ne istiyor bu erkekler?

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
İnsan bu erkeklere nasıl davranacağını şaşırıyor, herşeyiyle ilgilenirsin, sıkılırlar bi zaman sonra anneleri gibi görmeye başlarlar, çok üzerine düşmezsin başkasına giderler.:kızgın:
Televizyonda izliyorum, aile danışmanları eş,inizi pijamayla karşılamayın, seksi kıyafetler giyin, kendinize bakın, makyajınızı yapın, temiz olun hem siz hem eviniz, yemeğini yapın, güleryüzle karşılayın, günün stresinden dolayı size çatarsa sabredin karşılık vermeyin, günün nasıl geçti diye sorun onunla ilgilenin, yorgunluğunu atması için gerekirse masaj yaparak rahatlatın, ilişkiye girmek istediğinde geri çevirmeyin, o sıkıntıya girip korunamaz siz korunun, onu yatakta memnun edin ki gözü dışarıda olmasın, sabah ondan önce kalkıp kahvaltıyı hazırlayın, güleryüzle işe yollayın...............bunun gibi birsürü direktiflerkafamçokkarıştı
Peki ya biz kadınlar acaba bizlerde bu yaptıklarımızın karşılığında aynı ilgi ve özeni görüyor muyuzkötükedihüso Kendi adıma söyleyeyim hayır:mymeka:iki gün başımız ağrısa üçüncü gün sen de hep hastasın deniyor,
Kimin eşi akşam işten eve geldiği zaman kıyafetiyle oturuyo, valla benim ki daha kapıda başlıyo çıkarmaya hemen eşofmanlarını giyiyor, ne yemek var diyor.
Bir de bu kadar şeyin üstüne aldatırlarsa ne söylenir bilmiyorum:tomato: Ama bu erkekler onu da yapar ve hayatımızda hiç heyecan yoktu, çok monotondu, kavga bile etmiyorduk derleryasakkelime
biz trafik kazası geçirdik çocuğumu kaybettim birkaç ay yatmak zorunda kaldım, herkes bana çabuk toparlan kocanı yalnız bırakma, erkekler çabuk unutur, hayata küsmüş kadın istemezler dedilersenağlama
Anlayacağınız kadınların işi çok zor birşeyleri kaybetmemek için hep çaba göstermek zorundayız, inşallah karşılığınıda alırız:Saruboceq:

doğru dediğin gibi bir türlü yaranamaz insan bu erkek milletine,hep kendileri öncelikli,en ufak şeyde kadınları suçlarlar,kendi hatalarını görmeden,
çocuğun için çok ama çok üzüldüm,allah sabır versin,
benimde 2 sene önce babam ölmüştü,cenazenin üzerinden daha 3 gün geçmişti eşim birlikte olmak istedi,hiç unutamıyorum,benim içim acıyor,onunsa derdi başka,benimle bir hafta konuşmamıştı bu durum yüzünden,gamsız ve düşüncesiz oluyorlar!
erkek milleti kendinden başka hiç kimse için üzülmez,!!!

Erkekler sürekli kadınların anlaşılmazlından bahsederler..
Fakat mevzu bir ilişkinin devamı;aşık olma ve bunu koruyabilme olduğunda genellikle anlaşılması çok daha zor varlıklar olduğu düşünülür..
İşte düşünmeyin..
Erkekler çok basit düşünebilen yaratıklar..
Kadın erkek ilişkilerinden önce insan ilişkisini hatırlatmak istersiniz anlamazlar. ben kafana silah mı dayadım benden hoşlan diye, ben sevgilin olmadım diye illa kötü muamele mi görmem lazım diye sormak istersiniz; dinlemezler. kalbiniz kırıkken değil, unutuldukları zaman iletişim kurarlar.
Üzerinde çok da düşünülmemesi gereken varlıklardır..

erkek milletinin ne uzerine fazla duseceksin, nede umursamiyormus gibi yapacaksin, dusunki esin degil, arkadasin ozaman nasil davranirdin? evlendiniz diye bir degilsinizki, hala iki ayri farkli kisilik..

Kendinizden fazla kimseye deger vermeyin - Esiniz bile olsa- altin kural evet bencillik bu yasadigimiz zamanin altin kurali olmus maalesef !

