- 30 Ocak 2013
- 29.375
- 43.876
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Web sayfasindan kutunun ebat ve gramini yazarak ne kadar tutacağını ogrenebilirsiniz
Pakette gramaja bakılmaz canım Desi hesabı yapılır. Hangi kargodan yollayacaksan sitesine girip hesaplat.
sabht fiyattan olack sanrm bnada öyle geldi :)8 tl civarı
maşalah diyorum acaba ptt ye mi versemGecen sene 1,5 saat bile surmeyen mesafeye, 350-400gr kadar paket icin 16 lira istediler benden.
cus deyip uzaklastim :)
ptt kargoyu beğenmiş kızzkardeşim yeğenime kitap siparişi vermiş çok hızlı ve güvenli dedi..maşalah diyorum acaba ptt ye mi versem
En alt sağ köşede ''gönderi rehberleri'' yaziyor. Altta var 'fiyat nasıl hesaplanir' ordan bakabilirsinizyurt içinden yollatacağım da çıkmadı ama
ptt kargoyu beğenmiş kızzkardeşim yeğenime kitap siparişi vermiş çok hızlı ve güvenli dedi..
En alt sağ köşede ''gönderi rehberleri'' yaziyor. Altta var 'fiyat nasıl hesaplanir' ordan bakabilirsiniz
yurt içi gönderi olck ama ptt ile daha iyi dye düşünyrm artıkNormal bir gönderi Yaptım mng kargo ile 13 tl ödedim. Yurt dışı için bence daha fazladır diye tahmin ediyorum.
Allah'ım bir yandan çocuk uyutup bir yandan bdv ye takılırsam uydururum böyle işte hahha yanlış okumuşumyurt içi gönderi olck ama ptt ile daha iyi dye düşünyrm artık
kolay gelsn :) ptt yi terch edeceğim hm daha güvenlr dye duydum :)Allah'ım bir yandan çocuk uyutup bir yandan bdv ye takılırsam uydururum böyle işte hahha yanlış okumuşumozaman şöyle diyim Aras, yurtiçi, mng,ups gibi firmalar 13 tl gibi bişey en küçük paket ama PTT kargo uygun bunlardan
Canm valla örgüden ufacık bir şapka ve şal için 18lira ödediydim bi ara. Sonra ptt kargoyla tanıştım:-D çık güzrl hızlı güvenli ve ucuz. Kesinlikle ptt kargoya bi uğra:-Dkızlar yurt içi kargodan paket yollayacağım en fazla 300 gram falan olur ağırlığı tahminen ne kadar tutar bilgisi olan varmı ?
öyle yapacğm cnm bnde :)Canm valla örgüden ufacık bir şapka ve şal için 18lira ödediydim bi ara. Sonra ptt kargoyla tanıştım:-D çık güzrl hızlı güvenli ve ucuz. Kesinlikle ptt kargoya bi uğra:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?