canım ben hamileliğe karar verince ilk iş doktora gittim tüm kan testleri idrar testi ultrason smear hepsine baktırdım. kendimde bir sıkıntı olmadığını çok şükür görünce de bakalım deneyelim ne zaman olur dedim. doktor da ilk üç ay olmazsa eşinle beraber gelin dedi. çok şükür gerek kalmadı. hiç stres yapma canım bir sorun olmasa bile 3-5 ay olmaması çok normal tutmaması..genelde ilk ay hamile kalabilmiş arkadaşlar için soruyorum. hiç stres yapmadınız mı ilk ay olur mu hemen olmaz mı diye. stres çok etkiliyor diyorlar ya merak ediyorum.
bu benim 2. denemem dediğin gibi geçen ay ben de testleri yaptırdım. ultrasonda ve smear de çok şükür bir şey çıkmadı. ilk ay çok stres yaptığım için herhald eşaşmayan adetim gecikti ve tarlusal ile adet olabildim. bu ay çok fazla takmamaya çalıştım özellikle ilişkide . şu an son 1 haftam ama yine oldu mu olmuş mudur diye düşünmeye başladım. bu stres mi etkiliyor acaba diyorum.canım ben hamileliğe karar verince ilk iş doktora gittim tüm kan testleri idrar testi ultrason smear hepsine baktırdım. kendimde bir sıkıntı olmadığını çok şükür görünce de bakalım deneyelim ne zaman olur dedim. doktor da ilk üç ay olmazsa eşinle beraber gelin dedi. çok şükür gerek kalmadı. hiç stres yapma canım bir sorun olmasa bile 3-5 ay olmaması çok normal tutmaması..
olabilir canım etkilediğini söyleyenler var. olumlu düşünmeye çalış. nasılsa bir sorunumuz yok illa ki olacak de hep içinden ben hep öyle düşündüm. inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın :)bu benim 2. denemem dediğin gibi geçen ay ben de testleri yaptırdım. ultrasonda ve smear de çok şükür bir şey çıkmadı. ilk ay çok stres yaptığım için herhald eşaşmayan adetim gecikti ve tarlusal ile adet olabildim. bu ay çok fazla takmamaya çalıştım özellikle ilişkide . şu an son 1 haftam ama yine oldu mu olmuş mudur diye düşünmeye başladım. bu stres mi etkiliyor acaba diyorum.
amin canım benim inşallaholabilir canım etkilediğini söyleyenler var. olumlu düşünmeye çalış. nasılsa bir sorunumuz yok illa ki olacak de hep içinden ben hep öyle düşündüm. inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın :)
Tebrik ederim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim3 aylık evliyim. 2 ci ayımda karar verdik. Allaha binlerce kere şükür olsun 3 üncü ayımda hamile olduğumu öğrendim. Ve bekarken doktor çikolata kistim olduğunu ve evlenince hemen hamile kalamayacağımı, 1 sene içinde de olmazsa tedaviyle hamile kalmam gerektiğini söylemişti.
Amin saol canim. Boy olarak sadece inci tanesi büyüklüğünde kistler var demişti.Tebrik ederim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim
Kistiniz kaç cm acaba?
bende kızıma düşünmeye başladığımız 2.ayda hamile kaldım.şimdi ikinciyi istiyorum ama 15 aydır olmuyor hsg de çekildim Dr.lar bir şey yok diyor ama olmuyor klomeninde yararı olmadı preseed inde ....bende bıraktım bu süreçte kilo aldım önce onları vermem lazım...
Bende ilkime ilk ayda hamile kalmistim ikinciyi istedik cok olmadi 10 aydir ama bu ay tuttu bal corek otu denedim birde belimin altina yastik koymaktansa sadece kafam yere degcek sekil de yattimBende bu konuyu ariyordum bilgi almak icin 4 yasinda bi evladim var ikinciyi istiyoruz arayi acmadan ama 10 aydir olmuyor testler yapildi denemeye dewam denildi beklemedeyim suan ama canim cok skldi artik cunku ilkine hap kullanmama ragmen 2 ayda hamile kaldim neden diye cok soruyorum kendime
stres aşırı etkili ilk denemede yaptım onu sırf o yüzden tutmadı.2.ay ise umrumda bile olmadı.Canım ne zaman isterse o zaman yaptık ama ayakları dikme ve bel altına yastık koymayı ihmal etmedim sonuç başarılıydı :)genelde ilk ay hamile kalabilmiş arkadaşlar için soruyorum. hiç stres yapmadınız mı ilk ay olur mu hemen olmaz mı diye. stres çok etkiliyor diyorlar ya merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?