Ama tabi kisilik meselesi de bu.. bazi erkeklerin hosuna gider cok ilgi alaka, daha fazla asik olurlar eslerine, kimiside cabuk bikar.

başınız sağolsun arkadaşım,inanın çok ama çok üzüldüm...
Allahtan sabırlar diliyorum size...
eminim bu durumda eşinizin size,sizin de eşinize destek olmanız gerekiyor...
genel anlamda alırsak,
hiçkimseye fazla ilgi ,anlayış göstermemek lazım...
karşıdaki kim olursa olsun herşeyin aşırısı fazla geliyor...ters tepiyor bazen...
herşeyin bayandan beklenmesine karşıyım..erkek uzaklaşmasın diye
hiçde birşey yapmanıza gerek yok,normal yaptıklarınızın haricinde..
eğer onun içinde varsa zaten yapar...
Allah şaşırtmasın diyorum...
sevgiler...

bi kitap okuyorum tavsiye şu-eşinize asla annelik yapmayın-hangi erkek annesiyle yatmak ister ki diye bir şey söyledi-kalın giyin hava soğuk demeyin-bırakın hasta olsun..annemde babası öldüğnde 5 gün sonra kadınlık beklemiş babam-hakketen biz gibi ince düşünemediklerinden sorun çıkıyor.

İnsan bu erkeklere nasıl davranacağını şaşırıyor, herşeyiyle ilgilenirsin, sıkılırlar bi zaman sonra anneleri gibi görmeye başlarlar, çok üzerine düşmezsin başkasına giderler
Televizyonda izliyorum, aile danışmanları eş,inizi pijamayla karşılamayın, seksi kıyafetler giyin, kendinize bakın, makyajınızı yapın, temiz olun hem siz hem eviniz, yemeğini yapın, güleryüzle karşılayın, günün stresinden dolayı size çatarsa sabredin karşılık vermeyin, günün nasıl geçti diye sorun onunla ilgilenin, yorgunluğunu atması için gerekirse masaj yaparak rahatlatın, ilişkiye girmek istediğinde geri çevirmeyin, o sıkıntıya girip korunamaz siz korunun, onu yatakta memnun edin ki gözü dışarıda olmasın, sabah ondan önce kalkıp kahvaltıyı hazırlayın, güleryüzle işe yollayın...............bunun gibi birsürü direktiflerkafamçokkarıştı
Peki ya biz kadınlar acaba bizlerde bu yaptıklarımızın karşılığında aynı ilgi ve özeni görüyor muyuzkötükedihüso Kendi adıma söyleyeyim hayır:mymeka:iki gün başımız ağrısa üçüncü gün sen de hep hastasın deniyor,
Kimin eşi akşam işten eve geldiği zaman kıyafetiyle oturuyo, valla benim ki daha kapıda başlıyo çıkarmaya hemen eşofmanlarını giyiyor, ne yemek var diyor.
Bir de bu kadar şeyin üstüne aldatırlarsa ne söylenir bilmiyorum:tomato: Ama bu erkekler onu da yapar ve hayatımızda hiç heyecan yoktu, çok monotondu, kavga bile etmiyorduk derleryasakkelime
biz trafik kazası geçirdik çocuğumu kaybettim birkaç ay yatmak zorunda kaldım, herkes bana çabuk toparlan kocanı yalnız bırakma, erkekler çabuk unutur, hayata küsmüş kadın istemezler dedilersenağlama
Anlayacağınız kadınların işi çok zor birşeyleri kaybetmemek için hep çaba göstermek zorundayız, inşallah karşılığınıda alırız:Saruboceq:

Cok üzüldüm arkadasim, basin sagolsun allah bir daha öyle acilar yasatmasin insallah...:çok üzgünüm:

Bu terbiyesizce seyleri sana söyleyenlerde büyük ihtimalle kadindi degilmi??
Iste benim en cok sinir oldugum sey budur, bu erkekler neden böyle diye falan hic sorgulamayin arkadaslar, erkegide yetistiren kadin degilmi??:nazar:

