmi naptın dedi bende veremedim ama yarın yada perşembe günü hallederim haber veririm dedim he tamam dedi niye dedi bilmiyorum ama sulüs kağıdığını aldığını söyledi ve bende sordum ne çıktı dedim topçu olmuşum dedi bende iyiymiş ustalığını batıda yaparsın belki senin adına sevindim dedim .
Telefonda ayrılmaya kalkan ardından kalkıp yanına gitmenize rağmen geri adım atmayan...
Türk filmlerindeki sahneleri kötü bir şekilde kopya eden...
Ve gözyaşlarıyla ayrıldığınız çocuk hiçbir şey olmamış gibi arıyor sizi.
Bir de kanka gibi muhabbet ediyor, siz de güzel güzel cevap veriyorsunuz.
İlişkinizdeki durumun telafisi için değil de başka bir sebepten hem de...
Zaruri bir sebepten de olsa o telefon açılmaz, işi düşmüş aramış çocuk.
Anlıyorum tecrübesiz ve heyecanlısınız, çok alışmış ve bağlanmış olduğunuz için kopmak da istemiyorsunuz.
Ama tekrar bir araya geleceğiniz varsa da sizin bu hazır bulunuşluğunuz iter çocuğu.
Telefona yapışık aramasını beklediğinizi bilmenin rahatlığıyla üzdüm mü, kırdım mı demiyor çocuk.
Ayrılma ihtimalini bu kadar kolay sineye çekerseniz her şey düzelse bile kafası attığı anda yine gider.
Yüzgöz olmayın hemen, sizi ne sıfatla aradığı belli olsun, iletişiminiz düzelsin önce...
Ondan sonra topçu mu olacak popçu mu olacak konuşursunuz.
Çok zor bir durum... Erkekler neden böyle acaba ayrılmak istiyor fakat yanyana olunca bunu diyemiyor?Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar Bence kafası karışık,bir şeylerden bunalmış gibi hırsını sizden almış tabi siz daha iyi tanırsınız bilemedim şimdi.
ne yapmaliyim o zaman.. hic mantikli dusunemiyorum inanin...cok mantikli konusmussunuz hak veriyorum size.
Ne yapmanız gerektiğini yazacağım ama uygulamayacaksınız çünkü sizde o güç ve kararlılık yok.
Sebepsiz yere "senden soğudum" diyen ve ayağına kadar gitmenize rağmen geri adım atmayan...
Ertesi gün de hiçbir şey olmamış gibi arayıp sohbet eden biri sizi sevmiyordur.
Şimdi siz "ama şöyle dedi, böyle oldu, şunları yaptık" vs de dersiniz.
Ben de kırk yıllık mutlu yuvaların çoluk çocuğa rağmen dağıldığını hatırlatırım.
Ayrılın diyeceğim de çocuk zaten ayrılmış.
Buna rağmen sizi araması yeniden bir araya gelmek için değil.
Aklına estiği zaman ayrıldığını söylemesine rağmen sizin onun tek telefonuyla hiçbir şey olmamış gibi davranacağınızı bilmesi zaten öyle de olmuş.
"Beni de üzüyorsun" demiş, teselli etmiş.
Üzülmesin? Üzmesin? Silah mı dayadılar ayrılması için?
"Zor günler geçiriyor da ondan"... Kimin hayatı kolay? Sizin hayatınız dört dörtlük mü, siz neden ayrılmıyorsunuz?
Daha yazacak neler var neler.
Ama maalesef size tesir etmeyecek, umutlanmaya devam edeceksiniz.
Sonra çocuğun dengesizliklerinin ardı arkası kesilmediğini hatta sizi sandığınız gibi sevmediğini anlayacaksınız.
Ve sonunda bu çocuğun size tek faydası olaylara gerçekçi bakmayı öğretmek olacak.
arar canım arar... bence boşver sen bu çocugu seni çok üzer denge yok belli kiBende öyle derdimde maddi sıkıntısı var, gelemiyor ..Yarın bir gün ararmı hiç bilmiyorum, ya inanın hala şoktayım elim kolum bağlandı
arar canım arar... bence boşver sen bu çocugu seni çok üzer denge yok belli ki
Eşimin arkadaşının sevgilisiyle durumun aynı çocuk ayrıldım diyor kız otobüse atlayıp gelip ağlıyor sarılıyor başlıyorlar kız gittikten sonra ise çocuk kız peşinden koşuyor ben istemiyorum diyordu.en son çocuk tamamen ayrıldı şimdi bana düzgün bir kız bulunda evleneyim diyor bu örneği neden verdim Biliyormusun sen ne kadar peşinden kosarsan o kadar değersiz olursun sevse o senin peşinden koşar zaten ayrıca nasıl güvenip onun yanına gidiyorsun bu devirde millet abisine babasına güvenmiyor..Evet arkadaşlar yine ben .. Kimseyle dertleşemiyorum ama içimdekileri dökmem lazım ve buraya yazıyorum, önceki konularda yazmıştım 1,5 yıllık erkek arkadaşımla 2 ay önce tartışmıştık ve ikimizde birbirimize kızıp konuştuk saçmasapan neyse. Erkek arkadaşım ilçede,ben ilde oturuyorum dolasıyla sık sık görüşemiyoruz,üstelik ben bu sene sınava hazırlanıyorum, herşey güzeldi ama birbirimizi fazlasıyla özlüyorduk... Fazlada konuşamıyorduk sürekli çalışıyordum, dün akşamda çok iyi konuşuyoduk skype'de, sonra farkettim ki çevrimdışı olmuş,hemen aradım napıyo diye, benimle soğuk konuşuyordu,iyimisin birşeyemi sinirlendin diye sordum, bana ters ters cevaplar