zor atlattığına gore cok sevdın haAh keşke o kadar kolay olsaaa.... Çok ağrıma gidiyor, hissizim hem ağlıyorum hem kızıyorum bir yabancı gibi olduk yazık oldu..
o aramadan arama sorma ilgilenme. bırak istediği gibi olsun. o seni ararsa da derdini açık açık söyleyemeyecekse artık konuşmak istemediğini incindiğini söyle, yaptığını hak etmediğini anlat.Değilmi .. Senin yerin bende çok ayrı flan dedi bugün yüzüme bakarak ama bitti senden ayrılıyorum dedi. Evet ben ona şakasına vuruyodum oda bana gülüyoduk yani, bide o ara ona hediye ettiğim saati bana verdi ben aldım sonra yine iyi olduk saati taktım buna oda taktı eğer ayrılmayı kafasına koymuş olsaydı saatide ,ona verdiğim hediyeleri verirdi eminim.. Bir sorunu bencede var askerlik psikolojisi gibi birşey sanırım bu ... nasıl düzelcek bu , kendimi çok ama çok kötü hissediyorum...
Senin ona 'buluşunca yuzume soyle,kararliligini goster ' demen tamamen son cirpinisin olmus cunku hala seni karsisinda gorurse fikrinin degisecegine inanmistin bir nebze ..
Ama olmamış , belki kendi icin en iyisini yapmistir .. belki senin icinde ..
yarın bigun doner mi dersen donebilir ama " olmadi hadi bastan basliyalim'lı " iliskileri ben fazla saglikli bulmuyorum evlenmeden once yasadigim iliskilerde asla 2. Sans olmadi
ben ayrildiysam mutlaka gecerli ve kabul edemeyecegim birsey olmustur 'zirt pirt lafi ayriliga getiren biri olmadim hic'
Karsi taraf bitirmisse pisman olup geri geldiginde beni biraktigi yerde bulmasina izin vermedim ..
gereksiz şeyler
zor atlattığına gore cok sevdın ha
o aramadan arama sorma ilgilenme. bırak istediği gibi olsun. o seni ararsa da derdini açık açık söyleyemeyecekse artık konuşmak istemediğini incindiğini söyle, yaptığını hak etmediğini anlat.
trip yapma, burnunu sürtmeye çalışma, derdini açıkça ve net bir şekilde koy ortaya.
biz kadınlar hep erkeklere trip atarız ve onların da anlamasını bekleriz ve onlar ASLA anlamazlar. çünkü bizim gibi düşünmüyorlar, bu yüzden onlarla açık açık ve net bir şekilde ağlayıp sızlamadan konuşman lazım.
aramazsa da bittiğini kabul edersin bir süre sonra dert etme. püüü herkes ilk aşkıyla kalsa. ama karşısında sakın ağlama. gözyaşlarını kullanma. o iş filmlerdeki gibi olmuyor. ağladığında direk sıkılıyorlar, dinlemiyorlar. dinleseler bile ciddiye almıyorlar.Yok aramayı düşünmüyorum 2 ay önceki saçma sapan tartışmamızda ben aramamıştım ve barıştığımızda hiçmi merak etmedin beni flan dedi neyse.. Ben dedim sana ona bu senin tercihin dedim. evet anlamıyorlar doğru söylüyorsunuz net bi şekilde özellikle ağlamadan konuşmam gerek ki ama tekrar ararmı orası ayrı birşey
Ben farkında olması için evet .. Biz çok saçma birşeyden ayrıldık ve düşünüyorum bu kararı ne ara düşünüp verdi aklım almıyor.. Döndüğünde eskisi kadar hiçbirşey kolay olmıycak bunu bende biliyorum ama farkına varmasını çok istiyorum bu akşam kızar 2-3 gün geçer ve yokluğumu farkedince bi yerden ses çıkarır diye düşünüyorum bilmiyorum çok üzgünüm..
anlamadim ben.
Acaba 'askere giderken ardinda sevgili birakilmaz, dondugunde zaten gitmis olur o yuzden bastan bitirmek en iyisi' gibi bi hikayemi duyduki?
Cunk askerde oyle diyorlarmis.
Zaten beklimiycek hic bi kiz diyorlarmis askerde.
Basta ayrilip gelmek en iysi, sen bitirmis oluyorsun boynuz yemek yerine diyorlarmis.
aramazsa da bittiğini kabul edersin bir süre sonra dert etme. püüü herkes ilk aşkıyla kalsa. ama karşısında sakın ağlama. gözyaşlarını kullanma. o iş filmlerdeki gibi olmuyor. ağladığında direk sıkılıyorlar, dinlemiyorlar. dinleseler bile ciddiye almıyorlar.
