• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne kanaması bu

cms0773

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
99
2
36
İstanbul
kızlar acil cevap ve yardımlarınızı bekliyorum mart ayında normal adetimi gördüm aradan 15 gün geçti geçmedi tekrar kanamam başladı ama normal adet kanaması gibi değildi ara ara koyu kahverenkteydi 3 gün böyle sürdü.bitti aradan 10 gün geçti yine aynı şey lekelenme gibi kahve renkli kanamam var ama devamlı olmuyo ağrısız sızısız bişey ne olduğunu anlamadım.doktara gidicem gitmek için bitmesini bekliyorum ama bitmeden de gitsemmi diye düşünmüyo değilim bi fikri olan varsa acil cevaplar bekliyorum 25 yaşındayım.11 aylık evliyim korunmuyoruzda ama gebelikte hiç olmadı bu kanamalarımda ilk defa böyle oldu 1 aydır böyleyim

benimde olur canım ......özellikle kendimi çok sıkıp sinir yaptığım zamanlar olur .doktora gitmiştim strese tepki veriyosun dedi kontrol etti kist falan yok ......ama dikkat ettim çok üzüldüğümde oluyor....
sen yinede bir doktora git için rahat etsin kist varsa bile ilaç verir için rahatlar ..herkeste farklı olabiliyor:92:

doktora gitmek için geçmesini mi bekliyim yks böyle mi gidiyim bilmiyorum ya alında korkuyorumda ya kötü bişey çıkarsa diye

kızlar acil cevap ve yardımlarınızı bekliyorum mart ayında normal adetimi gördüm aradan 15 gün geçti geçmedi tekrar kanamam başladı ama normal adet kanaması gibi değildi ara ara koyu kahverenkteydi 3 gün böyle sürdü.bitti aradan 10 gün geçti yine aynı şey lekelenme gibi kahve renkli kanamam var ama devamlı olmuyo ağrısız sızısız bişey ne olduğunu anlamadım.doktara gidicem gitmek için bitmesini bekliyorum ama bitmeden de gitsemmi diye düşünmüyo değilim bi fikri olan varsa acil cevaplar bekliyorum 25 yaşındayım.11 aylık evliyim korunmuyoruzda ama gebelikte hiç olmadı bu kanamalarımda ilk defa böyle oldu 1 aydır böyleyim

canım bu şikayet bende bir buçuk seneden beri var.hangi doktora gittimse çare bulamadım herşeyin normal olduğunu söylediler.iki doktor bana kürtaj önerdi pko dan şüphelenerek fakat ben kabul etmedim daha çocuk sahibi bile değilim çünkü.en son başkentte doktora gitmiştim o da biyopsi aldı herşeyi yaptı normal dedi.en son histereskopi dedi ben de yaptırdım yani anestezi ile rahim içi kamera ayrdımı ile gözleniyor orada da temiz çıktı.o zaman verdiği antibiyotik ve fitil şikayetlerimi kesmişti.bu bir kaç aydır yine devam ediyor.ben de bilmiyorum ne yapayım.benim düşünceme göre enfeksiyon buna sebep oluyor çünkü başka hiçbir teşhis demediler.sen dikkat ettin mi hep yumurtlama döneminde başlıyor ve özellikle cinsel beraberliğin ertesi günü başlıyor aralıklarla adet gününe kadar devam ediyor.sen de de aynı mı oluyor.ben en son rahim filmi çektirmedim.artık onu çektiririm diyorum.sen de güveneceğin bir doktora git.geçmiş olsun.çok sinir bozucu bir durum

kanamanın bitmesini bekleme. git görüş. doktor görmek isteyebilir. gerek yoksada gün verir sana. pco var bende. dönem dönem yaşardım o sıkıntıyı. ertelemeden git bence. geçmiş olsun. inşallah bebeğin haber veriyodur ben geldiiim diye:61:

kist myom olabileceği gibi gebelik de olabilir.gebeliğin ilk aylarında bu tür kanamalar düşük habercisidir.mutlaka gidin kanamanın bitmesini beklemeyin

ya bendede bi süredir ara ara hafif kanlı akıntı oluo
ilk olduğunda korktum hemen doktora gittim
idrarımda iltihap çıktı
ilaç verdi geçti
sora yine oldu yine gittim bu sefer idrarında bişi yok dedi
alttan akıntıma baktı oda normal dedi
ama bekar olduğum için alttan muayene edemedi, yara fln vardır belki dedi.
ikinci gittiğimde verdiği antibiyotiği kullanmadım hemen
geçen günlerde yine biraz olunca içmeye başladım
şimdi içiyorum umarım bi daha olmaz.((
psikopata bağladım artık

ben de 2 gündür bu olayı yaşıyorum..ilk defa başıma geldi. doktorumu aradım ve sordum yumurtlama döneminde olabilir, normal dedi.. devam ederse gel dedi.. yarın veya pzartesi gideceğim bakalım ne diyecek...