Sen erkeksin, is yapma birak ablan yapsin, Vur kir oglum hic konusma direkt dal gitsin erkek adam degilmisin sen, Kadinlara fazla yüz verme yeri geldimi söyle yap böyle yap bunlari diyen kim?? Kadinlar, Anneler, Ablalar kendi kulagimla bile isittim..:1shok:

Allah düsmanimin basina vermesin, ben evladimi kaybedicem o aciyi düsünmek bile istemiyorum kalkip bana biri erkekler hayata küsmüs kadin istemez cabuk toparlan diyecek, istemezse istemez cehennemin dibine kadar yolu var o zaman derim...
Ömrünü erkeklere yaranmak icin geciren anneannelerimiz babaannelerimiz annelerimiz teyzelerimiz yarandimi acaba? Kesinlikle o yüzden hicte böyle bir amacimiz olmasin...
Niyeki hem ya? Onlarin bizden üstünlügü ne?

Hem Hak hemde Hukuk önünde esit degilmiyiz? Nedir onlarin bizden fazlasi? Bize haram kilinan onlarada kilinmadimi, bize yasak olan onlarada yasak degilmi?
Evet, fakat toplumuz öyle kadin düsmani bir toplumki, kadinlar bile kadinlari yargilamaktan cekinmiyor, aldatilan bir kadina, eh sende kocani elinde tutsaydin demekten utanmiyor!!

Böyle bir toplumda yetisen erkekler neden böyle diye sordugmuz vakit, önce kendimize soralim, oglumu dogrumu yetistiriyorum acaba diye....

Cok üzüldüm arkadasim, basin sagolsun allah bir daha öyle acilar yasatmasin insallah...:çok üzgünüm:

Bu terbiyesizce seyleri sana söyleyenlerde büyük ihtimalle kadindi degilmi??
Iste benim en cok sinir oldugum sey budur, bu erkekler neden böyle diye falan hic sorgulamayin arkadaslar, erkegide yetistiren kadin degilmi??:nazar:

Sen erkeksin, is yapma birak ablan yapsin, Vur kir oglum hic konusma direkt dal gitsin erkek adam degilmisin sen, Kadinlara fazla yüz verme yeri geldimi söyle yap böyle yap bunlari diyen kim?? Kadinlar, Anneler, Ablalar kendi kulagimla bile isittim..:1shok:

Allah düsmanimin basina vermesin, ben evladimi kaybedicem o aciyi düsünmek bile istemiyorum kalkip bana biri erkekler hayata küsmüs kadin istemez cabuk toparlan diyecek, istemezse istemez cehennemin dibine kadar yolu var o zaman derim...
Ömrünü erkeklere yaranmak icin geciren anneannelerimiz babaannelerimiz annelerimiz teyzelerimiz yarandimi acaba? Kesinlikle o yüzden hicte böyle bir amacimiz olmasin...
Niyeki hem ya? Onlarin bizden üstünlügü ne?

Hem Hak hemde Hukuk önünde esit degilmiyiz? Nedir onlarin bizden fazlasi? Bize haram kilinan onlarada kilinmadimi, bize yasak olan onlarada yasak degilmi?
Evet, fakat toplumuz öyle kadin düsmani bir toplumki, kadinlar bile kadinlari yargilamaktan cekinmiyor, aldatilan bir kadina, eh sende kocani elinde tutsaydin demekten utanmiyor!!

Böyle bir toplumda yetisen erkekler neden böyle diye sordugmuz vakit, önce kendimize soralim, oglumu dogrumu yetistiriyorum acaba diye....

ŞenizAynen katiliyorum

bence dayak istiyorlar kötükedihüso

bunların tamamını yapıp da erkeklere yaranan,karşılığını alan var mı acaba?
Kadınlar iyilik, güzellik yaptıkça, insan gibi davrandıkça kadınları çantada keklik görüyorlar bence...kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar...

şu erkekleri iyice bi döveceksin bak nasıl da kul köle olurlar kapında kötükedihüso

kusura bakmayın kızlar erkeklere karşı sinirliyim bu aralar...

