• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ne kadar yakindasiniz?

Baba evine yakinligim? Olacak olan yakinligim (evlilik yolunda olanlar)

• Ankete Katılan
    98

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Kizlar, artik baba evinde degilseniz...(evli, veya yalniz yasayan....). sengözlerimebaksanab Baba evine ne kadar uzakliktasiniz??

Veya evlilik yolunda olanlar, ne kadar yakinda yasayacaksiniz baba evine?

bende mersine gelin gitcem, yani ailemden tam tamına 884 km uzakta olcam :çok üzgünüm:

biz annemlerle aynı sokaktayız.allahıma şükürler olsun.
3 ev değiştirdim 3 üde anneme yakındı.eşim beni bu konuda
kırmadı hiç.şimdi ev aldık.aynı sokakta oturuyoruz...........

Ben ayri ulkede, 600 km falan var!!!!:çok üzgünüm::nazar: ne yapalim kismet kader boyle imis!

200 km senağlama
Ailem Kırklareli' de ben İstanbul'dayım.

Ben yanlış işaretletim.. Bende komşuyum.. Sokağın başında biz sonunda annemler.. Arada 100m ancak var... :dance::dance::dance: Çok şükür ki...Şeniz

Son düzenleme:
Ben Avrupa, babam Anadolu yakasında.Annemle de 1200 km. var aramızda. Annemle daha sık görüşüyoruz:))

ben cooook uzaktayım senağlama

aramızda sadece 1 sokak var senağlama

ben izmirde oturuyorum annemlerde bandırmada km hesabı hiç yamadım ki :roflol: ama bir dahakine dikkat edecegim söz

ben annemlere tam 18 saat uzaktayım yani istanbuldan bayburta gelin geldim çok marifetya:1no2:

sevdimde geldim ama sevgi herşey değil insan özlüyo ben annemi

çoooooooooooooooooooooookkk özledim yaaaaaaaaaaasenağlama

(ama sevince insanın gözü bişey görmüyo yinede seviyorum kocamı ben ya bidaha dünyaya gelsem yinede o olurdu heralde):asigim:

Back