Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bende 15. haftalik hamileyim ama Süt icemiyorum ..
Hamile kalmadan önce likir likir icdigim sütü simdi agzima bile süremiyorum bilmiyorumkismile
Kokusu beni mahfediyor .. annem kako ile ic bari diyip israr edio ama yok olmuo ..
onun yerine bol bol dogal yogurt yiyorum acep oda yeterlimi eyvahedigeldismile
İlk aylarda bende süt içemiyordum,denemediğim süt markası kalmadı,hepsi kokuyor geliyordu. En sonunda içimi daha rahat olan yarım yağlı sütleri keşfettim,yarım yağlı sütler normal sütlere göre daha hafif oluyo,büyük su bardakları ile dolu dolu 2 su bardağını bir dikişte içebiliyorum.Birde birçok sitede yarım yağlı sütlerin normal sütlere oranla daha fazla kalsiyum içerdiğini okudum.Ne derece doğrudur bilemeyeceğim.BİM Marketin kendi markası olan DOST yarım yağlı sütü önerebilirim.İçebildiğim tek süt o şuanda. :) Birde bebeğe yararlı olduğunu bildiğimiz şeyleri yedikten sonra sol tarafa yatmak daha iyi beslenmesine yardımcı oluyormuş.Sol tarafınıza yatmaya özen gösterin derim. Benim Artık son günlerim 33+5 teyim az kaldı doğumuma, Allah hepimizi bir avazda ve sağlıkla kurtarsın inşallah. :lepi: