Canım önce sen bi sakinleş.Otur bastan sona onunla yaptiklarini ve konusmalarinizi bi düşün kesin önceden bişeyler söylemiştir.Ama sen üzülme biraz sabret zaten 1-2 güne o seni arayıp anlatacaktir.
Valla çocuğa ergen gibi telefonda ayrılıyor demişsiniz ama daha çok siz ergen gibi davranmışsınız. Çok Türk filmi izlediniz heralde. Ne sandınız gözünüzün içine bakınca aslında ayrılık istemiyordum seni denedim falan diyeceğini mi? Hayır böyle aşklarınızı bu bir rüya kafasında yaşıyorsunuz sonra birden gerçek hayatın duvarları karşınıza çıkınca böyle bocalıyorsunuz işte. Ama gözlerinde hüzün vardı bi damla yaş görür gibi oldum bana öyle bi sarıldı ki...
Peki sen sormadinmi ona hazir yanindayken nedeni ne diye??Kaç saat kaldın yaninda??7de eve geldim ve oturdum baştan sona düşündüm hala düşünüyorumda. Bana sarılarak konuştu şaka gibiydi anlayamıyorum ... Umarım arar ve bana mantıklı bir neden söyler ..
Peki sen sormadinmi ona hazir yanindayken nedeni ne diye??Kaç saat kaldın yaninda??
"Senden soğudum" demek bana göre hiç bir neden yok ama ayrılmak için bir bahane....Enteresan???Ve bu 8 saat icinde ben olsam ağzından lafı alırdım yani???Ve "sana güvenmiyorum" da bir arkadaş yazmıştı aceba askere gidersem beni aldatır tarzında bir düşüncemi???Amannn neyse ne sen burda oturup bilmece cozemesinki canim ne biçim inanmış bu hareketi hic normal gelmedi bana.Geri donse bile böyle bir kişiyle devam etme konusunu bi düşün derim.Daha ne istediğini, nasil davranilmasi gerektiğini bile bilmiyor. ..Böyle insanlar çok acımasız oluyor istediğim de gel istemedigimde git.Karsisindaki insan üzülürümu hiç düşünmüyor. .......Elbette sordum dediği şuydu senden soğudum sana güvenmiyorum(bu çok saçma bir bahaneydi çünkü ben tanıştığımızdan beri onun güvenini sarsıcak hiçbir hareket,davranış yapmadım , istemediği birşeyide yapmadım ) Düşünüyorumki hani 7 gün beni göremedi bi bunalımlara giriyodu arada buda saçma düşünceleri kafasına sokup böyle davrandı ve karar verdi gibi.. 9:20 geçe yanındaydım 17:25 de otobüse bindim 8 saat yani
"Senden soğudum" demek bana göre hiç bir neden yok ama ayrılmak için bir bahane....Enteresan???Ve bu 8 saat icinde ben olsam ağzından lafı alırdım yani???Ve "sana güvenmiyorum" da bir arkadaş yazmıştı aceba askere gidersem beni aldatır tarzında bir düşüncemi???Amannn neyse ne sen burda oturup bilmece cozemesinki canim ne biçim inanmış bu hareketi hic normal gelmedi bana.Geri donse bile böyle bir kişiyle devam etme konusunu bi düşün derim.Daha ne istediğini, nasil davranilmasi gerektiğini bile bilmiyor. ..Böyle insanlar çok acımasız oluyor istediğim de gel istemedigimde git.Karsisindaki insan üzülürümu hiç düşünmüyor. .......
Aynen canım bak sakinlesince daha mantıklı düşünmeye başladın.Sakin üzülüp ağlama. Eğer bu beni aldatır gibi düşünüp sana bunu yaptiysa çok iğrenç sana yazık etti.Sana güveni yok.Bide ailen yaninda yokmuş nasıl üzdü seni???Moralini sakın bozma.Evet enterasan insan bu kadar mutlu olduğu ,özlediğini birine neden bunu yaparki ?.. İnanın bende sordum sordum nedir nedir yok demiyor birazda inatçıdır kızgındı sakinleşince bi yumuşama kesin olur ama eğer dönerse bıraktığı gibi olamam çok kızdım çok üzüldüm ve kırıldım. Sanırım etkilendi bu askere gidersem aldatır flan gibisine doğrudur çünkü abisininde askerdeyken aldatılma olayı olmuş, ve birçok asker arkadaşıyla muhabbet ettikçe aklına girmiştir ama böyle birşey olmıycağını o kendisi bilir illa onlar aldattı diye bendemi aldatıcam bu karakter meselesi bence. Hiç hiçç ..Kendi tavrımı artık koyuyorum benimde duygularım var ve ben ondan çok daha büyük şeyler yaşıyorum ailem yanımda değil
Aynen canım bak sakinlesince daha mantıklı düşünmeye başladın.Sakin üzülüp ağlama. Eğer bu beni aldatır gibi düşünüp sana bunu yaptiysa çok iğrenç sana yazık etti.Sana güveni yok.Bide ailen yaninda yokmuş nasıl üzdü seni???Moralini sakın bozma.
Adam net dengesiz. Çok duyduk gördük böylesini. Sende durduk yere totosunu kaldırmışsın adamın. Bak çok klişe olacak ama biraz zaman geçsin kendini suçlayacaksın ki bu adam için mi ağlamışım ben diye...
İlk sarsıntılar bunlar. Bol bol kendinizi sorguluyorsunuzdur. "Bu noktaya nasıl gelsik? Ben nerde hata ettim?" diye. Ama ne zamanki hatanın sizde olmadığını, bahaneler arkasına saklanan dengesiz bir insan olduğunu farkedersiniz, işte o zaman rahatlarsınız. Tez zamanda yüzünüzün gülmesi dileğiyle.bilemiyorum ustunden kac saat gecti hala cok kotuyum şoktayim ... Ve cok seviyorum burda kalakaldim iste az sevsem degersiz bulup kolay unutabilsem .. ama bunlar olacak seyler degil o 1,5sene icersinde cok cok guzel seyler yasadik cokda feda ettik aklima geldikce cocuk gibi durmadan agliyorum..
Evet arkadaşlar yine ben .. Kimseyle dertleşemiyorum ama içimdekileri dökmem lazım ve buraya yazıyorum, önceki konularda yazmıştım 1,5 yıllık erkek arkadaşımla 2 ay önce tartışmıştık ve ikimizde birbirimize kızıp konuştuk saçmasapan neyse. Erkek arkadaşım ilçede,ben ilde oturuyorum dolasıyla sık sık görüşemiyoruz,üstelik ben bu sene sınava hazırlanıyorum, herşey güzeldi ama birbirimizi fazlasıyla özlüyorduk... Fazlada konuşamıyorduk sürekli çalışıyordum, dün akşamda çok iyi konuşuyoduk skype'de, sonra farkettim ki çevrimdışı olmuş,hemen aradım napıyo diye, benimle soğuk konuşuyordu,iyimisin birşeyemi sinirlendin diye sordum, bana ters ters cevaplar veriyordu,ben sakindim çünkü zordu bu süreç (erkek arkadaşımda yakın bi zamanda askere gidicek sorunları var tabi ) herşey aynı hep aynı şeyler bıktım bıktım demeye başladı,bende ne oldu ne aynı biraz sabret gelicem yanına dedim (çünkü benimle çok mutlu oluyodu bunalımdamı hemen düzelir ) ben senden ayrılmak istiyorum dedi ve BEN ŞOK . uzun bir süre sessizlik oldu sanki dilim