Vallahi ben sunu bilir bunu söylerim, kimse gerektiginden fazla deger vermiceksin,
nabzina göre serbet, seni takliyorsa sende takla, taklmaiyorsa sen hic taklama,
kim bu erkekler be.
Kendilerini gercekdne birsey saniyorlar.

bebeğin için çok geçmiş olsun arkadasım dilerim en yakın zamanda tekrar anneliğe adım atarsın
ben erkekler hususunda çok fazla yüz vermeye karşıyım...etrafımda çok gördüm bu örnekleri ay askım canım aman şöyle aman böyle dendikçe yufka gibi yayılıyorlar...ha çok ilgileneceksin pat diyede arada keseceksin alakayı...
iki örnek vereyim size birincisi annem gerçi onlar eski toprak,hani kocaya hep hürmet mantığı,babamı erkek evladı gibi bakmış annem...hatırlarım her sabah işe annem kaldırırdı ve her sabah babamı giydirirdi...babama protez diş yapıldığında anneme verdi bunları yıka bana diye...sakın dedim yıkamayacaksın yok artık bunuda yapma anne dedim ve babam inanın o protez dişleri kullanmadı...annem yazık hayatı boyu babamı hep alttan almıştır
birde benim ablam örneği var, ne kadar hötlerse enişteme adam o kadar çok canım diye yapışıyor ablama...gerçi o çok abartıyor çoğu zaman annemle babam çok kızarlar ona, eşim bile garip bacanağım der enişteme ama ne bileyim acaba diyorum arsız oldu adamda ondanmı yoksa cidden sinirlerimi yok,yada harbiden şiddetimi seviyo...
her alime bi zalim,her zalime bi alim mi anlamadım bende bu olayı
ama en güzeli sanırım kendimin uyguladığı azıcık annem kadar verici,azıcıkta ablam kadar gattar

Erkeklerin istekleri konusunda ilk üç: “Seks ve para ve ne istediklerinin kadınlar tarafından bilinmesi''
- Seks
- Tüm kadınları
- Onaylanmak
- İktidar.
- Cümleye “hazır ayaktayken'' diye başlayıp o keyif yaparken her şeyi senin götürüp getirmeni.
- Karısı hep genç olsun oldu ki yaşlandı genciyle değiştirsin!
- Her şeyi
- Erkeklerin en iyi döneminin 40 yaşından sonra başladığına inanmak.
- Birlikte oldukları kadın - gibi olsun her şeye iyi gelsin ama yan etkisi olmasın.
- Kendilerine benzeyen bir bebek!
- Nesillerini sürdürmek
- Bir defa olsun haklı çıkmak (Araya bir erkek mi sızdı!).
- Cilveli güzel çekici ama “dikkat çekmeyen'' kadınla evlenmek dikkat çekenle sevgili olmak.
- Aslan terbiyecisi gibi itaat beklerler palyaço olduklarını fark etmeden.
- Her şeyden herkesten kaçmak!
- Anne!
- 20’sinde eğlenilecek 30’unda evlenilecek 40’ından sonra yeniden eğlenilecek kadın.
- Beyaz atlı prensin kellesini!
- Ahtapot gibi her şeye yetişebilecek bir hatun!
- Bill Clinton’ın Oval Ofisi’ni!
- Onları gururlandıracak yüceltecek kariyer sahibi güzel seksi bir o kadar da boynu bükük itaatkâr harika yemekler yapan saf kadınları
- Özgür olmak isterler.
- “Ayy şuna bak Kenan ne şeker şeeeeyyy'' lafının ses tellerini kesmeyi!
- Fatih Terim’den boşalan yeri!
- Kavgada kadınlara aynı hız ve seviyede laf yetiştirebilecek bir “erkek cevap makinesinin'' icat edilmesini.
- At avrat silah.
- Para ve araba.
- Soru sorulmamasını.
- Rakı şişesinde balık olmak.
- Koşulsuz itaat koşullu refleks.
- 90-60-90.
- “Beyim bilir'' diyen kadın.
- “Kadınlar ne ister?'' sorusunun cevabını bir gün bulabilmeyi...
- Rahatlık.
- Harem!
- Yanlarında bakımlı kadın isterler ama kadının makyaj yapmasını hazırlanmasını beklemekten nefret ederler.
- Maç seyrederken bebek ağlamasın kadın servis yapsın.
- Gelsinler gitsinler yesinler içsinler yine gitsinler bazen gelmesinler ama döndüklerinde her zaman sevgiyle kendilerine sarılan bir kadın ile ona “Babaaa'' diyen ama para istemeyen çocuk bulsunlar.
- Futbolun hayatın ‘toplu’ bir özeti olduğu saçmalığına inanmanı dolayısıyla onların hayatında kapladığı yeri anlamanı isterler..
- “Bende bir değişiklik görüyor musun?'' diye sormak yerine direk “Saçımı kestirdim uçlarından 4 santim kısaldı bu da fotoğraf kestirmeden önce çektim kıyasla'' diyecek erkeği yormayacak kadın!
- Erkek beli ile kalçası arasındaki uyumu 0.71 olan kadın ister! (Kendisi farkında bile olmadan) Çünkü bel ölçüsünün kalça ölçüsüne bölünmesiyle elde edilen bu rakama olan yakınlık “doğurganlığı'' ifade eder! (Alman araştırmacılar).
- Doğru kadını bulmak.
- Bir kadının her istediğini yerine getirebilecek kadar para
- Biraz şefkat biraz tutku.
- Gazeteyi önce okumak!
- Evlenmeden ister!
- Kılını bile kımıldatmadan Brad Pitt vücudu ister.
- Sırf istemiş olmak için ister.
- İyi bir aşçı mükemmel bir anne titiz bir temizlikçi ödenecek fatura ve vergileri tek tek takip eden bir sekreter ile her daim şahane görünen bir mankenin tek vücutta birleşmesini onun da eşi olmasını!
- Sürekli bakımlı ve ‘fit’ olan ama bunun için para harcatmayan kadın!
- Sadece “Haklısın hayatım. Nasıl istersen'' diyen kadın...
- Alternatif
- Ne istediklerinin bilinmesini.
- Hesap soran ama hesap sorulmayan olmak isterler

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Erkekler sürekli kadınların anlaşılmazlından bahsederler..
Fakat mevzu bir ilişkinin devamı;aşık olma ve bunu koruyabilme olduğunda genellikle anlaşılması çok daha zor varlıklar olduğu düşünülür..
İşte düşünmeyin..
Erkekler çok basit düşünebilen yaratıklar..
Kadın erkek ilişkilerinden önce insan ilişkisini hatırlatmak istersiniz anlamazlar. ben kafana silah mı dayadım benden hoşlan diye, ben sevgilin olmadım diye illa kötü muamele mi görmem lazım diye sormak istersiniz; dinlemezler. kalbiniz kırıkken değil, unutuldukları zaman iletişim kurarlar.
Üzerinde çok da düşünülmemesi gereken varlıklardır..

bebeğin için çok geçmiş olsun arkadasım dilerim en yakın zamanda tekrar anneliğe adım atarsın
ben erkekler hususunda çok fazla yüz vermeye karşıyım...etrafımda çok gördüm bu örnekleri ay askım canım aman şöyle aman böyle dendikçe yufka gibi yayılıyorlar...ha çok ilgileneceksin pat diyede arada keseceksin alakayı...
iki örnek vereyim size birincisi annem gerçi onlar eski toprak,hani kocaya hep hürmet mantığı,babamı erkek evladı gibi bakmış annem...hatırlarım her sabah işe annem kaldırırdı ve her sabah babamı giydirirdi...babama protez diş yapıldığında anneme verdi bunları yıka bana diye...sakın dedim yıkamayacaksın yok artık bunuda yapma anne dedim ve babam inanın o protez dişleri kullanmadı...annem yazık hayatı boyu babamı hep alttan almıştır
birde benim ablam örneği var, ne kadar hötlerse enişteme adam o kadar çok canım diye yapışıyor ablama...gerçi o çok abartıyor çoğu zaman annemle babam çok kızarlar ona, eşim bile garip bacanağım der enişteme ama ne bileyim acaba diyorum arsız oldu adamda ondanmı yoksa cidden sinirlerimi yok,yada harbiden şiddetimi seviyo...
her alime bi zalim,her zalime bi alim mi anlamadım bende bu olayı
ama en güzeli sanırım kendimin uyguladığı azıcık annem kadar verici,azıcıkta ablam kadar gattar

kesinlikle ve kesinlikleeeeeeee :KK47:

X