- 28 Ekim 2016
- 58
- 48
- 8
- 38
- Konu Sahibi Pembe-corap
Selam herkese hemen konuya giriyim.Konu esim ne istedgini bilmemesi tutarsiz davranislari ve benim psikolojimi artik yipratmasi.Sabahki olayi anlatayim ise gec kaldi vay beni neden kaldirmiyosun kalkamadigimi biliyosun(oysaki kaldirdim kalkmadi) bagriyo cagriyo bende hazirlaniyorum bi taraftan ise gitmek icin hic ses etmiyorum.Sonra maci varmis bugun vay edendim cantani neden hazirlamadin diye bagriyo bende demedin dedim dedim diye bagriyo ki oysa demedi neyse ben cantayi hazirladim yine sessiz sessiz duruyorum bu basladi iste sen benimle dalgami geciyosunda su tipine bakta bilmem ne bende artik bardak tasti bende bagardim ne istigosun sabah sabah falan diye bu seferde bagirma diye bagriyo bende sen omce ne istedigine karar ver susunca dalga geciyo diyosun konusunca nekadar rahatsin diyosun dedim sinirimden agladim sabah sabah sonra ben ciktim o ne yapti bilmiyorum.simdi size sorum bu bi olaydi sadece gunluk hergun buna benzer seyler siz benim yerimde olsaniz nasil bir tavir izlersiniz.