son 2 senedir bende aynı sıkıntıyı çekiyorum.iki adet arasında oluyor genellikle,doktorlara gittim alttan muayehane,üstten muayehane,smear yaptırdım hiçbirşey çıkmadı.bu iki sene içinde en az 6 farklı doktora daha gittim ama onlarda birşey yok dedi.hatta bu sene hamilelik için rahim filmi çektirdim,histereskobi ve laparoskobbi oldum ondada bişey çıkmadı.ama hala ara kanamam oluyor delirmek üzereyim,sanırım ya iltihaptan kaynaklanıyor yada yumurtlama kanaması,2 aydır tarih attım,adet başlangıcımın 15.gününde geliyor,gıcık şey.

bende bunu geçen ay yaşadım.alttan baktı birşey yok dedi.yumurtlalıklarımda da birşey yokmuş.smear testi istedi.yaptırdım ve çok az enfeksiyon var dedi.fitil verdi 3 gündür kullanıyorum bakalım bu ay olmaz inş böyle bir durum

bendede idrarda koku ve kasıklarımda ağrı oluyodu maydanoz suyu içtim bunun için 1 hafta kadar sonra arada hafif bi kanamam oldu.maydanoz suyundan olabilir mi bu şekilde olan var mı ??

canım sen gene kesin doktora git ama kendini de üzme benim bi arkadaşım böyle oluyordu ara ara doktora gitti doktor dedi stresten olmuş senin ki başka bi şeyden değil ki o sıralarda arkadaşımın kardeşi kanser tedavisi görüyordu ona çok üzüldü doktor doğru bilmişti yani

Merhaba,
28 yaşındayım. 13 yaşında ilk kez regl oldum. 20 yaşında hamile kalana kadar regl aralığım 26 gün regl sürem ise 5 gündü. Hiçbir zaman şaşmadı. (13 yaşında ilk birkaç ayı saymazsak tabi.) 21 yaşında sezaryen ile doğum yaptım. Regl aralığı yine 26 gündü ama süresi 7 güne çıktı. İlk 5 gün normal son iki gün akıntı şeklindeydi. 22 yaşında tekrar hamile kaldım ama 6 hafta 5 günlükken düşük yaptım ve düşük sırasında ceninin tamamını atamadığım için kürtaj oldum. 26 yaşında iken hap kullandığım halde hamile kaldım ve kürtaj oldum. Kürtaj sırasında rahim ağzında bir yara olduğu görüldü, smir testi temiz çıktı ve bir kaç aylık hap tedavisi ile geçti. 1 yıl önce en son Okmeydanı Hastanesi'nde yaptırdığım kontrolde temiz olduğu söylendi. Geçtiğimiz aya kadar regl aralığım yada regl süremde hiçbir değişim olmadı. Ancak son 6-7 aydır regl rengi hep koyu kahverengiydi. Arada kırmızıya dönüşse de ertesi gün yine kahverengi olarak devam ediyordu. Geçen ay regl aralığı 22 güne, bu aysa 19 güne düştü. Çevremde bir kaç arkadaşım sürekli adet görme halinden tedavi görüyor. Geçmiş hikayelerini bilmiyorum yada nasıl sürekli hale geldiğini. Yalnızca endişeliyim, doktora reglim bitmeden mi gitmeliyim yoksa regl bitince mi bilmiyorum. Ön fikir verebilirseniz sevinirim. Stres gibi bir olay da sözkonusu değil ama QUOTE'nin "sen dikkat ettin mi hep yumurtlama döneminde başlıyor ve özellikle cinsel beraberliğin ertesi günü başlıyor" cümlesine kesinlikle katılıyorum.
Sevgiyle

canım düşük yapıyor olabilir misin cünkü bu şeklde kanama olanlardan duyduğum düşük yapmaları.kist falan yoktur inşallah .bir git bakalım doktora inşallah .

Back