veriyordu,ben sakindim çünkü zordu bu süreç (erkek arkadaşımda yakın bi zamanda askere gidicek sorunları var tabi ) herşey aynı hep aynı şeyler bıktım bıktım demeye başladı,bende ne oldu ne aynı biraz sabret gelicem yanına dedim (çünkü benimle çok mutlu oluyodu bunalımdamı hemen düzelir ) ben senden ayrılmak istiyorum dedi ve BEN ŞOK . uzun bir süre sessizlik oldu sanki dilim tutulmuştu kalakaldım o an. saçmalıyosun, nerden çıktı bu,bişimi yaptım flan flan demeye başladım. Birşey yapmadın senden soğudum dedi. Benden soğutucak birşeymi yaptım anlamıyorum senin güvenini sarsıcak hiçbirşey yapmadım dedim. Bir sebebi yok dedi ve ben sinirlenmeye başlamıştım bi süre konuştuk böyle bende gaza geldim,hadi kararlılığını göster bana, yüzüme karşı söyle bunları, salı günü gelirim dedim. Ve kapattık teli,bi yarım saat sonra beni aradı ,yarın gel dedi niye dedim, sana kararlılığımı göstericem dediii..... İşime geldi tamam dedim ve bugün sabah 5 e kadar uyumadım 6 buçukta kalktım süslendim ve otobüse bindim 1,5 saatlik yolculuğun ardından onun yanındaydım. Karşısında durdum oturuyordum,ama benim nasıl uykum geldi biraz koydum başımı ,biraz mesafeli oturuyoduk sonra bana sarıldı. Konuş dedi,ne konuşucam seni dinlemeye geldim dedim, ve o arada korkunç bi konuşma oldu,sen adam değilsin,insan eşi gibi gördüğü insana böyle deyipde bırakmaz flan dedim, İnanın ilişkiye yazık olucaktı,çok mutluyduk hatta ben çok korkuyodum bize birşey olucak diyee Beni bu gün son kez görüceksin,bundan sondan ne sesimi ne yüzümü görüceksin dedim, ama işin ilginç tarafına gelirsek bunları sarılarak söylüyoruz birbirimize, ve ilerleyen saatlerde gözlerimi tutamaz oldum,ağlamaya başladım,hiç gücüm yoktu gözlerimi siliyodu gözlerindeki o hüzünü görüyordum,böyle yaparak beni üzme flan demeye başladı ve bana sarıldı, akşam oldu otobüs saati yaklaştı beni bineceğim yere kadar götürdü, saçma sapan konuşmaya başladı yine, bi süsleniyim bakım flan yapıyım dedi,bunları gülerek,dalgasına söylüyodu,bende laf atıyodum hemen ona. otobüs geldi ve ben bindim, eve geldim ses yok ondan...Hem avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum,hemde sabahlara kadar durmadan ağlamak istiyorum, annem yanımda yok,babamsa cezaevinde haksız yere yatıyor..Sevdiğim adamda bana bugün bunları yaşattı ,inanın yazarken bile ağlıyorum ,çok tıkandım,desteğe çok ihtiyacım var... Anlıycağınız kimsem yok kimsem... Onu boşverip,unutup yoluma devam edemem,hiç mutlu değilim ,onunlayken az olsun yine mutluydum,şakalaşıyodum şimdi oda yok Allahım sen bana güç ver ...
Eşimin arkadaşının sevgilisiyle durumun aynı çocuk ayrıldım diyor kız otobüse atlayıp gelip ağlıyor sarılıyor başlıyorlar kız gittikten sonra ise çocuk kız peşinden koşuyor ben istemiyorum diyordu.en son çocuk tamamen ayrıldı şimdi bana düzgün bir kız bugün evleneyim diyor bu örneği neden verdim Biliyormusun sen ne kadar peşinden kosarsan o kadar değersiz olursun sevse o senin peşinden koşar zaten ayrıca nasıl güvenip onun yanına gidiyorsun bu devirde millet abisine babasına güvenmiyor..
Hiç birşey yazma,ona en güzel cevap budur.yokmu kimseee
Ne yapmanız gerektiğini yazacağım ama uygulamayacaksınız çünkü sizde o güç ve kararlılık yok.
Sebepsiz yere "senden soğudum" diyen ve ayağına kadar gitmenize rağmen geri adım atmayan...
Ertesi gün de hiçbir şey olmamış gibi arayıp sohbet eden biri sizi sevmiyordur.
Şimdi siz "ama şöyle dedi, böyle oldu, şunları yaptık" vs de dersiniz.
Ben de kırk yıllık mutlu yuvaların çoluk çocuğa rağmen dağıldığını hatırlatırım.
Ayrılın diyeceğim de çocuk zaten ayrılmış.
Buna rağmen sizi araması yeniden bir araya gelmek için değil.
Aklına estiği zaman ayrıldığını söylemesine rağmen sizin onun tek telefonuyla hiçbir şey olmamış gibi davranacağınızı bilmesi zaten öyle de olmuş.
"Beni de üzüyorsun" demiş, teselli etmiş.
Üzülmesin? Üzmesin? Silah mı dayadılar ayrılması için?
"Zor günler geçiriyor da ondan"... Kimin hayatı kolay? Sizin hayatınız dört dörtlük mü, siz neden ayrılmıyorsunuz?
Daha yazacak neler var neler.
Ama maalesef size tesir etmeyecek, umutlanmaya devam edeceksiniz.
Sonra çocuğun dengesizliklerinin ardı arkası kesilmediğini hatta sizi sandığınız gibi sevmediğini anlayacaksınız.
Ve sonunda bu çocuğun size tek faydası olaylara gerçekçi bakmayı öğretmek olacak.