eger anne sutuyle beraber vereceksen pre mama alirsin canim...benim kullandigim anne sutumun yaninda extra verilen Aptamil pre..ayrica Aptamil gaz yapmaz..ben cok memnunum..
ben bugün drumuza sordum pre verme dedi zaten içerikleri aynı sadece pre de nişasta yokmuş aptamilde doyurucu olması için nişasta varmış.anam benimki zaten doymuyo bir de pre verirsem mama yetmez bize.cokacimcoook
pembe panter doktor ne kadar mama vermen gerektiğiyle ilgili birşey söyledi mi?
Merhaba arkadaşlar bende bebeğime hem anne sütü hem de mama veriyorum fakat çok iştahlı bir bebek günlük alması gereken maksimum 1000 iken bıraksam 2000 bile alacak, geceleri de rutin olarak 2-3 saatte bir uyanıp yiyor. gündüzleri de 2 saatte bir 90 ccye indirdim gece yemelerini nasıl bir düzene sokabilirim
Merhaba arkadaşlar bende bebeğime hem anne sütü hem de mama veriyorum fakat çok iştahlı bir bebek günlük alması gereken maksimum 1000 iken bıraksam 2000 bile alacak, geceleri de rutin olarak 2-3 saatte bir uyanıp yiyor. gündüzleri de 2 saatte bir 90 ccye indirdim gece yemelerini nasıl bir düzene sokabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?