- 3 Ekim 2011
- 750
- 161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık o arayıpta döndüm derse bütün kapılarını kapat hayat onun üzerine kurulu değil sonuçta problemleri varsa bunu seni üzerek sana yansıtmak zorunda değil yani. arayım da deme senden başkasıyla yapamam dermiş gibi olur bu da ona iyice güven verir çok üzülürsün...
Başka birisi var üzgünüm. Aynı sahneleri yaşadım, her akşam beni ne kadar sevdiğine dair mesaj atardı. Yine attı, ertesi gün aradım konuşmak için telimi açmadı. Açınca da çok soğuk konuştu artık sevmediğini, soğuduğunu söyledi. Bir daha rahatsız etme dedi bende etmedim. 2 yıl bütün günleri dip dibe bir ilişkiydi. Günlerce kendimi sorguladım neden diye. Bir zaman sonra arkadaşım söyledi, görmüş onları bir kafede tam ayrıldığımız hafta.Elbette sordum dediği şuydu senden soğudum sana güvenmiyorum(bu çok saçma bir bahaneydi çünkü ben tanıştığımızdan beri onun güvenini sarsıcak hiçbir hareket,davranış yapmadım , istemediği birşeyide yapmadım ) Düşünüyorumki hani 7 gün beni göremedi bi bunalımlara giriyodu arada buda saçma düşünceleri kafasına sokup böyle davrandı ve karar verdi gibi.. 9:20 geçe yanındaydım 17:25 de otobüse bindim 8 saat yani
Başka birisi var üzgünüm. Aynı sahneleri yaşadım, her akşam beni ne kadar sevdiğine dair mesaj atardı. Yine attı, ertesi gün aradım konuşmak için telimi açmadı. Açınca da çok soğuk konuştu artık sevmediğini, soğuduğunu söyledi. Bir daha rahatsız etme dedi bende etmedim. 2 yıl bütün günleri dip dibe bir ilişkiydi. Günlerce kendimi sorguladım neden diye. Bir zaman sonra arkadaşım söyledi, görmüş onları bir kafede tam ayrıldığımız hafta.
Şimdi eşimle mutlu bir hayatım var, dengesi bozulan ilişki yürümüyor. Her ne kadar başkasını sevmek uzak görünse de, bir zaman sonra hepsi yoluna giriyor. Sana değer veren biri ile güzel aşk.
Umarım ben yanılıyorumdur. İyi günler.ben baskasi oldugunu dusunmuyorum bana neden sarildi ? baskasi olsaydi elbette bi acigini yakalardim,ailesiylede tanismistim bilemiyorum.. bundan sonrada hayatima kimseyi almamayi dusunuyorum is sahibi olup ailemle olucagim artik
Umarım ben yanılıyorumdur. İyi günler.
Nedense bana başka kız gibi geldi.
Not: Başkası olsaydı açık verirdi, sarılmazdı mevzusunu geç canım
Öyle güzel oynayanlar çıkıyor ki ağzın açık kalır:)
Bu arada eski sevgilim benle evlenme evimiz hayalini kuruyorken el ele diz dize
Aynı zamanda başka kızla nişan hazırlığındalarmış
kacan kovalanir vur tekmeyi bak nasil geliyor pesinden
Hiç kendinizi unutmalıyım falan diye zorlamayın. Biraz sakinleşin önce. Kitap falan okuyun. Kendinizle vakit geçirin. Yapmak isteyip yapamadığınız şeyleri yapın. Zaman geçer. Unutursunuz. Huzur bulursunuz...n
cok sagolun,bu yazinizi okuyunca biraz rahatladim.. aklimca binlerce soru isareti var,bu psikolojiden kurtulup kafami dagitmak istiyorum kaybeden ikimizdik,zaman neler gostericek bakalim
Yapma. Yapma. Takip etme. Engelle gitsin hatta. Bence hayatından tamamen çıkar. Belli ki adam dengesiz. Asla mutlu edemez seni.Of offf yine ağlıyoruummm Facebook'unu açmış o, birde abisinin profiline baktım ona hediye ettiğim gömleği abisi giymiş , onu unutmak istiyorum unutmak .. Sanki hiç hayatıma almamışım gibi,onunla yaşadığım bütün anıları herşeyi unutmak istiyorum.
Hiç kendinizi unutmalıyım falan diye zorlamayın. Biraz sakinleşin önce. Kitap falan okuyun. Kendinizle vakit geçirin. Yapmak isteyip yapamadığınız şeyleri yapın. Zaman geçer. Unutursunuz. Huzur bulursunuz...
Yapma. Yapma. Takip etme. Engelle gitsin hatta. Bence hayatından tamamen çıkar. Belli ki adam dengesiz. Asla mutlu edemez seni.
Amaan bakarsın bakarsın zaman geçer silersin. Olumsuz düşünme. Kendini de zorlama bence. Zaman geçtikçe rahatlayacaksın.Googleden ismini yazdım facebook hesabı çıktı şoke oldum hemen açmış birde dedim... Birdaha hesabına bakmıyacağım perşembe günü son bir görevim var onuda yapayım birdaha asla onu anmıyacağım,fotoğrafları silmeye kıyamıyorum of..
Amaan bakarsın bakarsın zaman geçer silersin. Olumsuz düşünme. Kendini de zorlama bence. Zaman geçtikçe rahatlayacaksın.
Misilleme gibi olur. Açmayın. Öyle ben mutluyum oohhh çok iyiyim gösterişlerine falanda gerek yok. Şimdilik hayalet olun meraklansın biraz. O birşeyler yaptıkça sizin tepki vermediğinizi arayıp sormadığınıxı görür ve çıldırır. İşte o zaman tekrar ulaşmak ister sanmıyorum ama hatalarını anlar belki.Zaman herşeyin ilacı .. Facebook'umu açsammı açmasammı diye düşünüyorum ne yapmalıyım sizce?
Misilleme gibi olur. Açmayın. Öyle ben mutluyum oohhh çok iyiyim gösterişlerine falanda gerek yok. Şimdilik hayalet olun meraklansın biraz. O birşeyler yaptıkça sizin tepki vermediğinizi arayıp sormadığınıxı görür ve çıldırır. İşte o zaman tekrar ulaşmak ister sanmıyorum ama hatalarını anlar belki.