Ne kadar uyursam uyuyayım uykulu halim hiç geçmiyor

ocakn

minik mucizem...
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
150
8
merhaba arkadaşlar..yaklaşık 9 aydır sürekli uyuma isteğim var.geceleri erken de yatsam geçte yatsam sabahları uyanamıyorum sürekli işe geç kalıyorum.üzerimdeki uyku hali hiç geçmiyor,gündüz iş yerinde sürekli uyku modundayım akşam eve gittiğimde tv karşısında en fazla 1 saat oturabiliyorum sonra koltuğa uzanmamla uyumam bir oluyor.çok yorucu bir işim olduğunu söyleyemem hatta hiç yorucu değil sabahtan akşama kadar oturuyorum yoğun bir iş yeri değil zaten.kahve içmeme rağmen açılmıyor uykum1 ay sonra evleneceğim ve sürekli uyku halinde olmak korkutuyor beni ne yapmalıyımmm(bu arada 6 ay önce uyku apnesi olabilme ihtimaliyle doktora gittim ancak uyku apnesi olmadığını söyledi)

Sürekli uyku hali ve uyuma isteği depresyon belirtilerinden biridir. Bunun dışında içinizden sosyalleşmek gelmiyorsa ya da internetten araştırın depresyonun en az 2-3 özelliği size uyuyorsa bi doktora başvurun, hafif antidepresanlarla bir kaç ayda iyileşebilirsiniz.

kansızlık vitamınsızlık dmeir eksikliğide aşırı uykucu yapıo =( bende uykucu oldum bu aralar

bi vucudunuzdaki değerleri kontrol ettirmenizde de fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…