Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Kasım sonu denemelere başladık. Aralık ortası hamile olduğumu öğrendim. Kimyasal gebelik oldu maalesef
ocak sonu tekrar hamile olduğumu öğrendim çok şükür :):)
toplamda 2buçuk ay içinde iki hamileliğimin haberini aldım.

Karar verdik ve eşimden 1yıl ayrı kaldım yaklaşık ayda bir görüşüyorduk doktor neredeyse imkansız dedi bir araya geldikten 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim ha bir de o arada kist tedavisi de gördüm

genelde ilk ay hamile kalabilmiş arkadaşlar için soruyorum. hiç stres yapmadınız mı ilk ay olur mu hemen olmaz mı diye. stres çok etkiliyor diyorlar ya merak ediyorum.

genelde ilk ay hamile kalabilmiş arkadaşlar için soruyorum. hiç stres yapmadınız mı ilk ay olur mu hemen olmaz mı diye. stres çok etkiliyor diyorlar ya merak ediyorum.
canım ben hamileliğe karar verince ilk iş doktora gittim tüm kan testleri idrar testi ultrason smear hepsine baktırdım. kendimde bir sıkıntı olmadığını çok şükür görünce de bakalım deneyelim ne zaman olur dedim. doktor da ilk üç ay olmazsa eşinle beraber gelin dedi. çok şükür gerek kalmadı. hiç stres yapma canım bir sorun olmasa bile 3-5 ay olmaması çok normal tutmaması..

bu benim 2. denemem dediğin gibi geçen ay ben de testleri yaptırdım. ultrasonda ve smear de çok şükür bir şey çıkmadı. ilk ay çok stres yaptığım için herhald eşaşmayan adetim gecikti ve tarlusal ile adet olabildim. bu ay çok fazla takmamaya çalıştım özellikle ilişkide . şu an son 1 haftam ama yine oldu mu olmuş mudur diye düşünmeye başladım. bu stres mi etkiliyor acaba diyorum.

olabilir canım etkilediğini söyleyenler var. olumlu düşünmeye çalış. nasılsa bir sorunumuz yok illa ki olacak de hep içinden ben hep öyle düşündüm. inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın :)

3 aylık evliyim. 2 ci ayımda karar verdik. Allaha binlerce kere şükür olsun 3 üncü ayımda hamile olduğumu öğrendim. Ve bekarken doktor çikolata kistim olduğunu ve evlenince hemen hamile kalamayacağımı, 1 sene içinde de olmazsa tedaviyle hamile kalmam gerektiğini söylemişti.

Tebrik ederim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim
Kistiniz kaç cm acaba?

Bende bu konuyu ariyordum bilgi almak icin 4 yasinda bi evladim var ikinciyi istiyoruz arayi acmadan ama 10 aydir olmuyor testler yapildi denemeye dewam denildi beklemedeyim suan ama canim cok skldi artik cunku ilkine hap kullanmama ragmen 2 ayda hamile kaldim neden diye cok soruyorum kendime

İlk bebeğim 2 sene sonra oldu. Aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım :)

Bende ilkime ilk ayda hamile kalmistim ikinciyi istedik cok olmadi 10 aydir ama bu ay tuttu bal corek otu denedim birde belimin altina yastik koymaktansa sadece kafam yere degcek sekil de yattim

regl düzenim ve hormonlarımın durumu iyiydi.1.5 sene eşimin korundu.2.denemede GÜN AŞIRI DEĞİL canımız istediğinde yaptık oda yumurtlamadan 2 gün öncesi ve yumurtlama gününe denk geldi. bel altıma yastık koyup ayaklarımı diktim ve hamile kaldım

stres aşırı etkili ilk denemede yaptım onu sırf o yüzden tutmadı.2.ay ise umrumda bile olmadı.Canım ne zaman isterse o zaman yaptık ama ayakları dikme ve bel altına yastık koymayı ihmal etmedim sonuç başarılıydı :)

Eger bu gebelikse 2 ayda kalmis oluyorum

Eklentiler

• 20170227_070201-1.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 155
  • 20170227_065919-1.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 166
Kızlar merhaba.öncelikle hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin allah.benimde reglime 4 gün kaldi.bir haftadır kasiklarimin oldugu yerde ve bikini bölgemde bariz bi şişlik bar.arti özellikle sağ kasigimda rahatsiz edici derecede ağrı var.hamile kalan arkadaşlar acaba aranızda böyle bir belirti yaşayan oldumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…