tutulmuştu kalakaldım o an. saçmalıyosun, nerden çıktı bu,bişimi yaptım flan flan demeye başladım. Birşey yapmadın senden soğudum dedi. Benden soğutucak birşeymi yaptım anlamıyorum senin güvenini sarsıcak hiçbirşey yapmadım dedim. Bir sebebi yok dedi ve ben sinirlenmeye başlamıştım bi süre konuştuk böyle bende gaza geldim,hadi kararlılığını göster bana, yüzüme karşı söyle bunları, salı günü gelirim dedim. Ve kapattık teli,bi yarım saat sonra beni aradı ,yarın gel dedi niye dedim, sana kararlılığımı göstericem dediii..... İşime geldi tamam dedim ve bugün sabah 5 e kadar uyumadım 6 buçukta kalktım süslendim ve otobüse bindim 1,5 saatlik yolculuğun ardından onun yanındaydım. Karşısında durdum oturuyordum,ama benim nasıl uykum geldi biraz koydum başımı ,biraz mesafeli oturuyoduk sonra bana sarıldı. Konuş dedi,ne konuşucam seni dinlemeye geldim dedim, ve o arada korkunç bi konuşma oldu,sen adam değilsin,insan eşi gibi gördüğü insana böyle deyipde bırakmaz flan dedim, İnanın ilişkiye yazık olucaktı,çok mutluyduk hatta ben çok korkuyodum bize birşey olucak diyeeBeni bu gün son kez görüceksin,bundan sondan ne sesimi ne yüzümü görüceksin dedim, ama işin ilginç tarafına gelirsek bunları sarılarak söylüyoruz birbirimize, ve ilerleyen saatlerde gözlerimi tutamaz oldum,ağlamaya başladım,hiç gücüm yoktu gözlerimi siliyodu gözlerindeki o hüzünü görüyordum,böyle yaparak beni üzme flan demeye başladı ve bana sarıldı, akşam oldu otobüs saati yaklaştı beni bineceğim yere kadar götürdü, saçma sapan konuşmaya başladı yine, bi süsleniyim bakım flan yapıyım dedi,bunları gülerek,dalgasına söylüyodu,bende laf atıyodum hemen ona. otobüs geldi ve ben bindim, eve geldim ses yok ondan...Hem avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum,hemde sabahlara kadar durmadan ağlamak istiyorum, annem yanımda yok,babamsa cezaevinde haksız yere yatıyor..Sevdiğim adamda bana bugün bunları yaşattı ,inanın yazarken bile ağlıyorum ,çok tıkandım,desteğe çok ihtiyacım var... Anlıycağınız kimsem yok kimsem... Onu boşverip,unutup yoluma devam edemem,hiç mutlu değilim ,onunlayken az olsun yine mutluydum,şakalaşıyodum şimdi oda yok Allahım sen bana güç ver ...
İlk sarsıntılar bunlar. Bol bol kendinizi sorguluyorsunuzdur. "Bu noktaya nasıl gelsik? Ben nerde hata ettim?" diye. Ama ne zamanki hatanın sizde olmadığını, bahaneler arkasına saklanan dengesiz bir insan olduğunu farkedersiniz, işte o zaman rahatlarsınız. Tez zamanda yüzünüzün gülmesi dileğiyle.
Adam sana ayrilalim demis , sen kalkip ayagina gitmissin.
Yuzume soylesin felan bahane , yuzune karsi soyleyemez saniyodun ..
Tabii adam javalanir ve istedigi zaman senden ayrilir ..
Bayagi bir yuz vermissin..
askere gidince o yokluk bi ona vursun seni arıycak ama sakın dönüş yapma ona hayatına devam et ilk zamanlar zor olur ama alışacaksın bol bol dua et insana Allah yeter..
Ne ilginç, seni o kadar yol ayağına çekti ne konuştu seninle?
Sarılmanın anlamı ne?
Bana yaşananlar çok saçma geldi.
O ayrılığın ciddiyetini size anlatsın diye ayağına kadar gittiniz yani?