• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne kanamasi bu

cansenligi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
68
44
38
Bayanlar ben normalde adet duzensizligu yasayan biriyim yani 35 gunu askin adet oldugum bile oluyo yani bekarken de evliykende doktora gttgimde yumurtaliklar calisiyo dye yolluyolardi.her neyse simdi 1,5 yillik evliyim 2 aydir korunmuyoruz bu 12 sinde adetim bitti dun aksam yani 21 inde uc damla kan geldi durdu suan birsey yok kasiklarim agri var yerlesmemi yoksa bu ne anlamadim ?

Bayanlar ben normalde adet duzensizligu yasayan biriyim yani 35 gunu askin adet oldugum bile oluyo yani bekarken de evliykende doktora gttgimde yumurtaliklar calisiyo dye yolluyolardi.her neyse simdi 1,5 yillik evliyim 2 aydir korunmuyoruz bu 12 sinde adetim bitti dun aksam yani 21 inde uc damla kan geldi durdu suan birsey yok kasiklarim agri var yerlesmemi yoksa bu ne anlamadim ?
Yumurtlama sirasindada kan gelebiliyor yeni adet olmussun henuz yuksek ihtimalle yumurtan catlamis ovulasyon olmus bebek dusunuyorsaniz bu gunleri degerlendirebilirsiniz

Az once baktim yine bi iki damla ancak pembe bi akinti var yumurtann catlamasi midir ki anlamadim bekleyeyim ne zamn kesilecek acaba

Back