Ne kadar tutar bilgisi olan var mı?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.375
43.876
798
kızlar yurt içi kargodan paket yollayacağım en fazla 300 gram falan olur ağırlığı tahminen ne kadar tutar bilgisi olan varmı ?

Gecen sene 1,5 saat bile surmeyen mesafeye, 350-400gr kadar paket icin 16 lira istediler benden.
cus deyip uzaklastim :)

Normal bir gönderi Yaptım mng kargo ile 13 tl ödedim. Yurt dışı için bence daha fazladır diye tahmin ediyorum.

yurt içi gönderi olck ama ptt ile daha iyi dye düşünyrm artık
Allah'ım bir yandan çocuk uyutup bir yandan bdv ye takılırsam uydururum böyle işte hahha yanlış okumuşum ozaman şöyle diyim Aras, yurtiçi, mng,ups gibi firmalar 13 tl gibi bişey en küçük paket ama PTT kargo uygun bunlardan

kolay gelsn :) ptt yi terch edeceğim hm daha güvenlr dye duydum :)

kızlar yurt içi kargodan paket yollayacağım en fazla 300 gram falan olur ağırlığı tahminen ne kadar tutar bilgisi olan varmı ?
Canm valla örgüden ufacık bir şapka ve şal için 18lira ödediydim bi ara. Sonra ptt kargoyla tanıştım:-D çık güzrl hızlı güvenli ve ucuz. Kesinlikle ptt kargoya bi uğra:-D

Ptt gayet iyi. Anlasmalari da oluyor universite vb kurumlarla.. y ari fiyatina gonderiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…