- 25 Temmuz 2012
- 117
- 13
- 118
merhaba kızlar.size oncelıkle durumu anlatayım.erkek arkadasımla 4 cıkıyoruz.aıleler bılıyor ve tanısıyorlar. hep bır altın lafı acılıyor.annemde bızde ıstenmez ok ayıp dıyor.2 ay sonra sozlenmeyı dusunuyoruz.onları adetıne gore onlar bana ev yaptırıyor.banyosunu parkesini,mutfagını ıstedıgım gıbı yapırcam. ama esyaların hepsını ben alacakmısım.onlar cok baglı geleneklerıne.ama bızım adetlere ters oldugu ıcın yardımcı olacaklar esyaları almama. onlar bana evı ıstedıgım gıbı yapacaklar. peki ne kadar altı takmaları lazım? onlar genelde dısardan kız almazlar bende arastırıyorum ama cok bırseyde ogrenemıyorum yanlıs anlamasınlar dıye.durumlarıda ıyı yanı.evlenınce yakın ouracagımız ıcın kımsenın yanında asagı dumek ıstemıyoum. annesı bana ceyrek altınlardan bıleklık yaptırmış.onun kolyesıde yapıcakmıs.bu set yerıne gecıyormus.daha fazla tutuyormus parası ama satarken karlı oluyormus galıba.bana ne kadar bılezık takmaları lazım ? en azından ne kadar takcaklarını merak edıyorum.bazı arkadaslar soruyor ama cevap veremıyorum.