Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim oğlum da 10 aylık suyu çok seviyo verdiğimde bitürlü elinden alamıyorum bıraksam tek seferde bi biberonu bitirir o derece yani..bu aralar sıcaklardan dolayı kısıtlamıyorum günde 2 biberon falan içiyo 250 cc lik..
benim bebeğim 4 ağustosta tam 4 aylık olucak mamada yediğimiz için su veriyorum ama bende ne kadar vericeğimi bilmiyorum.biberonla veriyorum ve onun bırakmasını beklemiyorum çünkü o zaman çok içiyo bende biraz içiriyorum.
6. aydan sonra su vermeye başladım ilk başlarda neredeyse hiç içmiyordu, ben de ne kadar vermeliyim diye doktora sordum. doktor da sen aklına geldikçe ver o istediği kadar içer dedi. zaten 1 aya kalmadı kendi ayarladı içeceği miktarı. artık su istediğini kendi bile hareketleriyle belirtiyor zaten. havalar çok sıcak sen aklına geldikçe ver de o istediği kadar içsin.
Peki 2,5 aylık bebeğe su vermeli miyim.ver deniliyor doktorlar da verme diyor napmalı havalarda sıcak ev 32 derece bebek buram buram terliyor.napmalıki
aynene benim kızım da kaşıkla ya da bardakla içiyor. Bardakla içerken yarısını da döküyor ama büyük keyif alıyor. Bazen ağladığında su veriyoruz susuyor. Ama ben de endişeliydim ne kadar vermeliyim diye. Bardağı itiyor zaten doyunca. Ben çok sık su içiyorum. Her defasında o da saldırıyor bardağıma, veriyorum, bazen sadece ağzını değdirip itiyor. Anladım ki kendisi ayarlayabiliyor. Sık sık teklif ediyorum :))