Hala geri donerse iliskiye devam etmeyi dusunuyorsun Allahm sana geliyorum
Yahu bende zamani da cok sevdim ,asik oldum
Bende 3 senelik sevgilimden durduk yere ayrilmistim hemde o istemisti bunu ... sonra ben bikac aya toparladim hatta hayatima yeni kisiler soktum. Döndumu dersen dondu tekrar baslayalim dedi, baslamadim iyikide baslamamisim hicbisey kaybetmedim cunku ayrilikta benim bir payim yoktu tipki senin gibi ve onun donmesini farketmesini umit etmedim kendiliginden etti zaten ama benim icin onemi kalmamisti
sonra ben evlendim :)))) hala hicbirsey kaybetmedim suan keske barissaydim demiyorum .. ama pesinden kosup onu beklesem geldiginde kabul etsem keskelerim olurdu belki daha cok uzulurdum
Erkeklerin elini attiginda bulacagi biri olursan.. ederinden fazla deger verirsen sen mutlu olamazsin bu hayatta .. geriye baktiginda fazladan bikac kesken daha oldugunu gorursun
Suan soylediklerim bisey ifade etmeyebilir yaşa ve gör
Sanki başka bi kız var
Askerlik psikolojisi diye bişey yok! !!!Önce bunu bil.Sonra askere gidecek insan sevdigine daha sıkı sarılır demi ayrilacagiz diye.bence 2 şık var sebep olarakDeğilmi .. Senin yerin bende çok ayrı flan dedi bugün yüzüme bakarak ama bitti senden ayrılıyorum dedi. Evet ben ona şakasına vuruyodum oda bana gülüyoduk yani, bide o ara ona hediye ettiğim saati bana verdi ben aldım sonra yine iyi olduk saati taktım buna oda taktı eğer ayrılmayı kafasına koymuş olsaydı saatide ,ona verdiğim hediyeleri verirdi eminim.. Bir sorunu bencede var askerlik psikolojisi gibi birşey sanırım bu ... nasıl düzelcek bu , kendimi çok ama çok kötü hissediyorum...
Helal olsun beeeeHala geri donerse iliskiye devam etmeyi dusunuyorsun Allahm sana geliyorum
Yahu bende zamani da cok sevdim ,asik oldum
Bende 3 senelik sevgilimden durduk yere ayrilmistim hemde o istemisti bunu ... sonra ben bikac aya toparladim hatta hayatima yeni kisiler soktum. Döndumu dersen dondu tekrar baslayalim dedi, baslamadim iyikide baslamamisim hicbisey kaybetmedim cunku ayrilikta benim bir payim yoktu tipki senin gibi ve onun donmesini farketmesini umit etmedim kendiliginden etti zaten ama benim icin onemi kalmamisti
sonra ben evlendim :)))) hala hicbirsey kaybetmedim suan keske barissaydim demiyorum .. ama pesinden kosup onu beklesem geldiginde kabul etsem keskelerim olurdu belki daha cok uzulurdum
Erkeklerin elini attiginda bulacagi biri olursan.. ederinden fazla deger verirsen sen mutlu olamazsin bu hayatta .. geriye baktiginda fazladan bikac kesken daha oldugunu gorursun
Suan soylediklerim bisey ifade etmeyebilir yaşa ve gör
Askerlik psikolojisi diye bişey yok! !!!Önce bunu bil.Sonra askere gidecek insan sevdigine daha sıkı sarılır demi ayrilacagiz diye.bence 2 şık var sebep olarak
1.Baska birini buldu ,seni birakacakti yapamadı.
2.Seni sevmiyor,gerçekten bunun farkına vardı ve nasıl ayrılacağını daha doğrusu ayrılıp ayrilmayacaginida bilemedi.
Canım iyi niyetlisin bence güvenme hiç bir erkeğe kolay kolay
Canım önce sen bi sakinleş.Otur bastan sona onunla yaptiklarini ve konusmalarinizi bi düşün kesin önceden bişeyler söylemiştir.Ama sen üzülme biraz sabret zaten 1-2 güne o seni arayıp anlatacaktir.başka birini bulduğunu düşünmüyorum ben ona bir gün imalı imalı sormuştum 2 dklık zevk için adamlığımı bozmam demişti zaten öyle birşey yapsaydı bir yerden açığını yakalardım bu zamana kadar.. Bunları kaldırcak durumda değilim